cck Публикувано: 3 август, 2019 Сподели Публикувано: 3 август, 2019 преди 46 минути , Adventurer каза: قصر عمرة Много бързо разгадано, браво! Ти си. преди 24 минути , stebal каза: Напомня ми за тракийската могила в село Александрово. Не, Quseir Amra в Йордания - на 50тина километра от столицата Аман. 2 Връзка към коментар
giafil Публикувано: 3 август, 2019 Сподели Публикувано: 3 август, 2019 преди 3 часа, stebal каза: Напомня ми за тракийската могила в село Александрово. ....но си говорехме,че фигурите още не са супер красиви, а са изобразени с всичките си недостатъци. Това май я правеше по стара от Казанлъшката.....😀 и на мен снимката много ми напомни на Александровската гробница , даже се порових за да видя по ясна снимка , защото ми стана интересно какво точно преследват и какви са животните в снимката на @cck... при нас в Александровската гробница е глиган и има много ясен символ... 3 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 4 август, 2019 Сподели Публикувано: 4 август, 2019 Хайде малко да се върнем в наши дни за разнообразиe, къде е това, каква е сградата долу ниско (и от къде съм я снимал), защо съм прекарал няколко часа в нея и какво важно събитие се е случило там преди години? 3 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 5 август, 2019 Сподели Публикувано: 5 август, 2019 Прекарал съм аз там известен брой третини покрай "плаващи" патоци, но чат пат и ангели се "спускат" недалеч от замъка на Спящата красавица. За купчинка сребро и никел преди повече от десетилетие "боричкали" са се две "нации". Що е то? Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 5 август, 2019 Сподели Публикувано: 5 август, 2019 преди 5 минути , Adventurer каза: Що е то? Някакво спортно съоръжение? 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 август, 2019 Сподели Публикувано: 5 август, 2019 Диснилееееенд! И като тръгнем по следата, стигаме до Ориндж Каунти, Анхайм - градчето, дето се намира. И пак, по следата, по следата, стигаме до: Anaheim Regional Transportation Intermodal Center 2 3 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 5 август, 2019 Сподели Публикувано: 5 август, 2019 Браво! Имаме познат град - Анахайм, и мястото от където е направена снимка - регионалния транспортен център. Остава само да разберем, кое е спортното съоръжение отсреща и кой и за какво се е преборил там... използвайте Гугъл. Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 5 август, 2019 Сподели Публикувано: 5 август, 2019 28 minutes ago, Adventurer said: Имаме познат град - Анахайм оф топик- това онзи град от историята с Flixbus ли е? :) Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 5 август, 2019 Сподели Публикувано: 5 август, 2019 преди 14 минути , aleksandrina каза: оф топик- това онзи град от историята с Flixbus ли е? 🙂 Точно същият е... ако някой не я чел още, тя е безплатна екстра в случая... 1 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 август, 2019 Сподели Публикувано: 5 август, 2019 Formerly called the "Arrowhead Pond," the Honda Center is a popular spot for NHL fans. 1 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 5 август, 2019 Сподели Публикувано: 5 август, 2019 Анахайм е градче в Ориндж Каунти, Калифорния известно освен с немското си име и с първия и единствен Дисниленд построен под вещия поглед на Уолт Дисни през 1955 г., с хокейния отбор Анахаймските патоци и бейзболният Ангелите на Лос Анджелис. Сградата долу ниско е Honda Center сниманa от регионалния транспортен център в Анахайм, това е домът на Анахаймските патоци, известни преди като Могъщите патоци (Mighty Ducks/Великите патета) по едноименния филм на техните създатели от Дисни. Патоците са първия хокеен тим от Калифорния, които печели купа Стенли, това се случва през сезон 2006-2007, като финалният пети мач срещу Сенаторите от Отава е именно на това място. https://en.wikipedia.org/wiki/Anaheim,_California @AlexandraKo е на ред. 5 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 август, 2019 Сподели Публикувано: 5 август, 2019 Да пусне някой, който има желание, моля! Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 5 август, 2019 Сподели Публикувано: 5 август, 2019 Малко атмосфера от последния мач, които гледах там... 6 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 7 август, 2019 Сподели Публикувано: 7 август, 2019 Ми хайде пак аз 🙂 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 8 август, 2019 Сподели Публикувано: 8 август, 2019 Anybody? Joker - Балкански полуостров, още един - нашенски град с две думи в средата на кадъра. Търси се името на кръчмата (... къща), от която е правен. Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 8 август, 2019 Сподели Публикувано: 8 август, 2019 Лещен? Връзка към коментар
cck Публикувано: 8 август, 2019 Сподели Публикувано: 8 август, 2019 Преди 1 час, aleksandrina каза: Лещен Топло - Югоизточна България. Градът в кадъра е доста по-голям от Лещен, а селцето с кръчмата... е на 10тина км. Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 8 август, 2019 Сподели Публикувано: 8 август, 2019 2 minutes ago, cck said: Топло - Югоизточна България. Градът в кадъра е доста по-голям от Лещен, а селцето с кръчмата... е на 10тина км. Аз имах предвид откъде е снимано. Явно не е от Лещен. 😉 1 Връзка към коментар
Zara Публикувано: 8 август, 2019 Сподели Публикувано: 8 август, 2019 преди 20 минути , cck каза: Топло - Югоизточна България. Градът в кадъра е доста по-голям от Лещен, а селцето с кръчмата... е на 10тина км. С подсказката...село Делчево и гледка към Гоце Делчев. Шапковата кръчма. преди 19 минути , cck каза: Топло - Югоизточна България. Градът в кадъра е доста по-голям от Лещен, а селцето с кръчмата... е на 10тина км. С подсказката...село Делчево и гледка към Гоце Делчев. Шапковата кръчма. Връзка към коментар
cck Публикувано: 8 август, 2019 Сподели Публикувано: 8 август, 2019 преди 22 минути , Zara каза: С подсказката...село Делчево и гледка към Гоце Делчев. Шапковата кръчма Баш това е, браво! Ето и менюто 🙂 Zara, ти си на ход. Връзка към коментар
Zara Публикувано: 8 август, 2019 Сподели Публикувано: 8 август, 2019 Който има желание да пусне следващата загадка, моля. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 август, 2019 Автор Сподели Публикувано: 11 август, 2019 3 дни няма отговор или жокер в темата, следователно всеки може да пусне следващата загадка. Съобщението е автоматично. Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 11 август, 2019 Сподели Публикувано: 11 август, 2019 Мълча, че съвсем ще стане лесно🙂 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 11 август, 2019 Сподели Публикувано: 11 август, 2019 Ница? Глупости,това сградата на Д. Театър в Русе😄 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега