ДиянаВ Публикувано: 13 септември, 2019 Сподели Публикувано: 13 септември, 2019 Купол на театър-опера ли е? Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 13 септември, 2019 Сподели Публикувано: 13 септември, 2019 преди 2 часа, ДиянаВ каза: Купол на театър-опера ли е? Не е купол, не е сграда за театър/опера, НО може да се провеждат понякога малки театрални постановки. (въпреки че досега не съм чувал да е имало такива постановки) 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 13 септември, 2019 Сподели Публикувано: 13 септември, 2019 Тези образи на мъже, като маски ме заблудиха🧐. Има ли някаква връзка с араби, маври в Европа? Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 13 септември, 2019 Сподели Публикувано: 13 септември, 2019 преди 7 минути , ДиянаВ каза: Тези образи на мъже, като маски ме заблудиха🧐. Има ли някаква връзка с араби, маври в Европа? Има връзка с Европа, но не мисля , че има нещо общо с араби/маври (или поне моите познания не стигаъ до там). Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 13 септември, 2019 Сподели Публикувано: 13 септември, 2019 29 minutes ago, Граф Вронски said: Има връзка с Европа, но не мисля , че има нещо общо с араби/маври (или поне моите познания не стигаъ до там). Оххх, ще сънувам тези маски🙂 Връзка към коментар
stebal Публикувано: 13 септември, 2019 Сподели Публикувано: 13 септември, 2019 На мен ми прилича на огромен полюлей, сниман отдолу. 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 13 септември, 2019 Сподели Публикувано: 13 септември, 2019 преди 5 минути , stebal каза: На мен ми прилича на огромен полюлей, сниман отдолу. Точно така. 🙂 Връзка към коментар
stebal Публикувано: 13 септември, 2019 Сподели Публикувано: 13 септември, 2019 Еха, сега остава да проверя къде бяха последните ти пътувания 😀. Париж? 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 13 септември, 2019 Сподели Публикувано: 13 септември, 2019 преди 1 минута , stebal каза: Еха, сега остава да проверя къде бяха последните ти пътувания 😀. Париж? Не. 🙂 Връзка към коментар
stebal Публикувано: 13 септември, 2019 Сподели Публикувано: 13 септември, 2019 Хм, реших че може да си снимал в Операта. Нямам идея ,да си призная Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 13 септември, 2019 Сподели Публикувано: 13 септември, 2019 Графът явно обича да снима нагоре към таваните. Един път герб, друг път - полилей... И като се има предвид и предната загадка, а и оня герб от отдавна, гласувам да е решил да си остане загадката на датска територия... Просто предполагам. Иначе нямам ни най-малка представа къде е тоя таван... 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 13 септември, 2019 Сподели Публикувано: 13 септември, 2019 Аз пък имам усещането, че този таван е доста по-близко до нас. 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 13 септември, 2019 Сподели Публикувано: 13 септември, 2019 преди 35 минути , master_of_germs каза: Графът явно обича да снима нагоре към таваните. Един път герб, друг път - полилей... И като се има предвид и предната загадка, а и оня герб от отдавна, гласувам да е решил да си остане загадката на датска територия... Просто предполагам. Иначе нямам ни най-малка представа къде е тоя таван... Прав си за снимането на таваните. Харесват ми. 😄 Не сме на датска територия. преди 25 минути , Zaro каза: Аз пък имам усещането, че този таван е доста по-близко до нас. Мх 😉 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 14 септември, 2019 Сподели Публикувано: 14 септември, 2019 Като е непознато мястото е по-интересно😉 Испания? Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 14 септември, 2019 Сподели Публикувано: 14 септември, 2019 преди 15 минути , ДиянаВ каза: Като е непознато мястото е по-интересно😉 Испания? Не. Бих могъл да дам малък жокер. Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 14 септември, 2019 Сподели Публикувано: 14 септември, 2019 Давай Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 14 септември, 2019 Сподели Публикувано: 14 септември, 2019 преди 18 минути , ДиянаВ каза: Давай Руски писател я "наблюдава", банкерите прелитат покрай нея, но за щастие тя не е била построена, иначе би била свидетелка на жестоко убийство. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 септември, 2019 Сподели Публикувано: 14 септември, 2019 В Русия ли е? Да не говориш за " Спас на Крови" и убийството на Александър Втори? Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 14 септември, 2019 Сподели Публикувано: 14 септември, 2019 А бе знаех си от самото начало -бях сигурен, че съм го виждал. Военният клуб в София. Руският писател е на Пушкин в градинката отсреща. Банкерите са ясни - БНБ е на 200 метра. За убийството не знам кое имаш предвид. 1 4 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 14 септември, 2019 Сподели Публикувано: 14 септември, 2019 преди 1 минута , AlexandraKo каза: В Русия ли е? Да не говориш за " Спас на Крови", която е построена на мястото на Ипатиевата къща, където е избито, цялото семейство на Николай Втори? Не, не е Ипатиевата къща. Тя не ли е разрушена СЛЕД убийството на Романови, за да прекрият следите? Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 14 септември, 2019 Сподели Публикувано: 14 септември, 2019 преди 7 минути , Zaro каза: А бе знаех си от самото начало -бях сигурен, че съм го виждал. Военният клуб в София. Руският писател е на Пушкин в градинката отсреща. Банкерите са ясни -БНБ. Правилно. За убийството - така го написах с цел да кажа за паметника на Стефан Стамболов, чиято глава е разрязана. Мисля, че покушението срещу него е станало около/пред сградата. Ето още малко снимки от залата. Миналата година имаше ден на отворените врати и влязох вътре. 🙂 @Zaro, ти си наред. 🙂 4 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 14 септември, 2019 Сподели Публикувано: 14 септември, 2019 преди 8 минути , Zaro каза: А бе знаех си от самото начало -бях сигурен, че съм го виждал. Военният клуб в София. Руският писател е на Пушкин в градинката отсреща. Банкерите са ясни -БНБ. И убийството на Стамболов. С тоя жокер и аз се сетих... А хем абсолвентският ми бал навремето беше във Военния клуб... Ама кой да гледа полилеи 🙂 😕 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 14 септември, 2019 Сподели Публикувано: 14 септември, 2019 преди 1 минута , master_of_germs каза: И убийството на Стамболов. С тоя жокер и аз се сетих... А хем абсолвентският ми бал беше във Военния клуб Стамболов е убит на Раковски пред НАТФИЗ. Има плоча. Малко по-късно ще пусна. 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 14 септември, 2019 Сподели Публикувано: 14 септември, 2019 В момента, Zaro каза: Стамболов е убит на Раковски пред НАТФИЗ. Има плоча. А, аз мислех, че където му е паметникът в градинката Кристал. Грешно си спомням. 😞 Извинявам се за заблудата. 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 14 септември, 2019 Сподели Публикувано: 14 септември, 2019 преди 15 минути , Zaro каза: Стамболов е убит на Раковски пред НАТФИЗ. Има плоча. Да, там е посечен, но ако правилно си спомням, събитията, свързани с атентата, са се разигравали по цялата дължина на "Раковски". А той не умира веднага, а по-късно през нощта, в дома си. Там дето преди няколко години събориха едни исторически сгради и направиха бизнес-център 😕 Така или иначе, всичките жокери насочваха към кръстовището на Раковска и жълтите павета. И сцената, която не е театър, за разлика от всичките други театри по Раковска. Ако и някои от жокерите да не са били съвсем точно формулирани, то не отнема от стойността на загадката. Поздравления @Граф Вронски 🙂 7 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега