seaell Публикувано: 3 януари, 2019 Публикувано: 3 януари, 2019 Е, може и да е градска легенда, но са построени доста години след варненската 😉
chandni Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 Тъй като никой не е пуснал нова загадка, за да не спира играта, ще пусна аз. 1. Къде се намира тази рокля? 2. От какво е направена? 3 1
aleksandrina Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 20 minutes ago, chandni said: Тъй като никой не е пуснал нова загадка, за да не спира играта, ще пусна аз. 1. Къде се намира тази рокля? 2. От какво е направена? Прилича на правена от паста (макарони по нашенски) и ако е така- Италия първо ми изниква като възможно местополжение. :)
chandni Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 преди 2 минути , seaell каза: от фъстъци? И фъстъци не са 🙂
Captain45 Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 На мен ми приличат на копринени пашкули. 1 1
chandni Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 преди 14 минути , aleksandrina каза: Нещо като от тесто е сякаш... 🤔 преди 5 минути , bulpa каза: Бял шоколад? преди 1 минута , Polina каза: ...или марципан? 🙂 Не. 🙂 преди 7 минути , plamenk каза: На мен ми приличат на копринени пашкули. Имаме верен отговор на въпрос 2. 🙂 1
chandni Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 преди 1 минута , aleksandrina каза: Китай? Не съм била в Китай. 🙂 1
Captain45 Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 Някой музей на коприната, но не съм бил в него.
chandni Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 преди 16 минути , plamenk каза: Някой музей на коприната, но не съм бил в него. Не е точно музей. Търсим какво и къде.
Captain45 Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 (редактирано) Ферма за копринени буби в Камбоджа 😉 Ползвах жокер, питай гугъл след като разбрах от какво е роклята 🙂 Редактирано 4 януари, 2019 от plamenk
chandni Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 преди 1 минута , Мари Николова каза: Фабрика за коприна? Да. Остана да разберем къде... 🙂
chandni Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 В момента, Мари Николова каза: Мароко или Тайланд? Не, държавата е позната от @plamenk. Хайде, не остана... преди 16 минути , plamenk каза: Ползвах жокер, питай гугъл след като разбрах от какво е роклята 🙂 Докато не е написано черно на бяло в темата, не се брои. 🙂 Ако имаш да казваш нещо, направи го преди да са те изпреварили...
AlexandraKo Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 Може би, е в някоя от фабриките за коприна, около Анкор. Ние ходихме в една, Голден силк, ама къде баш беше, хич не се сещам. А и такава рокля не си спомням да съм видяла. 1
chandni Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 Angkor Silk Farm е собственост на Artisans Angkor - социално предприятие, целящо съживяването на Кхмерското културно наследство, като в същото време създава работни места за младите камбоджанци, живеещи в провинциалните райони. При безплатната обиколка с гид през 8-хектаровата фермата, първо ще видите как се отглеждат черничевите растения, които по-късно се използват за хранене на копринените червеи. Ще преминете през целия процес на произвдоство на коприна от събирането на пашкулите до произвдоството на копринените нишки. Освен произвдоство на коприна, ще видите и други занаяти като рисуване на картини, създаване на скулптури и статуетки, бижута, а в края на тура има голям шоурум, от който може да закупите качествени коприненеи продукти, изработени и проектирани в уъркшопа. @AlexandraKo довърши последното парче от пъзела, @plamenk даде основната част от отговора и като цяло даде тласък на познаването на загадката, така че вие двамата решете кой да пусне новата загадка. 🙂 7 1
Captain45 Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 (редактирано) Аз искам да познавам без да пускам снимки след това 😉 Ако Александра няма нищо против нека Мари Николова да пусне следващата снимка. Редактирано 4 януари, 2019 от plamenk 2 1
AlexandraKo Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 преди 32 минути , plamenk каза: Аз искам да познавам без да пускам снимки след това 😉 Ако Александра няма нищо против нека Мари Николова да пусне следващата снимка. @Мари Николова, заповядай, моля, за следващата снима! 1
iMari Публикувано: 4 януари, 2019 Публикувано: 4 януари, 2019 Благодаря,че сте така великодушни,иначе нямам шанс в играта🙂 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега