Георги Публикувано: 29 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 29 април, 2019 3 дни няма отговор или жокер в темата, следователно всеки може да пусне следващата загадка. Съобщението е автоматично. Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 29 април, 2019 Сподели Публикувано: 29 април, 2019 В Европа е, близо до столицата на държавата. С Раян може да стигнете до тази столица. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 29 април, 2019 Сподели Публикувано: 29 април, 2019 Прилича ми на двореца Сан Суси в Потсдам, но аз съм бил там преди сто години... 1 Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 29 април, 2019 Сподели Публикувано: 29 април, 2019 Да, това е Китайската къща в парка на Сан Суси. @neuromancer, твой ред е! 1 Връзка към коментар
Василена Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 На 26.04.2019 г. в 19:57, Eti* каза: Мястото, от е което снимката е видяно от много хора във форума. Познато, но красиво. Chinese house - Potsdam 2 Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 1 май, 2019 Сподели Публикувано: 1 май, 2019 @Василена, твой ред е. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 май, 2019 Автор Сподели Публикувано: 4 май, 2019 3 дни няма отговор или жокер в темата, следователно всеки може да пусне следващата загадка. Съобщението е автоматично. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 май, 2019 Сподели Публикувано: 4 май, 2019 Даже,имаше двама познали:))) Връзка към коментар
Георги Публикувано: 7 май, 2019 Автор Сподели Публикувано: 7 май, 2019 3 дни няма отговор или жокер в темата, следователно всеки може да пусне следващата загадка. Съобщението е автоматично. Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 7 май, 2019 Сподели Публикувано: 7 май, 2019 Я да се опитам да пораздвижа играта. Какво е и къде се намира? 3 Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 8 май, 2019 Сподели Публикувано: 8 май, 2019 Прилича ми на рудник и в него е образувано езеро, но не се сещам къде е. 1 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 8 май, 2019 Сподели Публикувано: 8 май, 2019 (редактирано) В България. До село Цар Асен има подобно езеро. Редактирано 8 май, 2019 от ruwenzogy 1 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 8 май, 2019 Сподели Публикувано: 8 май, 2019 И до Кремиковци има, но мисля, че не е той. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 май, 2019 Сподели Публикувано: 8 май, 2019 (редактирано) Това прилича да е част от бивш открит рудник и съдейки по цвета на водата - вероятно за добив на на медна руда, така че ако е България - бих предположил, че е някъде в района Пирдоп, Златица, Челопеч, Етрополе ... Редактирано 8 май, 2019 от Фичо 1 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 8 май, 2019 Сподели Публикувано: 8 май, 2019 Не е в България, обаче наскоро нашумя по новините с не особенно добра "българска връзка". 1 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 май, 2019 Сподели Публикувано: 8 май, 2019 (редактирано) преди 26 минути , Миланка каза: Не е в България, обаче наскоро нашумя по новините с не особенно добра "българска връзка". Езерото, недалеч от Никозия, дето кипърският убиец, с майка българка, изхвърлял жертвите ли? То май, също е в изоставен рудник. Редактирано 8 май, 2019 от AlexandraKo 5 1 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 8 май, 2019 Сподели Публикувано: 8 май, 2019 "Червеното езеро" се намира край с. Мицеро в Кипър. Мината "Кокинозейна" започва дейноста си през 1953 г., като първите 5 години е била с подземен добив. След това собствениците внасят драгажни машини и започват открит добив, който е прекратен около 1979 г. В северните поли на планината Троодос се добива мед от антично време, но само в този рудник езерото е с този червен цвят. @AlexandraKo както винаги е абсолютна отличничка и сега тя е на ход със загадка! 5 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 8 май, 2019 Сподели Публикувано: 8 май, 2019 (редактирано) Ми то това си е найната тема / една от всичките/..... Благодарности ! Редактирано 8 май, 2019 от ruwenzogy 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 май, 2019 Сподели Публикувано: 8 май, 2019 Преди 1 час, Миланка каза: "Червеното езеро" се намира край с. Мицеро в Кипър. Мината "Кокинозейна" започва дейноста си през 1953 г., като първите 5 години е била с подземен добив. След това собствениците внасят драгажни машини и започват открит добив, който е прекратен около 1979 г. В северните поли на планината Троодос се добива мед от антично време, но само в този рудник езерото е с този червен цвят. @AlexandraKo както винаги е абсолютна отличничка и сега тя е на ход със загадка! Благодаря, ама ти ми подсказа! Тия дни много се писа за този случай, продължаватда вадят трупове на изчезнали жени от това езеро. Но от снимките в пресата, имах впечатление, че езерото е по- голямо. Имаше заглавия от сорта : “Кипърският убиец с български корени “. На когото му е интересно, може да потърси в нета. Това, което ме впечатли, е че в Кипър последва лавина от оставки - като се почне от шефа на полицията и се стигне до правосъдния министър. Преди 1 час, ruwenzogy каза: Ми то това си е найната тема / една от всичките/..... Благодарности ! Благодаря, приемам го за похвала:)))) Моля, някой, който има желание, да пусне следващата загадка. 3 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 8 май, 2019 Сподели Публикувано: 8 май, 2019 преди 3 часа, AlexandraKo каза: Но от снимките в пресата, имах впечатление, че езерото е по- голямо Голямо е! За мащаб - край брега, в ляво от централното дръвче има двама човека. 6 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 9 май, 2019 Сподели Публикувано: 9 май, 2019 На 8.05.2019 г. в 10:31, ruwenzogy каза: В България. До село Цар Асен има подобно езеро. Неговата форма е доста по-заоблена, а водата е зеленикава, докато тук червенее... 🙂 3 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 11 май, 2019 Сподели Публикувано: 11 май, 2019 Хайде нещо красиво.. 10 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 14 май, 2019 Автор Сподели Публикувано: 14 май, 2019 3 дни няма отговор или жокер в темата, следователно всеки може да пусне следващата загадка. Съобщението е автоматично. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 14 май, 2019 Сподели Публикувано: 14 май, 2019 На 11.05.2019 г. в 17:57, ruwenzogy каза: Хайде нещо красиво.. Канарски острови? Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 14 май, 2019 Сподели Публикувано: 14 май, 2019 Не са Канарите, Пускам фото жокер... 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега