ДиянаВ Публикувано: 11 август, 2019 Сподели Публикувано: 11 август, 2019 7 minutes ago, Мари Николова said: Ница? Глупости,това е Русе😄 Даа. Театъра, Доходното сдание в Русе. Ето и още два символа от разходката ми през седмицата🙂 Операта е имала и по-добро осветление. Нещо са го ударили на отпуска 🙂 2 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 11 август, 2019 Сподели Публикувано: 11 август, 2019 Можеш да пуснеш нещо от Ница, “голямата Виена” или другаде😉 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 11 август, 2019 Сподели Публикувано: 11 август, 2019 Русе,един прекрасен град, който заслужава да бъде объркан с Ница 🙂 С какво е известна тази сграда: 2 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 11 август, 2019 Сподели Публикувано: 11 август, 2019 Знамето е синьо и жълто по хоризонтал - Украйна ... и послеее 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 11 август, 2019 Сподели Публикувано: 11 август, 2019 😆Едната кола е соц, даже и китвана. 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 11 август, 2019 Сподели Публикувано: 11 август, 2019 Киев. Къщата на Михаил Булгаков. 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 август, 2019 Сподели Публикувано: 12 август, 2019 преди 7 часа, Мари Николова каза: Жокер: Хехе, моят любимец Бегемот:))))))))) 2 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 12 август, 2019 Сподели Публикувано: 12 август, 2019 Да пусна ли нещо морско за вдъхновение? Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 12 август, 2019 Сподели Публикувано: 12 август, 2019 Ето. Лесничко е🙂, като за работен понеделник посредата на август. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 12 август, 2019 Сподели Публикувано: 12 август, 2019 преди 10 часа, ДиянаВ каза: Киев. Къщата на Михаил Булгаков. Точно така,това е къщата-музей на Булгаков в Киев,а жокера беше един от неговите герои-Бегемот от "Майстора и Маргарита"🙂 преди 1 час, ДиянаВ каза: Ето. Лесничко е🙂, като за работен понеделник посредата на август. Да не е нещо сицилианско? 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 12 август, 2019 Сподели Публикувано: 12 август, 2019 Точно. В Сицилия е. Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 12 август, 2019 Сподели Публикувано: 12 август, 2019 Катедралата в това градче. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 август, 2019 Сподели Публикувано: 12 август, 2019 Чефалу. 1 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 12 август, 2019 Сподели Публикувано: 12 август, 2019 11 minutes ago, AlexandraKo said: Чефалу. Позна. Абе ти не тръгна ли към Франция? Надявах се, че в твое отсъствие, ще трябва да дам още един джокер 😆. Това майтап. Радвам се, че дори и на път си сред нас. 2 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 12 август, 2019 Сподели Публикувано: 12 август, 2019 Снимките са от Чефалу от скалата Ла Рока. Пътувахме с влак от Палермо до Чефалу и имах притеснения как се произнася като купувам билетите. Мислех, че ударението е на първата сричка ЧЕфалу. Е разбраха ме и ми дадоха правилните билети, но във влака го съобщаваха Чефалю, с ударение на Ю. Много красиво градче, като картичка е. Пак е много туристическо като Таормина, но една идея повече е запазило дух и автентичност. 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 12 август, 2019 Сподели Публикувано: 12 август, 2019 преди 7 минути , ДиянаВ каза: Снимките са от Чефалу от скалата Ла Рока. Пътувахме с влак от Палермо до Чефалу и имах притеснения как се произнася като купувам билетите. Мислех, че ударението е на първата сричка ЧЕфалу. Е разбраха ме и ми дадоха правилните билети, но във влака го съобщаваха Чефалю, с ударение на Ю. Много красиво градче, като картичка е. Пак е много туристическо като Таормина, но една идея повече е запазило дух и автентичност. А какъв плаж има и какви манджи ... 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 август, 2019 Сподели Публикувано: 12 август, 2019 преди 2 часа, ДиянаВ каза: Позна. Абе ти не тръгна ли към Франция? Надявах се, че в твое отсъствие, ще трябва да дам още един джокер 😆. Това майтап. Радвам се, че дори и на път си сред нас. Хехе, кусаме боб в лаунджа на Т1:)))))Хич не е лош:))))) Ама, мятам по едно око и тук. И да се оплача, бЕлото вино, пак е с пари:))))))) А, да не забравя, като познала, оторизирам @ven62 да задава следващата загадка. ЩотУ и той е фен Сицилиански:)))))) 1 5 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 12 август, 2019 Сподели Публикувано: 12 август, 2019 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Хехе, кусаме боб в лаунджа на Т1:)))))Хич не е лош:))))) Ама, мятам по едно око и тук. И да се оплача, бЕлото вино, пак е с пари:))))))) А, да не забравя, като познала, оторизирам @ven62 да задава следващата загадка. ЩотУ и той е фен Сицилиански:))))))’ш Лелее Алекс, ти ме смая! Боб конфекция?! Може ли да го причиниш на Сър Антъни?! Аз очаквам да покажеш стриди, омари, скъпи риби, а ти... 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 август, 2019 Сподели Публикувано: 12 август, 2019 преди 15 минути , Дани Магелани каза: Лелее Алекс, ти ме смая! Боб конфекция?! Може ли да го причиниш на Сър Антъни?! Аз очаквам да покажеш стриди, омари, скъпи риби, а Чакай да стигнем,че вече половин час , седим в самолета на летище София. Натовариха ни навреме, защо не излитаме, не знам. Стридите и октоподите каминг сууууун:))))) Излитамеее! 3 1 Връзка към коментар
Lorette Публикувано: 12 август, 2019 Сподели Публикувано: 12 август, 2019 Ехе, моя роден град 🙂 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 12 август, 2019 Сподели Публикувано: 12 август, 2019 AlexandraKo едва ли ще се разсърди (щото е на ход) от самолета. Ето една загадка. Кой е града? Подсказвам в Азия е: Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 август, 2019 Автор Сподели Публикувано: 15 август, 2019 3 дни няма отговор или жокер в темата, следователно всеки може да пусне следващата загадка. Съобщението е автоматично. Връзка към коментар
Lorette Публикувано: 15 август, 2019 Сподели Публикувано: 15 август, 2019 Къде е снимано това? 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 15 август, 2019 Сподели Публикувано: 15 август, 2019 Палмира 😞 2 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега