Прескочи до съдържание

Игра: Познай откъде е тази снимка

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, cck каза:

Включвам се 🙂

Търси се градът (честват 120 години).

60F0856D-E2EA-47DF-B369-F8F6B2EBB7D2.jpeg

Да не е нейде между Златна Панега и Долни дъбник...? :girl_crazy:

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 7 часа, chandni каза:

Да не е нейде между Златна Панега и Долни дъбник...? :girl_crazy:

Ако Луковит е там, значи, си позналаааааа!:drinks:

сск мА утрепа с тая загадка

Публикувано:
преди 2 часа, cck каза:

Да там е добрият стар Луковит 🙂

Ти си на ход!

Какво е имало 1898-ма на мястото на град Луковит?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , домосед каза:

Какво е имало 1898-ма на мястото на град Луковит?

Пак Луковит, но без "града" 🙂 През 1898 става град. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 40 минути , chandni каза:

Si, señor! :girl_smile:

Señor @Фичо, es tu turno!

Muchas gracias señora! 

Май скоро не съм пускал аерофотоснимки :wink: 

Хайде да пораздвижим малко футболните фенове, които едва ли ще се затруднят много ...
Въпросът е - кой отбор играе най-често на този стадион? :smile3: 
За улеснение, прилагам снимки от два различни сезона. :grin:

1024.jpg.7baf511736714792a74b57f0b2aa9749.jpg

785.jpg.0c3685a6de85c0aab89ba5b39e379d3c.jpg

• Харесвам 4
Публикувано:

Това е толкова подредено, че ми идва да хвана един трактор и да им разровя правоъгълниците.

Няма канали - не е Холандия.

Остава Германия.

Летища (нискобюджетни, та @Фичо да кацва и литва) има около Дуйсбург, Дюселдорф, Бон, Кьолн. 

Май най-известните (дето ритат топката) са от Кьолн т.е. залагам на Кьолн.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , ven62 каза:

На Кьолн не е на къра, макар да са козли, и изглежда по друг начин.

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 5 минути , ven62 каза:

Това е толкова подредено, че ми идва да хвана един трактор и да им разровя правоъгълниците.

Няма канали - не е Холандия.

Остава Германия.

Летища (нискобюджетни, та @Фичо да кацва и литва) има около Дуйсбург, Дюселдорф, Бон, Кьолн. 

Е, сега обедини феновете и на Борусия Дортмунд, и на Шалке04 срещу себе си 😄 Но на Кьолн стадионът е сред паркове, не е на къра.

Фичо последно летя през Франкфурт за Мадрид и през Копенхаген за круиз към Осло... Но това не прилича нито на Паркен, нито на Комерцбанк-Арена

• Харесвам 2
Публикувано:

От футбол хич не разбирем, още по-малко съм фен на тази игра, но и аз запомних, че Фичо скоро премина през Франкфурт за Мадрид.

Гледам един отбор Айнтрахт Франкфурт с червен орел ли, какво е. Стадионът също е червен.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , Zaro каза:

На Кьолн не е на къра, макар да са козли, и изглежда по друг начин.

на мен всичките са ми еднакви - зелена поляна, дето се грижат да я поливат и косят, заобиколена със седалки.

В момента, master_of_germs каза:

Е, сега обедини феновете и на Борусия Дортмунд, и на Шалке04 срещу себе си 😄 Но на Кьолн стадионът е сред паркове, не е на къра.

Фичо последно летя през Франкфурт за Мадрид и през Копенхаген за круиз към Осло... Но това не прилича нито на Паркен, нито на Комерцбанк-Арена

Нямам нищо против всички футболни фенове да се обединят

(Пролетарии от всички страни, съединявайте се!)

:grin:

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 минути , Adventurer каза:

Никотарифният стадион на @Фичо е в Майнц... 😎

М, да.... изпревари ме👍

Двоумях се измежду Хофенхайм и Майнц (знам че са на къра😁), но се зачетох в една тема за Иран .... 

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 4 минути , Radnev каза:

М, да.... изпревари ме👍

Двоумях се измежду Хофенхайм и Майнц (знам че са на къра😁), но се зачетох в една тема за Иран .... 

Влезе в Гинес.

Това сигурно е единствения случай, където е било по-добре да се пише, отколкото да се чете.:wink:

:smile:

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:

Човек докато се наобядва и тук вече сте готови. :smile3:

преди 49 минути , ДиянаВ каза:

Фичо успя да ме заблуди с отскачането до Франкфурт 😀

преди 59 минути , ДиянаВ каза:

От футбол хич не разбирем, още по-малко съм фен на тази игра, но и аз запомних, че Фичо скоро премина през Франкфурт за Мадрид.

Гледам един отбор Айнтрахт Франкфурт с червен орел ли, какво е. Стадионът също е червен.

Всъщност, няма заблуда - и двете снимки съм ги правил при заход за кацане на франкфуртското летище - едната при полет CDG-FRA, другата - при полет  SOF-FRA. 
А Майнц е съвсем наблизо. 
Апропо - като спомена Айнтрахт Франкфурт - точно на последното ми пътуване - отивам да хвана S ban-a от Frankfurt Hbf за летищеjо и ... едвам се качих от фенове, защото се оказа, че има мач от групите на Лига Европа. До летището са три спирки, като втората е точно за стадиона на Айнтрахт, където се изсипаха привържениците на отбора, които обаче ги чакаше тежко разочарование, защото Арсенал ги отнесе 0:3

Но както вече се изясни, на снимките е друг стадион - Opel Arena, стадионът на Майнц. 

преди 59 минути , Adventurer каза:

Никотарифният стадион на @Фичо е в Майнц... 😎

Ето го правилният отговор! :smile3:
@Adventurer  ти си на ход да пуснеш загадка. 

• Харесвам 5
Публикувано:

И както е модерно да се казва тук... ето нещо съвсем лесно и даже няма да се циганя да ви показвам само някое дърво или пейка, а ще ви улесня максимално като ви покажа направо целия град, който е... 

qz4.jpg.392c9ecd98c59fb41bf220d812ec1ae4.jpg

• Харесвам 3
Публикувано:

Значи били сте на мач на @Фичо-ия Майнц 05 и са ги отвяли поне с 5, качили сте се на колата и за 2-3 часа се стигнали до въпросно градче да си успокоявате нервите с някой от местните театри или пък да се удавите от мъка в местната река с келтско име... въпрос на светоусещане.

qz41.jpg.f7f8058eeae9d63dade05c515635f494.jpg

Идеи?

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 10 часа, Adventurer каза:

Значи били сте на мач на @Фичо-ия Майнц 05 и са ги отвяли поне с 5, качили сте се на колата и за 2-3 часа се стигнали до въпросно градче да си успокоявате нервите с някой от местните театри или пък да се удавите от мъка в местната река с келтско име... въпрос на светоусещане.

qz41.jpg.f7f8058eeae9d63dade05c515635f494.jpg

Идеи?

Втората снимка ми напомня за Страдфорд-он-Ейвън,а третата като че ли е сцена от Хари Потър.Обаче да стигнеш до тази част на UK от Майнц за 2-3 часа с кола ми се струва доста амбициозно🙂

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.