домосед Публикувано: 12 декември, 2018 Сподели Публикувано: 12 декември, 2018 Освен това могат да се задават въпроси. По-добре към автора на загадката, отколкото към чичо му Гугов "Улицата" в мол ли е или е в градска регулация ? 4 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 12 декември, 2018 Сподели Публикувано: 12 декември, 2018 В мол е 😉 😀 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 12 декември, 2018 Сподели Публикувано: 12 декември, 2018 (редактирано) преди 39 минути , rdd каза: Значи е Манчестър тогава, както е написала Рейни. В мола-Трафорд център @Rainy , тази и няколко други "улици" се намират в МОЛ Трафорд център. Молът е четвъртият най-голям в Европа и втори в Англия. Ще публикувам някои снимки от там и моля, нека @rdd да продължи играта. Редактирано 12 декември, 2018 от Таньо 6 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 12 декември, 2018 Сподели Публикувано: 12 декември, 2018 Благодаря за дадената ми възможност за участие в тази толкова интересна игра! Къде се намира тази улица? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 12 декември, 2018 Сподели Публикувано: 12 декември, 2018 Това е англиканска църква. Ти често прескачаше в Единбург. Единбург? Връзка към коментар
rdd Публикувано: 12 декември, 2018 Сподели Публикувано: 12 декември, 2018 преди 6 минути , Rainy каза: Това е англиканска църква. Ти често прескачаше в Единбург. Единбург? Не, не е в Единбург, но да такава е църквата. Връзка към коментар
домосед Публикувано: 12 декември, 2018 Сподели Публикувано: 12 декември, 2018 Със сигурност е в Обединеното кралство. Англия? Връзка към коментар
rdd Публикувано: 12 декември, 2018 Сподели Публикувано: 12 декември, 2018 преди 9 минути , домосед каза: Със сигурност е в Обединеното кралство. Англия? Да, град във Великобритания Връзка към коментар
домосед Публикувано: 12 декември, 2018 Сподели Публикувано: 12 декември, 2018 преди 10 минути , rdd каза: Да, град във Великобритания Въпросът беше дали е Англия? Или в Шотландия, където @Rainy предположи Или друго? Връзка към коментар
rdd Публикувано: 12 декември, 2018 Сподели Публикувано: 12 декември, 2018 В Англия се намира този град. Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 Йорк? Връзка към коментар
rdd Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 преди 27 минути , iaia_mama каза: Йорк? Не, не е Йорк. Връзка към коментар
домосед Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 преди 34 минути , rdd каза: Не, не е Йорк. Май ще трябват жокери, за да не налучкваме 1 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 Добре, тази улица се намира в град с пристанище, където е регистриран най-известния кораб/лайнер. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 Саутхамптън, Титаник Връзка към коментар
домосед Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 Ливърпул? 2 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 До колкото си спомням от филма който съм гледал по Дискавъри е построен в Белфаст. 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 преди 6 минути , Мари Николова каза: Саутхамптън, Титаник Титаник потегля от Саутхамптъм, но доколкото помня, е регистиран в Ливърпул 4 2 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 (редактирано) преди 7 минути , домосед каза: Ливърпул? Домосед е на ред. Точно така, Титаник е построен в Бефалст, потегля от Саутхамптът и е регистриран в Ливърпул. Редактирано 13 декември, 2018 от rdd 2 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 сега видях, че е написал регистриран, а не построен. Връзка към коментар
rdd Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 (редактирано) В този град, Ливърпул, на където и да погледнеш, все снимка ще направиш. А какъв дух има! Аз попаднах там в петък вечер, в един от най-топлите/горещи дни тази година-края на юни месец. Музика се носеше от всякъде, колко много веселба и настроение видях в хората, в края на седмицата! Остана ми голям спомен. Другата подсказка щеше да бъде: Един от градовете до които, Wizz air пусна нова линия от Варна, вчера. Благодаря на участващите. Беше интересно за мен. Почти не съм спала тази нощ, за да следя играта. Редактирано 13 декември, 2018 от rdd 3 2 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 (редактирано) Днешната загадка е по тема "Изкуство" Търсят се : художник, град и две държави! Антижокер: не е Сезан Редактирано 13 декември, 2018 от домосед 6 Връзка към коментар
giafil Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 имам накакви предположения, че това е Виктор Вазарели , унгарски художник и изкуството са го кръстили оп арт градовете ...той е роден в Печ Унгария може би Будапеща фондацията на негово име която и отговаря за голяма част от произведенията е в Aix-en-porvence, 1 6 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 преди 3 минути , giafil каза: имам накакви предположения, че това е Виктор Вазарели , унгарски художник и изкуството са го кръстили оп арт градовете ...той е роден в Печ Унгария може би Будапеща фондацията на негово име която и отговаря за голяма част от произведенията е в Aix-en-porvence, Верен отговор! Художникът е Виктор Вазарели, Държавите са Унгария, откъдето произхожда, и Франция, където е работил. Градът е Екс-ан-Прованс (родното място на Пол Сезан), където се намира фондацията Вазарели и откъдето е снимката. Жанрът е оп арт (от optical art) и Вазарели е един от водещите му представители. Ето един колаж с моите снимки от галерията на фондацията: @giafil е на ход! 16 1 Връзка към коментар
giafil Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 @домосед докато обмисля какво да кача като снимка загадка, моля те сподели с 2 думи какво е усещането да ги видиш на живо тези творби. Никога не съм му била голям почитател на Вазарели , обаче имам чувството, че може и да ми хареса защото много монументално и впечатляващо изглежда от снимките...освен това тоя човек твори от началото на 20в та почти до края което си е цяла епоха в изкуството... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега