AlexandraKo Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 (редактирано) Pallacio de Valle Редактирано 30 ноември, 2018 от AlexandraKo 3 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 преди 1 минута , plamenk каза: И по-точно коя е сградата? Съжалявам ако е пускано, но съм от скоро тук. Не де шашкай, аз веднъж пуснах снимка, която самият аз бях пускал 1 6 Връзка към коментар
giafil Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 Sea Dream Yahct Club Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 (редактирано) AlexandraKo позна. Чакаме новата загадка. neuromancer, не се шашкам 🙂 Редактирано 30 ноември, 2018 от plamenk 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 Някой друг да пусне снимка, моля! Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 @AlexandraKo познанията ти са феноменални😲. Имам чувството, че ползваш някаква програма, която разпознава снимки. Както една програмка за музика. Пускаш й песен и тя ти казва коя е песента. Аз само веднъж съм познавал и то беше нещо от България. Но пък си спомням ясно как пуснах една стъклена кула от Андора и след 5 минути ти не само я беше познала, но и беше обяснила подробно какво представлява. А самият аз дори не бях много наясно каква е тази кула, нищо че я бях снимал😅. 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2018 преди 15 минути , Radnev каза: @AlexandraKo познанията ти са феноменални😲. Имам чувството, че ползваш някаква програма, която разпознава снимки. Както една програмка за музика. Пускаш й песен и тя ти казва коя е песента. Аз само веднъж съм познавал и то беше нещо от България. Но пък си спомням ясно как пуснах една стъклена кула от Андора и след 5 минути ти не само я беше познала, но и беше обяснила подробно какво представлява. А самият аз дори не бях много наясно каква е тази кула, нищо че я бях снимал😅. Хихи, аз съм програмата:)))))))Разчитам на моите си знания. Че не съм особено компютърно грамотна:(((( Раднееев, имам феноменална памет за нещо, вече видяно или прочетено. За местата, на които съм била, пък -особено. Това е, като кръстословица. А, онова беше СПА - комплексът в Андора. Били сме там, как да не го позная:))) 3 1 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 декември, 2018 Сподели Публикувано: 1 декември, 2018 преди 9 часа, AlexandraKo каза: Някой друг да пусне снимка, моля! Който има желание, пък не се е доредил, има поле на действие! Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 декември, 2018 Сподели Публикувано: 2 декември, 2018 Темата заспа🙂 Хайде, нещо лесно: Два са въпросите: Къде се намират тези и къде се намират оригиналните маймунки? 1 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 2 декември, 2018 Сподели Публикувано: 2 декември, 2018 Наистина лесна загадка. Аз ще си замълча, че някой друг да отговори и ще подскажа за оригинала. Даже в архива трябва да съм го имам от преди 2 години. 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 декември, 2018 Сподели Публикувано: 2 декември, 2018 Загадката стана обща, @plamenk, благодаря ти за снимката, че нямах под ръка моята от това място. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 2 декември, 2018 Сподели Публикувано: 2 декември, 2018 Three wise monkeys. Тези на АлександраКо са в Сидни, докато оригиналните, пуснати от ПламенК са в Никко,Toshogu Shrine, Япония От многото колоритни и сложни дърворезби най-известните са тези на маймуните “Не чувам думите на злото”, “Не виждам делата на злото” и “Не изричам зло”, изразяващи основни постулати на будистката философия 11 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 декември, 2018 Сподели Публикувано: 2 декември, 2018 преди 15 минути , chandni каза: Three wise monkeys. Тези на АлександраКо са в Сидни, докато оригиналните, пуснати от ПламенК са в Никко,Toshogu Shrine, Япония От многото колоритни и сложни дърворезби най-известните са тези на маймуните “Не чувам думите на злото”, “Не виждам делата на злото” и “Не изричам зло”, изразяващи основни постулати на будистката философия Браво, точно така! Тези в Сидни са на фасадата на много хубав бар, на Джордж стрийт, по- късно ще пусна няколко снимки оттам. @chandni, ти наред, моля! 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 2 декември, 2018 Сподели Публикувано: 2 декември, 2018 Коя е планината в заден план...? 🙂 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 2 декември, 2018 Сподели Публикувано: 2 декември, 2018 преди 6 минути , chandni каза: Коя е планината в заден план...? 🙂 Най-високата в Африка. Килиманджаро 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 2 декември, 2018 Сподели Публикувано: 2 декември, 2018 преди 20 минути , домосед каза: Най-високата в Африка. Килиманджаро Топло, но не... 🙂 2 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 2 декември, 2018 Сподели Публикувано: 2 декември, 2018 (редактирано) Меру? Mount Meru в Танзания, де. Че като се разрових, разбрах, че имало планина със същото име и в Индия 🙂 Редактирано 2 декември, 2018 от master_of_germs 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 декември, 2018 Сподели Публикувано: 2 декември, 2018 (редактирано) Докато мислите, няколко думички и снимки за маймунките. Те се намират над входа на този бар: Който пък, се намира на ъгъла на Джордж стрийт и Ливърпул стрийт. Барът е създаден през 2000 г и е , по мое мнение, много приятно място. Заведението е на три нива, най-горе е нощният клуб, с ди-джей, с много приятна музика и танци. Има разнообразни коктейли и хубава храна, препоръчвам ребърцата, мноооого са вкусни. А маймунките, по разни поводи , са пременени, според случая:)))) Редактирано 2 декември, 2018 от AlexandraKo 14 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 2 декември, 2018 Сподели Публикувано: 2 декември, 2018 преди 4 часа, master_of_germs каза: Меру? Mount Meru в Танзания, де. Че като се разрових, разбрах, че имало планина със същото име и в Индия 🙂 Точно mount Meru (ударението е на е) - най-красивата планина според местните, а снимката е направена от Arusha airstrip преди африканското ни сафари 🙂 @master_of_germs, твой ред е! 🙂 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 2 декември, 2018 Сподели Публикувано: 2 декември, 2018 Аз съм в много тежка серия. Почнал съм с половинвековен юбилей на кумата ми, в момента съм на сватба на колежката, с която делим един кабинет. Утре -на защита на докторантурата на друга колежка, в другиден пък трета колежка ще се явява на изпит за вземане на специалност. После идват именни дни и прочие. Ако някой се чувства по-трезвен, дя пусне снимкова загадка. Иначе трябва да ме чакате да изтрезнея или да получа съответно пиянско вдъхновение. 😉 1 9 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 декември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 5 декември, 2018 3 дни няма отговор или жокер в темата, следователно всеки може да пусне следващата загадка. Съобщението е автоматично. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 декември, 2018 Сподели Публикувано: 5 декември, 2018 На 2.12.2018 г. в 19:26, master_of_germs каза: Аз съм в много тежка серия. Почнал съм с половинвековен юбилей на кумата ми, в момента съм на сватба на колежката, с която делим един кабинет. Утре -на защита на докторантурата на друга колежка, в другиден пък трета колежка ще се явява на изпит за вземане на специалност. После идват именни дни и прочие. Ако някой се чувства по-трезвен, дя пусне снимкова загадка. Иначе трябва да ме чакате да изтрезнея или да получа съответно пиянско вдъхновение. 😉 @master_of_germsгледай си живота и не се притеснявай, все ще се намери желаещ😉 да сложи загадка. Та,значи,който желае, да заповяда,моля! 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 5 декември, 2018 Сподели Публикувано: 5 декември, 2018 Я да видим една уличка 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 декември, 2018 Сподели Публикувано: 5 декември, 2018 преди 34 минути , akair каза: Я да видим една уличка На тази уличка виждам една от сладкарниците Kilwins, ама къде в Америка е тази уличка не знам. Такива сладкарници има много. Виждам, че има и други заведения, вероятно уличката е известна. 1 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 5 декември, 2018 Сподели Публикувано: 5 декември, 2018 В момента отварям една по една локациите им и гледам стриит вюто 🤣 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега