Goal & Boss Публикувано: 23 януари, 2019 Сподели Публикувано: 23 януари, 2019 (редактирано) Пунта Аренас най-вероятно. Обикновено точно места, които са забити в г*за на географията (те твърдят, че е пъп), обичат, подобно на оная ламя, да се хвалят колко са далече, като се кичат с подобни стрелки с петзначни числа А в гробището на Пунта Аренас всеки трети камък е с име -ic P.S. Е, отчетена беше и харесаната една от три думи, разбира се. Редактирано 23 януари, 2019 от Goal & Boss 5 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 23 януари, 2019 Сподели Публикувано: 23 януари, 2019 преди 3 минути , Goal & Boss каза: Пунта Аренас Да. Пунта Аренас на Магелановия проток @Goal & Boss е наред 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 23 януари, 2019 Сподели Публикувано: 23 януари, 2019 Надявам се да не е трудно: Къде е ситуиран този имот? Кога се очаква стопанинът да се прибере? Взех снимка от мрежата, нямам подръка в момента. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 24 януари, 2019 Сподели Публикувано: 24 януари, 2019 (редактирано) И Кейптаун, и Астана, и Валенсия - табелите сочат в една посока, което означава юг/югозапад... Антарктида не е, защото е прекалено застроено, за да е от там... Ушуая? Уууупс... То имало и друга страница... Редактирано 24 януари, 2019 от chandni Връзка към коментар
Childish Публикувано: 24 януари, 2019 Сподели Публикувано: 24 януари, 2019 (Има нова загадка, но този коментар ме предизвика) преди 8 часа, Goal & Boss каза: Пунта Аренас най-вероятно. Обикновено точно места, които са забити в г*за на географията (те твърдят, че е пъп), обичат, подобно на оная ламя, да се хвалят колко са далече, като се кичат с подобни стрелки с петзначни числа Там по-скоро отбелязват, че са на края на света (el fin del mundo). А моята любима табелка от мястото е 6 Връзка към коментар
mangysta Публикувано: 24 януари, 2019 Сподели Публикувано: 24 януари, 2019 преди 18 часа, Goal & Boss каза: Надявам се да не е трудно: Къде е ситуиран този имот? Кога се очаква стопанинът да се прибере? Взех снимка от мрежата, нямам подръка в момента. Прилича ми на етно село Връзка към коментар
Емика Публикувано: 24 януари, 2019 Сподели Публикувано: 24 януари, 2019 преди 21 часа, Goal & Boss каза: Надявам се да не е трудно Гледайки снимката, не ме напуска усещането, че е страна с която България граничи. Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 (редактирано) преди 10 часа, Емика каза: Гледайки снимката, не ме напуска усещането, че е страна с която България граничи. Много студено! Джокер: една от табелите в Пунта Аренас (справка: снимките на домосед) сочи натам. Не точно към мястото, но към държавата. Редактирано 25 януари, 2019 от Goal & Boss Връзка към коментар
chandni Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 Вуковар, Хърватия Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 25 януари, 2019 Сподели Публикувано: 25 януари, 2019 Не. Стрелката ориентира за държавата, не за точното място. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 януари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 28 януари, 2019 3 дни няма отговор или жокер в темата, следователно всеки може да пусне следващата загадка. Съобщението е автоматично. Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 Да попитам и аз-къде се намира тази къщурка и каква е тя? 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 преди 3 минути , Сосче! каза: Да попитам и аз-къде се намира тази къщурка и каква е тя? Пази се!! Ако не е заключено отвътре може да изскочи мамут! 4 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 Не беше ли мастодонт 🙂 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 (редактирано) А по повод на предишната останала без отговор загадка, предположението ми е за латвийския етнографски музей на открито в Юглас. Точно съм на етап нещо средно между литературно четене и съставяне на програма за Прибалтика. Редактирано 29 януари, 2019 от master_of_germs Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 преди 3 минути , master_of_germs каза: А по повод на предишната останала без отговор загадка, предположението ми е за латвийския етнографски музей на открито в Юглас. Точно съм на етап нещо средно между литературно четене и съставяне на програма за Прибалтика. Не е дори на същия континент с твоето предположение. (Чудесна илюстрация на твърдението, че хората по света не се различаваме кой знае колко.) 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 преди 32 минути , master_of_germs каза: Не беше ли мастодонт Тебе като те гони мамут, гледаш ли колко са му мастити зъбите или бягаш презглава? 2 8 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 (редактирано) преди 8 минути , домосед каза: Тебе като те гони мамут, гледаш ли колко са му мастити зъбите или бягаш презглава? Ще отговоря в темата "Песните за януари", че да не спамя тук. Пак за снимката на @Goal & Boss. Позагледах начина на редене на сламените покриви. Май ще се окаже, че снимката е от Корея. Редактирано 29 януари, 2019 от master_of_germs 2 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 (редактирано) Там, там 😉 В началото или в края (зависи откъде го гледаш) на най-натоварения въздушен маршрут в света. Редактирано 29 януари, 2019 от Goal & Boss 3 1 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 преди 2 часа, домосед каза: Пази се!! Ако не е заключено отвътре може да изскочи мамут! Мастродонт е! Къщичката с мастродонта в с.Дорково.Съвсем близо е до Велинград.Заслужава си разходката! 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 Преди 1 час, Сосче! каза: Мастродонт е! Дай и някоя снимка на добичето. 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 преди 6 минути , Фичо каза: Дай и някоя снимка на добичето. 4 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 преди 3 часа, Goal & Boss каза: Там, там 😉 В началото или в края (зависи откъде го гледаш) на най-натоварения въздушен маршрут в света. Родната къща на Ким Първи (Ким Ир Сен) не е. Бил съм, другояче изглежда. Да не е къщата в която според легендата е заченат Ким Втори (Ким Чен Ир) Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 (редактирано) преди 20 минути , домосед каза: То и аз имам (нали заедно бяхме там една група магеланци ) , но понеже Сосче!-то пусна загадката, та мислех, че ще пусне и снимка на хайванчето. Допълвам с една моя отзад Редактирано 29 януари, 2019 от Фичо 2 1 2 Връзка към коментар
Сосче! Публикувано: 29 януари, 2019 Сподели Публикувано: 29 януари, 2019 Домосед,пускай следващата загадка!Благодаря за снимките -и за отпред ,и за отзад! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега