Георги Публикувано: 6 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 6 април, 2019 3 дни няма отговор или жокер в темата, следователно всеки може да пусне следващата загадка. Съобщението е автоматично. Връзка към коментар
домосед Публикувано: 6 април, 2019 Сподели Публикувано: 6 април, 2019 На 3.04.2019 г. в 9:39, ACM каза: Никой? Подсказвам - Азия Това фар ли е? Или парков павилион на будистка тема? 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 април, 2019 Сподели Публикувано: 6 април, 2019 (редактирано) преди 9 минути , домосед каза: Това фар ли е? Или парков павилион на будистка тема? Според мен, е един дворец, около Банкок в Тайланд. Редактирано 6 април, 2019 от AlexandraKo 1 1 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 6 април, 2019 Сподели Публикувано: 6 април, 2019 Автоматичното съобщение на Георги, позволява ли ми да пусна аз една снимка? И ако да - Сигурно ще бъде позната от раз, но все пак, за играта. Къде се намира тази сграда с тези интересни балкончета/тераси? 6 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 6 април, 2019 Сподели Публикувано: 6 април, 2019 преди 42 минути , rdd каза: Къде се намира тази сграда с тези интересни балкончета/тераси? Ако беше в България, три от петте балкончета щяха да бъдат остъклени с различна дограма, а четвъртото щеше да бъде модифицарно на чаша за ракия. Следователно е в Япония 🤔 5 9 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 6 април, 2019 Сподели Публикувано: 6 април, 2019 преди 7 минути , домосед каза: Ако беше в България, три от петте балкончета щяха да бъдат остъклени с различна дограма, а четвъртото щеше да бъде модифицарно на чаша за ракия. Следователно е в Япония 🤔 А на петия балкон щеше да има изградено барбекю, сауна и джакузи. 😀 Правилен отговор. Само да допълня - Токио. Ваш ред е. 3 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 9 април, 2019 3 дни няма отговор или жокер в темата, следователно всеки може да пусне следващата загадка. Съобщението е автоматично. Връзка към коментар
seaell Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 Хайде и аз да се пробвам да раздвижа играта 🙂 Къде сте виждали тази скулптура? 1 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 Що си мисля, че тези небостъргачи съм ги виждала в Париж, Дефанс 🙄 Но такава скулптура - не помня да е имало... 1 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 Преди 1 час, bulpa каза: Що си мисля, че тези небостъргачи съм ги виждала в Париж, Дефанс 🙄 Но такава скулптура - не помня да е имало... Правилно си мислиш,аз пък познах статуята ТУК 2 Връзка към коментар
seaell Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 @bulpa точно в Дефанс е. Сред високите, модерни сгради има и доста скулптури на модерното изкуство. Ето и още няколко. Ти си на ход. 4 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 Ок 🙂 Накъде води този тунел? 4 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 преди 25 минути , bulpa каза: Накъде води този тунел? Тракийска гробница край село Мезек, Хасковска област 6 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 (редактирано) Точно, ако искаш може да разкажеш за гробницата 🙂 @домосед, ти си на ход. ПП. Нещо цитирането не ми се получи 🙄 Редактирано 9 април, 2019 от bulpa Връзка към коментар
домосед Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 преди 16 минути , bulpa каза: Точно, ако искаш може да разкажеш за гробницата 🙂 В гробницата Богдан Филов живее с тракийска жрица, артефактите са холографическа илюзия, а бронзовата свиня е избягала в Турция 2 1 2 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 Къде се намира тази зала и какво точно се случва? Моля да не се ползват търсачки, а да се ползват следните жокери: 1 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 На втория фото-жокер е Марлене Дитрих. Връзка към коментар
Емика Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 Хм, това е съдебна зала, но в момента няма процес. Хората са там по-скоро за да видят залата, по-скоро заради някой нашумял процес, който е бил в нея. Марлене, Лондон, това дете кое е, позната снимка, а не се сещам. Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 Хм, без търсачки е трудно 🤔 Марлене Дитрих и лондонското око, хм... Връзка към коментар
домосед Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 преди 2 минути , Goal & Boss каза: Марлене Дитрих Да Връзка към коментар
Емика Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 (редактирано) Той надписа отдолу на снимката на Марлене го е оставил, за да ни дразни и подвежда, че е лесно. Но не е с Марлене свързано. Сигурна съм. има нещо и покрай нея. Може би режисьора с който е снимала много филми, офф Редактирано 9 април, 2019 от Емика Връзка към коментар
домосед Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 преди 1 минута , Емика каза: това дете кое е, позната снимка, а не се сещам. То не е било цял живот дете 🤨 2 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 Според мен ключът е в думата око. Като private eye или... spy Другото момиченце може да е Мата Хари, ама знам ли... Връзка към коментар
домосед Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 преди 1 минута , Емика каза: Може би режисьора с който е снимала много филми, офф Топло, но не е точно режисьорът ключът на загадката В момента, Goal & Boss каза: Според мен ключът е в думата око. Като private eye или... spy Другото момиченце може да е Мата Хари, ама знам ли... Много студено! Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 Видях, че тя се е снимала във филм, озаглавен „Judgment at Nuremberg“... 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега