Captain45 Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 Германия? Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 Будапеща? Връзка към коментар
Dessislava Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 Австрия? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 Люксембург? Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 преди 9 минути , chandni каза: Люксембург? Пак не.Посоката е грешна😉 Връзка към коментар
Климент Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 Архитектурата изглежда европейска, но като чели знака за паричните единици е долар . Изглежда като място което има зима, така че бих заложил на Канада или САЩ Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 (редактирано) А мен пък хората и облеклото им нещо ми говорят като че ли за Източна Европа ... Редактирано 4 януари, 2019 от Фичо Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 В Европа е,но не Източна. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 (редактирано) Да не е Ница? Първо предположих, че е в Италия, ама, после се сетих, че Мари беше пуснала коледни снимки от Ница. Редактирано 4 януари, 2019 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 Белгия? Някакви Коледни базари са, но къде... Връзка към коментар
zon Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 Дания или Швеция Връзка към коментар
Венелин Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 Мястото ми изглежда супер туристическо, заради присъствието на млади италианци на преден план, източноевропейци в анцузи и западна архитектура от топла страна. Освен това, цените със знак за валута до тях... в нормално място няма да има знак. Логото горе вдясно ми прилича на Ла Кост. Франция? Марсилия? 2 2 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 (редактирано) Точно така-Марсилия!За двата часа,в които бяхме там не можа да влезе под кожата ми този град.Но пак бих му дала шанс🙂Интересно е колко нюанса хванахте от снимката,за да ви насочи към мястото.И то е точно такова,хем е в Западна Европа,хем по занемареността си прилича малко на Източна. преди 57 минути , AlexandraKo каза: Да не е Ница? Първо предположих, че е в Италия, ама, после се сетих, че Мари беше пуснала коледни снимки от Ница. @AlexandraKo, уникална памет, отново!👏🙃 @Венелин,ти си! Редактирано 4 януари, 2019 от Мари Николова 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 преди 1 минута , Мари Николова каза: Точно така Марсилия!За двата часа,в които бяхме там не можа да влезе под кожата ми този град.Но пак бих му дала шанс🙂Интересно е колко нюанса хванахте от снимката,за да ви насочи към мястото.И то е точно такова,хем е в Западна Европа,хем по занемареността си прилича малко на Източна. @AlexandraKo, уникална памет, отново!👏🙃 @Венелин,ти си! Даже, ако не се лъжа, имаше Виенско колело на Масена. 1 Връзка към коментар
Венелин Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 (редактирано) Тук съм в една моя любима страна... обаче не намерих хубава снимка без мен на нея. Редактирано 4 януари, 2019 от Венелин 1 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 преди 9 минути , Венелин каза: Тук съм в една моя любима страна... обаче не намерих хубава снимка без мен на нея. тази страна да се намира случайно в декорите на Бояна, всеки ден минавам от там 🤣 4 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 преди 15 минути , Венелин каза: Тук съм в една моя любима страна... обаче не намерих хубава снимка без мен на нея. Надписът е тематично пакистански, а не си я писал за посетена. Мирише на плъх 😂 1 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 Преди 1 час, Мари Николова каза: Точно така-Марсилия!За двата часа,в които бяхме там не можа да влезе под кожата ми този град.Но пак бих му дала шанс🙂Интересно е колко нюанса хванахте от снимката,за да ви насочи към мястото.И то е точно такова,хем е в Западна Европа,хем по занемареността си прилича малко на Източна. @AlexandraKo, уникална памет, отново!👏🙃 @Венелин,ти си! ... и снимката е правена малко след 13 часа на 02.12.2018 г. ? 🙂 1 Връзка към коментар
Венелин Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 16 minutes ago, mu_ry said: тази страна да се намира случайно в декорите на Бояна, всеки ден минавам от там 🤣 Да, в Бояна се намира, правилен отговор! @Mu_ry, твой ред е 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 преди 11 минути , Таньо каза: ... и снимката е правена малко след 13 часа на 02.12.2018 г. ? 🙂 Хаха,точно така,на път за круизното пристанище.Спокойно може да се чустваш"виновен" за това пътуване😊 1 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 Я да видим дали ще ви затрудня поне малко 🙂 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 Лондон, Гринуич ? Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 преди 2 минути , Таньо каза: Лондон, Гринуич ? Лондон е, но не е Гринуич 🙂 Връзка към коментар
zon Публикувано: 4 януари, 2019 Сподели Публикувано: 4 януари, 2019 преди 2 часа, Мари Николова каза: Точно така-Марсилия!За двата часа,в които бяхме там не можа да влезе под кожата ми този град.Но пак бих му дала шанс🙂Интересно е колко нюанса хванахте от снимката,за да ви насочи към мястото.И то е точно такова,хем е в Западна Европа,хем по занемареността си прилича малко на Източна. Дай ѝ втори шанс на Марсилия Мари 🙂 за повече време. На мен Марсилия не ми прилича по нищо на Източна Европа, особено по занемареност. Напротив в Източна Европа е чисто и подредено на Север. Марсилия е Юг, освен това там живеят много от произход от Магреба, така че по скоро на Северна Африка, но пак е относително, защото в Северно Мароко въобще нямах чувството на моменти, че съм в Африка. Снимки за вдъхновение: https://photos.app.goo.gl/Z8hBkX3lngBSmSpI2 https://photos.app.goo.gl/RF2a8q4ScVOhaqbs1 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега