Zara Публикувано: 25 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2019 Виждат се... 77 езера. За върха не ме питай, не помня имена😄 И за да не ме пипне шефа за якичката...по първата загадка да опитам с основата на някакъв замък/крепост в река/езеро/море? 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 25 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2019 преди 2 часа, Zara каза: Виждат се... 77 езера. За върха не ме питай, не помня имена😄 И за да не ме пипне шефа за якичката...по първата загадка да опитам с основата на някакъв замък/крепост в река/езеро/море? Топло. Но това е лесно, при положение, че водата се вижда. 🚣♂️ Връзка към коментар
Zara Публикувано: 26 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2019 Поогледах ти водата, мътничка ми се вижда...та езеро и море отпадат. Стеснявам кръга до Франция, някъде по Лоара 🧐 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 26 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2019 преди 1 час, Zara каза: Поогледах ти водата, мътничка ми се вижда...та езеро и море отпадат. Стеснявам кръга до Франция, някъде по Лоара 🧐 Езеро и море не са. Франция - не. Лоара - също. (В близост до) един от най-посещаваните обекти в една от най-посещаваните държави, до който от България няма директна връзка. Жокер към града: Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 Жокерче? Испания. Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 Gran Teatro de La Habana ? Упс! Всъщност не видях, че става въпрос за жокер. 😊 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 Всъщност няма да е в Хавана. Връщам си думите. Връзка към коментар
Стоянка Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 (редактирано) Феникс ли е статуята? Редактирано 27 ноември, 2019 от Стоянка Предположих, че е в Испания :) Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 преди 8 минути , Стоянка каза: Феникс ли е статуята? Не, снимката на сградата е жокер за града, в който се намира мястото, около което има вода. Според магеланския атлас, това е една от най-посещаваните държави. Мястото се намира в непосредствена близост до атракция, която е в топ 10 на най-посещаваните в държавата и който е бил там, няма начин да не е бил и на това място. Просто не е гледал надолу, а нагоре и настрани. 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 преди 13 минути , Стоянка каза: Феникс ли е статуята? По-скоро е Икар. Феникс е птица. Тоя е човек. Валенсия? Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 "...в една от най-посещаваните държави, до който от България няма директна връзка" - няма да е Валенсия. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 преди 2 минути , Pantelej Putnik каза: "...в една от най-посещаваните държави, до който от България няма директна връзка" - няма да е Валенсия. Та дори и Испания няма да е. Това буквално казва жокерът. До града няма директна връзка, не съм се изразил ясно. Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 Севиля? Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 преди 6 минути , домосед каза: Валенсия? Не. преди 1 минута , Pantelej Putnik каза: Севиля? Не Връзка към коментар
iMari Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 Когато видях първата снимка си помислих за р.Гуадалкивир,която минава през Кордоба и Севиля.По-скоро Севиля. В момента, Zaro каза: Не Е,тогава Кордоба 🙂 3 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 преди 3 минути , Мари Николова каза: Когато видях първата снимка си помислих за р.Гуадалкивир,която минава през Кордоба и Севиля.По-скоро Севиля. Е,тогава Кордоба 🙂 Точно Кордоба е, но нека потвърди подалият снимката. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 преди 1 минута , Мари Николова каза: Когато видях първата снимка си помислих за р.Гуадалкивир,която минава през Кордоба и Севиля.По-скоро Севиля. Е,тогава Кордоба 🙂 Разгеле! Мислех, че ще бъде изядена с парцалите тази загадка. Puente Romano срещу Мескитата. 1 1 Връзка към коментар
Красимира Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 Кордоба е Union And The Phoenix Building Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 Plaza de las Tendillas Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 преди 1 минута , Красимира каза: Кордоба е Union And The Phoenix Building В момента, Pantelej Putnik каза: Plaza de las Tendillas Втората снимка беше жокер за града към първата - основите на моста в Гуадалкивир. 1 Връзка към коментар
Стоянка Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 преди 19 минути , домосед каза: По-скоро е Икар. Феникс е птица. Тоя е човек. Валенсия? Човека и прекрасните му форми разпознах, не бях сигурна крилатото дали е кон или пиле, но google помогна 😀 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 Мари Николова е на ред. Чакаме снимка 🙂 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 преди 8 минути , Zaro каза: Разгеле! Мислех, че ще бъде изядена с парцалите тази загадка. Puente Romano срещу Мескитата. Нямам реален спомен от мястото,но първата ми мисъл беше за тази река 🙂Права е @AlexandraKo,че първото което ти хрумне,често пъти е най-близо до верният отговор.Отстъпвам реда си на @Pantelej Putnik @AlexandraKo 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 преди 57 минути , домосед каза: По-скоро е Икар. Феникс е птица. Тоя е човек. Валенсия? Това е Ганимед. @Zaro, видЕ ли, как си траЯх 1 1 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 27 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2019 преди 46 минути , AlexandraKo каза: Това е Ганимед. @Zaro, видЕ ли, как си траЯх Затова другия път оная с чукарите Къде му е виното? 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега