wiliko Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 Търсим града и част от какво е това от снимката... 5
ДиянаВ Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 🙂 този кръст от задната му страна на мен ми заприлича на нещо морско - корабен рул. Странно изпълнение🙂 кръст с кормило и колибка-покривче. 1 hour ago, seaell said: Точно! Това е дървената църква Св. Мина в Констанца, разположена на брега на езерото. Тя е една от най-високите дървени църкви в Румъния. Мястото е изключително приятно, тихо и спокойно. Нека @wiliko пусне следващата снимка. 1
seaell Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 преди 1 час, wiliko каза: Търсим града и част от какво е това от снимката... Аз само ще подскажа, че е в Германия 🙂
Климент Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 Прилича ми на нещо на Hundertwasser 1
AlexandraKo Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 преди 57 минути , Климент каза: Прилича ми на нещо на Hundertwasser Да, нещо подобно е. Таз къща уж, пееДаже, и викат " The blue jazz"Идеята е, като минава водата по тия фунии, да създава музика.Може би, това е единственото място, дето, трябва да се посети в проливен дъжд... 4
ven62 Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 Дармщадт - ходил съм там и не си спомням тия шантави сгради да са в синьо-зелената гама т.е. по-скоро - Не. Другото място, за което знам в Германия е някакво село - Бад Соден/Сотен/Содем (ако така се произнася) 1
wiliko Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 преди 3 минути , ven62 каза: Дармщадт - ходил съм там и не си спомням тия шантави сгради да са в синьо-зелената гама т.е. по-скоро - Не. Другото място, за което знам в Германия е някакво село - Бад Соден/Сотен/Содем (ако така се произнася) цъ... иначе да в Германия е
ven62 Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 преди 3 минути , wiliko каза: цъ... иначе да в Германия е Сега, като се загледах - нищо изчанчено няма в самата сграда т.е. почти сигурно е, че не е на Hundertwasser .
wiliko Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 Hundertwasser e у Виена...а моето вече е ясно че е в Германия
AlexandraKo Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 преди 9 минути , wiliko каза: Hundertwasser e у Виена...а моето вече е ясно че е в Германия У Дрездеееен еее! В един квартал Ной-незнам си кво си. Ама, трябва някой да те заведе. В смисъл, че е в едни вътрешни дворчета. Въпросът е, че има сходство в идеята. Шарените къщички - тази е синя, има една жълта, някои от малките са в други цветове. Закътани дворчета, малки магазинчета - арт местенце. 1 2
ven62 Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 преди 18 минути , wiliko каза: Hundertwasser e у Виена...а моето вече е ясно че е в Германия Не само: 3 1
wiliko Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 Не само, но хич не ми прилича на моето желязо... ? 🤔😁😜 1
ДиянаВ Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 В Бремен, в чест на бременските музиканти😁
wiliko Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 преди 24 минути , ДиянаВ каза: В Бремен, в чест на бременските музиканти😁 Не
AlexandraKo Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 преди 1 час, AlexandraKo каза: У Дрездеееен еее! В един квартал Ной-незнам си кво си. Ама, трябва някой да те заведе. В смисъл, че е в едни вътрешни дворчета. Въпросът е, че има сходство в идеята. Шарените къщички - тази е синя, има една жълта, някои от малките са в други цветове. Закътани дворчета, малки магазинчета - арт местенце. преди 13 минути , wiliko каза: Не Вече ти отговорих, преди 1 час. Дрезден, Кунстхоф пасаж. 1
wiliko Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 @AlexandraKo виноват... 😂 Верно си отговорила, но кой да види...а колкото че трябва някой да те заведе, не бих го казала, аз сама си се заведох: Kunsthofpassage Няколко вътрешни дворове в дрезденския Нойштадт трансформирани чрез цветове и форми символизиращи хармонията в живота.... Всяка фасада си има тема - на елементите , на светлината , на животните , на митични същества и метаморфозите....изобщо района около този пасаж е много бохемски А ето и част от другите фасади: @AlexandraKo ти си на ред.. 😂 6 2
AlexandraKo Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 Отстъпвам си реда на @ven62 Венчоооооооооо! 1
AlexandraKo Публикувано: 20 септември, 2019 Публикувано: 20 септември, 2019 На 18.09.2019 г. в 18:57, AlexandraKo каза: Отстъпвам си реда на @ven62 Венчоооооооооо! @ven62 Венчооооо, бре, чети! Венчо не чете... 1
ven62 Публикувано: 20 септември, 2019 Публикувано: 20 септември, 2019 преди 58 минути , AlexandraKo каза: @ven62 Венчооооо, бре, чети! Венчо не чете... Чете, чете, ама се прави на улав . Благодаря! Нямам време да избера подходяща снимка. Моля някой друг да пусне. 1
AlexandraKo Публикувано: 21 септември, 2019 Публикувано: 21 септември, 2019 Я,като няма желаЮщи,една снимчица:)))
neuromancer Публикувано: 21 септември, 2019 Публикувано: 21 септември, 2019 е това ако не е Пловдив... ама не знам къде точно 1
AlexandraKo Публикувано: 21 септември, 2019 Публикувано: 21 септември, 2019 преди 4 минути , neuromancer каза: е това ако не е Пловдив... ама не знам къде точно Пловдив е, пита се, коя е къщата:)))))
traveler Публикувано: 22 септември, 2019 Публикувано: 22 септември, 2019 На 6-ти септември,до нея е била аптека Марица. 1
AlexandraKo Публикувано: 22 септември, 2019 Публикувано: 22 септември, 2019 преди 6 минути , traveler каза: На 6-ти септември,до нея е била аптека Марица. Браво, личи си, кой си познава града! Да, това е къщата, точно, зад бившата аптека Марица, сега е Дом на Адвокатите. @traveler, заповядай, моля, за следващата снимка! Преди 1 час, Стоянка каза: Ммммм... вашата? 🙂 За съжаление - не е:(((( 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега