AlexandraKo Публикувано: 27 ноември, 2019 Публикувано: 27 ноември, 2019 преди 36 минути , Zaro каза: Затова другия път оная с чукарите Къде му е виното? Ами, според мен, му го няма, щото въпросът е спорен.:))) Нали, Боговете не пиели вино, пък той , бил виночерпец. / Според Аристотел/. Според Цицерон пък, бил ...черпец, ама с амброзия и нектари.:)))))) преди 1 час, Мари Николова каза: Нямам реален спомен от мястото,но първата ми мисъл беше за тази река 🙂Права е @AlexandraKo,че първото което ти хрумне,често пъти е най-близо до верният отговор.Отстъпвам реда си на @Pantelej Putnik @AlexandraKo Аааа, що аз, нали пазих тишина:))))) @Pantelej Putnik беше най - активен, да заповяда моля! 3
Pantelej Putnik Публикувано: 28 ноември, 2019 Публикувано: 28 ноември, 2019 Благодаря на Мари Николова и AlexandraKo за предоставената възможност! 🙂 Също така трябва да се извиня, че вчера толкова наспамих тук форума. Ето една по-лесна снимка за разпознаване. Кой е градът?
Pantelej Putnik Публикувано: 28 ноември, 2019 Публикувано: 28 ноември, 2019 преди 1 минута , mangysta каза: В подножието на Стара планина? Не
ДиянаВ Публикувано: 28 ноември, 2019 Публикувано: 28 ноември, 2019 Вижда се комин на ТЕЦ или завод и високоетажни блокове. Някой по-голям град ще да е.
Pantelej Putnik Публикувано: 28 ноември, 2019 Публикувано: 28 ноември, 2019 преди 27 минути , Стоянка каза: Перущица? Не Жокер - не е в България.
Pantelej Putnik Публикувано: 28 ноември, 2019 Публикувано: 28 ноември, 2019 преди 15 минути , Zaro каза: Брашов Браво!!! Давай снимка.
Zaro Публикувано: 28 ноември, 2019 Публикувано: 28 ноември, 2019 преди 2 часа, Pantelej Putnik каза: Браво!!! Давай снимка. Не мога в момента. Нека някой друг продължи.
Pantelej Putnik Публикувано: 29 ноември, 2019 Публикувано: 29 ноември, 2019 Това да не е някъде в метрото на Москва или Санкт Петербург? 1
AlexandraKo Публикувано: 29 ноември, 2019 Публикувано: 29 ноември, 2019 преди 58 минути , Pantelej Putnik каза: Това да не е някъде в метрото на Москва или Санкт Петербург? Не. преди 33 минути , Граф Вронски каза: Québec, Canada? Не.
AlexandraKo Публикувано: 29 ноември, 2019 Публикувано: 29 ноември, 2019 преди 9 минути , mangysta каза: Испания? Не.
giafil Публикувано: 29 ноември, 2019 Публикувано: 29 ноември, 2019 аз имам някакви съмнения между Давид Сикерос и Диего Ривера, повече тендирам към първия, и като че стенописа да е някъде по САЩ
AlexandraKo Публикувано: 29 ноември, 2019 Публикувано: 29 ноември, 2019 Преди 1 час, giafil каза: аз имам някакви съмнения между Давид Сикерос и Диего Ривера, Не. Преди 1 час, giafil каза: повече тендирам към първия, и като че стенописа да е някъде по САЩ Да.
AlexandraKo Публикувано: 30 ноември, 2019 Публикувано: 30 ноември, 2019 Да давам ли жокерче? Тука е намесен и Ленин...
AlexandraKo Публикувано: 30 ноември, 2019 Публикувано: 30 ноември, 2019 преди 3 часа, giafil каза: Хамър център ? Не е.
AlexandraKo Публикувано: 30 ноември, 2019 Публикувано: 30 ноември, 2019 преди 1 час, giafil каза: Андрю Мелън участва ли 🙂 До толкова, че е вторият, оставил на наследниците си 1 млрд. долара.😀 А нашата връзка е с първия... Ти добре тръгна, с Диего Ривера. Но той има косвена връзка с този стенопис, не е негов. Въпреки че, мястото е било за неговия...
giafil Публикувано: 30 ноември, 2019 Публикувано: 30 ноември, 2019 @AlexandraKo много обичам тази игра защото мозъка ми работи в система това може да е ама май не е....и ти и още няколко човека така ми вкарвате електричество , че съм сигурна ,че няма да имам среща с Алцхаймер 🙂
giafil Публикувано: 30 ноември, 2019 Публикувано: 30 ноември, 2019 Диего Ривера има сериозни проблеми с Рокфелер и до колкото е писано те му разрушават стенописа в Рокфелер център защото е изобразен Ленин и доста работници с потници...;-) за което той си отмъщава със стенописа в Мексико сити . 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега