Прескочи до съдържание

Игра: Познай откъде е тази снимка

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 21 минути , Фичо каза:

Аз пък помислих, че е някакъв поздрав за  Брани  :wink3:

Тцъ, баш това му е извън юрисдикцията. Тука важи Джаба - мир на туловището му!

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
Преди 1 час, Oldkozel каза:

Земята ми отесня - от коя планета е това и кое е мястото?

1697582989_Tunis2008158.thumb.jpg.d22a1152fcc7d8d0cf5d1601c179b242.jpg

П.С. @AlexandraKo, това е личното ми предизвикателство за теб :ok:

Еха! Родното ми място!

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 45 минути , Брани каза:

Еха! Родното ми място!

А-а-а, не така общо :nono: За твоята широка имперска душа всяко място в Галактиката ти е бащиния! А тук търсим точно място 😀

• Шок 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 38 минути , Стоянка каза:

Дали е останало нещо или пясъците са го глътнали?

Преди няколко месеца една приятелка (немагеланец, което ме подсеща, че няма да е лошо да я вербуваме!) ходи и от снимките си личеше, че все още е доста запазено.

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 минути , Брани каза:

Преди няколко месеца една приятелка (немагеланец, което ме подсеща, че няма да е лошо да я вербуваме!) ходи и от снимките си личеше, че все още е доста запазено.

Ух, че ме замисли... За Пандора няма да ме огрее , ама Татуин е напълно достижимо, явно 😀

Публикувано:
преди 1 час, Брани каза:

Еха! Родното ми място!

Там още ли ги има ония гонки с маршрутки?... Легендите разказват, че на младини си спечелил пожизнено право да завиваш наляво от крайната дясна лента 😄

• Смея се 3
Публикувано:
преди 7 минути , master_of_germs каза:

Там още ли ги има ония гонки с маршрутки?... Легендите разказват, че на младини си спечелил пожизнено право да завиваш наляво от крайната дясна лента 😄

Да, като дете все още бях поносимо велик ...
😛

• Браво 1
  • Смея се 5
Публикувано:

3 дни няма отговор или жокер в темата, следователно всеки може да пусне следващата загадка. 

Съобщението е автоматично. 

Публикувано:

3 дни няма отговор или жокер в темата, следователно всеки може да пусне следващата загадка. 

Съобщението е автоматично. 

Публикувано:
1 minute ago, traveler said:

Фонтана на Медичите в Люксембургската градина?

Позна😀. Втората снимка е обърната с главата надолу, но не те е затруднило. 

Няма да навлизам в историята на фонтана, защото е популярен и всеки може да открие информация в интернет. Много ми хареса мястото и тази част на Люксембургската градина, защото въпреки навалиците от туристи в Париж, тук се усеща пространство, спокойствие, уединение, какъвто е бил замисълът при построяването му. Друго такова място с магнетична енергия в Париж, за мен беше площад Дофин - можеш да стоиш без да правиш нищо с часове и да ти е готино. Стига да не трябва да търчиш по многобройните други красиви места и забележителности в Париж😀

@traveler, твой ред е.

• Харесвам 3
Публикувано:

В готическа катедрала /заради витражите/ , но не зная коя 😞  @AlexandraKo ако се върне в "Играта" ще разкаже доста за мисля любимите ѝ прозорчета /с най-добри чувства/

• Харесвам 2
Публикувано:
14 minutes ago, traveler said:

Не,аз май не съм влизал в такъв.

В мюсюлманските молитвени храмове според канона или както се нарича в тази религия е забранено да се изобразяват хора. Витражите са предимно с цветя и  за това така предположих🙂

Но тези “илюминатори” са доста на ниско от земята и може въобще да не са в молитвен дом.

Някакво жокерче. Все пак загадките с интериор са най-трудни😉

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.