Фил Публикувано: 12 март, 2019 Сподели Публикувано: 12 март, 2019 На 11.03.2019 г. в 5:26, Георги каза: Най-ниската точка в Долината на смъртта в САЩ. 🙂 Ама най-близо ли е до центъра на Земята? 1 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 14 март, 2019 Сподели Публикувано: 14 март, 2019 Какъв образ ще се получи, ако тези железа с форма на проядени от ръжда копия се погледнат от обoзначена от скулптора специална площадка за наблюдение? Какво място овековечава скулптурата? Жокер: Южна Африка 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 март, 2019 Сподели Публикувано: 14 март, 2019 (редактирано) Ще се види образът на Нелсън Мандела. Стълбовете са 50, в чест на 50-годишнината от ареста на Мандела през 1962 година. Символизират решетката на затвора, но от едно определено място, се вижда профилът на Мандела, който, между другото е много правдив. Намира се в Ховик. Едното ни детенце, беше няколко пъти , по месец в ЮА, в Йоханесбург и Дърбън / така ли е правилно, не знам/, за да се учи да шлифова бели камъни, пообиколи доста , разказа и показа снимки на мястото. Впечатлен беше, авторът не мога да кажа кой е, до колкото помня, е местен, от ЮА. Между другото, тия дни гледах една класация на най- интересните оптически илюзии и тази инсталация беше включена там. Редактирано 14 март, 2019 от AlexandraKo 9 5 Връзка към коментар
akair Публикувано: 14 март, 2019 Сподели Публикувано: 14 март, 2019 On 3/12/2019 at 8:08 AM, Фичо said: Ама най-близо ли е до центъра на Земята? Не - тя нали е плоска. Най-близо до центъра са местата в средата 🙂 2 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 14 март, 2019 Сподели Публикувано: 14 март, 2019 преди 44 минути , AlexandraKo каза: Ще се види образът на Нелсън Мандела Абсолютно верен и пълен отговор! 🤩 Авторът е Марко Чанфанели от Йоханесбург  Любопитен момент в историята е късметът на хората, край чиято ферма се е случил арестът. Не знам дали е добър или лош. Мястото е случайно. Полицейски автомобил преследва и застига колата с Мандела, спира ги и го арестува. И сега точно тази ферма е откупена от държавата за паметник, а къщата на фермера е обърната на conference centre Отделно се строи музей. И понеже има пространство, художникът и архитектът са реализирали идеята си до паметника да се стига пеша сравнително отдалеч. По Дългата пътека на свободата. А в съседното градче Хауик атракцията е природна! преди 46 минути , AlexandraKo каза: да се учи да шлифова бели камъни Само аз ли долавям расизъм спрямо черните камъни 🤔 @AlexandraKo е на ход! 14 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 март, 2019 Сподели Публикувано: 15 март, 2019 Хайде и от мен едни метални подобия на копия, но бели. Къде е това и какво означава? 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 март, 2019 Сподели Публикувано: 17 март, 2019 (редактирано) На 15.03.2019 г. в 6:13, AlexandraKo каза: Хайде и от мен едни метални подобия на копия, но бели. Къде е това и какво означава? Да давам ли жокер? В Европа е... Редактирано 17 март, 2019 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 20 март, 2019 3 дни няма отговор или жокер в темата, следователно всеки може да пусне следващата загадка. Съобщението е автоматично. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 23 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 23 март, 2019 3 дни няма отговор или жокер в темата, следователно всеки може да пусне следващата загадка. Съобщението е автоматично. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 26 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 26 март, 2019 3 дни няма отговор или жокер в темата, следователно всеки може да пусне следващата загадка. Съобщението е автоматично. Връзка към коментар
Емика Публикувано: 26 март, 2019 Сподели Публикувано: 26 март, 2019 Ех.....замря темичката..... Брюж (Bruges) е моята загадка, регион Фландрия, Белгия Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 26 март, 2019 Сподели Публикувано: 26 март, 2019 М, дааа ... помислих, че на снимката е "Църквата на Светата кръв". Дори си прегледах снимките, но установих, че онази църква е доста по-тъмна, така че площадът вече можеше да бъде навсякъде в Белгия или Северна Франция. 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 26 март, 2019 Сподели Публикувано: 26 март, 2019 преди 1 минута , Radnev каза: помислих, че на снимката е "Църквата на Светата кръв". И не питате, и аз забравих, че съм сложила снимка 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 март, 2019 Сподели Публикувано: 27 март, 2019 Играта нещо заспа. Дали претръшкахме света или вече не е интересно? Ще трябва да си измислим нова.:))) 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 30 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 30 март, 2019 3 дни няма отговор или жокер в темата, следователно всеки може да пусне следващата загадка. Съобщението е автоматично. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 2 април, 2019 3 дни няма отговор или жокер в темата, следователно всеки може да пусне следващата загадка. Съобщението е автоматично. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 2 април, 2019 Няма ли мераклии вече, изхарчихме ли всички световни снимки? 🙂 Ще оставя бота още веднъж да повдигне темата след три дни евентуално и след това го спирам. Връзка към коментар
Тони Публикувано: 2 април, 2019 Сподели Публикувано: 2 април, 2019 (редактирано) Редактирано 2 април, 2019 от Тони 4 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 2 април, 2019 Сподели Публикувано: 2 април, 2019 В Австралия ли е? 2 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 2 април, 2019 Сподели Публикувано: 2 април, 2019 преди 9 минути , Тони каза: Не съм била там, но наскоро, ровичкайки се из нет-а ми се мерна този часовник - Dymocks Building в Сидни. 3 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 2 април, 2019 Сподели Публикувано: 2 април, 2019 Раздвижвам темата. 🙂 Ти си. 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 2 април, 2019 Сподели Публикувано: 2 април, 2019 Благодаря, но нека някой друг да пусне снимка, че днес цял ден съм в движение и нямам време. Връзка към коментар
ACM Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Никой? Подсказвам - Азия 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега