AlexandraKo Публикувано: 1 януари, 2019 Сподели Публикувано: 1 януари, 2019 преди 10 минути , epetkov каза: А ти, @AlexandraKo имаш честта да си първата, която да върне времето назад с точно една година! 🙂 Ееееех, да можееееех😂! 1 1 Връзка към коментар
seaell Публикувано: 1 януари, 2019 Сподели Публикувано: 1 януари, 2019 Кой е градът от снимките и с какво е известен? Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 януари, 2019 Сподели Публикувано: 1 януари, 2019 Италия?Лаго ди Комо? Прилича ми на едно градче, не се сещам за името.:( Връзка към коментар
seaell Публикувано: 1 януари, 2019 Сподели Публикувано: 1 януари, 2019 преди 11 минути , AlexandraKo каза: Италия?Лаго ди Комо? Прилича ми на едно градче, не се сещам за името.:( Не е Италия. Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 1 януари, 2019 Сподели Публикувано: 1 януари, 2019 По-скоро прилича на Австрия или Германия. Поне в такъв стил е архитектурата. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 януари, 2019 Сподели Публикувано: 1 януари, 2019 преди 1 минута , plamenk каза: По-скоро прилича на Австрия или Германия. Поне в такъв стил е архитектурата. Аааа, ти си прав, не бях видяла втората снимка:((((( Връзка към коментар
Роми Публикувано: 1 януари, 2019 Сподели Публикувано: 1 януари, 2019 Швейцария, до Рейнския водопад? Връзка към коментар
seaell Публикувано: 1 януари, 2019 Сподели Публикувано: 1 януари, 2019 преди 1 минута , Роми каза: Швейцария, до Рейнския водопад? И там не е. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 януари, 2019 Сподели Публикувано: 1 януари, 2019 Тогава, ще налучквам - Бавария? Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 1 януари, 2019 Сподели Публикувано: 1 януари, 2019 Понеже не съм бил там, но съм минавал много близо се поразтърсих с гугъл и го намерих. Ще подскажа, че е в Германия, но няма да участвам в познаването. 🙂 1 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 1 януари, 2019 Сподели Публикувано: 1 януари, 2019 18 minutes ago, AlexandraKo said: Тогава, ще налучквам - Бавария? Baden-Württemberg e провинцията. Връзка към коментар
seaell Публикувано: 1 януари, 2019 Сподели Публикувано: 1 януари, 2019 преди 23 минути , AlexandraKo каза: Тогава, ще налучквам - Бавария? Граничи с Бавария. преди 4 минути , plamenk каза: Baden-Württemberg e провинцията. Да. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 януари, 2019 Сподели Публикувано: 1 януари, 2019 (редактирано) Ако това е фонтан, на първата снимка, такъв има в Улм. Ако не е фонтанът, то е свързано с Пери. Редактирано 1 януари, 2019 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 януари, 2019 Сподели Публикувано: 1 януари, 2019 (редактирано) В Улм е роден Айнщанй, ако не греша. Проверих - така е.:))) Редактирано 1 януари, 2019 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 1 януари, 2019 Сподели Публикувано: 1 януари, 2019 Права е @AlexandraKo, това е Fischkasten в Улм. Не знаех, че там е роден Айнщайн, ама църквата имаше най-високата камбанария в света. Много симпатично градче. 2 Връзка към коментар
seaell Публикувано: 1 януари, 2019 Сподели Публикувано: 1 януари, 2019 Верен отговор, @AlexandraKo 🙂 Градът е Улм. Тук през 1879г. е роден Алберт Айнщайн, а Улмският Мюнстер (катедралата) е най-високата църковна постройка в света. Друг интересен факт е, че тук през 1805г. в битката при Улм Наполеон Бонапарт побеждава Австрия. Качих и втората снимка, защото на нея се вижда част от емблематичната сграда за градчето - кметството с астрономическия часовник на фасадата. Градът е прекрасен! @AlexandraKo ти си на ход! 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 Да, фонтанът е пред Кметството. Мен ме впечатли много и сградата на Библиотеката, която, много -много не се вписва в средновековния площад. Според мен. А самия фонтан, на пръв поглед не го познах, първата ми асоциация беше за едномясто на Лаго ди Комо. В Улм бяхме през зимата, той беше “опакован” и му се виждаше само върха.:((( А втората снимка в поста със загадката от къде е? Не е на Кметството. 1 Връзка към коментар
seaell Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 Кметството се вижда в дъното в дясно. Сградата е в съседна уличка и имаше интересен "часовник" на фасадата си. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 (редактирано) Обичайните въпроси - къде и какво е това? Редактирано 2 януари, 2019 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 Имам спомен, че някъде ги виждах скоро. Антверпен? 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 В момента, Граф Вронски каза: Имам спомен, че някъде ги виждах скоро. Антверпен? Топлооооо!Но не е там. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 преди 5 минути , AlexandraKo каза: Топлооооо!Но не е там. Не бяха ли в Шарлероа? Точно на влизане в летището мисля, че беше. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 В момента, chandni каза: Не бяха ли в Шарлероа? Дааа, даже, още са си там!😀 "Les mains levees" - според мен, смисълът е в молбата, която отправяме.Молитвеният жест, при който вдигаме ръцете си. Ако не сме готови да държим ръцете си високо, не можем да се надяваме да получим благословията, която идва. @chandni, ти си наред, моля! 3 1 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 Миналата година минах 2 пъти от там но не съм ги видял. Някъде съм блеел 🙂 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 2 януари, 2019 Сподели Публикувано: 2 януари, 2019 Къде се намира тази крепост? 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега