Marusinka Публикувано: 3 януари, 2020 Сподели Публикувано: 3 януари, 2020 Много ми прилича на Рига Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 3 януари, 2020 Сподели Публикувано: 3 януари, 2020 Белгия, Намюр...може би 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 3 януари, 2020 Сподели Публикувано: 3 януари, 2020 преди 3 минути , Kalina Ivanova каза: Белгия, Намюр...може би Предлагам да си редактираш мнението - махни "може би" 1 1 Връзка към коментар
Ovcharski Публикувано: 3 януари, 2020 Сподели Публикувано: 3 януари, 2020 10 minutes ago, Kalina Ivanova said: Белгия, Намюр...може би Да, точно така. Първото ми и единствето посещение засега в Белгия (освен бърз Брюксел де). Бях по работа и бях отседнал в общежитие за 1-2 седмици. Сближих се набързо с хората от района и впечатленията ми са, че яко купонясват, пият и пушат трева. Тогава ми беше и първото и последно возене (преживяване) при пиян шофьор. Иначе самото градче бе много приятно, снимките са от парк/хълм, който гледа към града 🙂 Калина, твой ред е 🙂 3 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 3 януари, 2020 Сподели Публикувано: 3 януари, 2020 преди 28 минути , Ovcharski каза: Да, точно така. Първото ми и единствето посещение засега в Белгия (освен бърз Брюксел де). Бях по работа и бях отседнал в общежитие за 1-2 седмици. Сближих се набързо с хората от района и впечатленията ми са, че яко купонясват, пият и пушат трева. Тогава ми беше и първото и последно возене (преживяване) при пиян шофьор. Иначе самото градче бе много приятно, снимките са от парк/хълм, който гледа към града 🙂 Калина, твой ред е 🙂 Това беше лесно,макар че и мойте спомени са горе долу от тогава. Тук нямаше оранжев слон, но имаше мост над река. Реката е Мааса/проверих, че не се сетих/ и ако снимката не е направена с дрон, то би трябвало да е поглед от замъка над града. Нека някой друг пусне снимка, че не се сещам за подходяща. Първи удар в десятката ми е...затварям си очите за благородното ви отстъпничество 3 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 4 януари, 2020 Сподели Публикувано: 4 януари, 2020 Това не е ли Залцбург, погледнат от крепостта? Упс, не видях, че вече са познали 😊 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 4 януари, 2020 Сподели Публикувано: 4 януари, 2020 2 minutes ago, Pantelej Putnik said: Това не е ли Залцбург, погледнат от крепостта? Темата има 461-ва страница 😉, с верен отговор. 5 minutes ago, Pantelej Putnik said: Това не е ли Залцбург, погледнат от крепостта? Упс, не видях, че вече са познали 😊 Можеш да пуснеш нещо от Залцбург да видим дали ще познаем😁 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 4 януари, 2020 Сподели Публикувано: 4 януари, 2020 Преди 1 час, ДиянаВ каза: Темата има 461-ва страница 😉, с верен отговор. Можеш да пуснеш нещо от Залцбург да видим дали ще познаем😁 Ами хайде вижте тогава дали ще познаете Залцбург... Снимката не издава много - просто някаква си трапезария, но щом магеланци могат да познаят размазан оранжев слон, ще разкостят и ливреята на лакея и ще се справят със загадката.... 2 1 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 5 януари, 2020 Сподели Публикувано: 5 януари, 2020 И защото играта зацикли, а за това време можехме да видим и научим още много неща...може пък някъде да има и розов слон на точки Едно пиленце ми прошепна това: Това е трапезарията, в един от замъците по Лоара - Юсе. По- известен е, като Замъкът на спящата красавица, от приказката на Шарл Перо. А фигурата на лакея е восъчна. @chandni, ако съм права би ли пуснала още снимки от това приказно място? 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 януари, 2020 Сподели Публикувано: 6 януари, 2020 преди 10 часа, Kalina Ivanova каза: Това е трапезарията, в един от замъците по Лоара - Юсе. По- известен е, като Замъкът на спящата красавица, от приказката на Шарл Перо. Това е правилният отговор. Приказният Chateau D'Ussé се издига магнетично в южния край на голямата Шенонска гора в долината на река Лоара. Легендата разказва, че минавайки през Юсе, Шарл Перо бил вдъхновен от вълшебното очарование на замъка, който станал декор в неговата приказка "Спящата красавица". @Kalina Ivanova, твой ред е. 8 1 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 6 януари, 2020 Сподели Публикувано: 6 януари, 2020 @chandni наистина приказно място! Ще пусна снимка по късно, че нямам архив тук. 2 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 6 януари, 2020 Сподели Публикувано: 6 януари, 2020 Ето и новата загадка. Фрагмент от какво е това и къде се намира. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 6 януари, 2020 Сподели Публикувано: 6 януари, 2020 Кърмата на кораба "Ваза" в музея в Стокхолм 3 3 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 6 януари, 2020 Сподели Публикувано: 6 януари, 2020 преди 26 минути , neuromancer каза: Кърмата на кораба "Ваза" в музея в Стокхолм Точно! След 333 години на дъното, Ваза е най запазения кораб в света от 17 век, а VASA MUSEUM най-посещавания музей в Скандинавието. Толкова дълго проектирания и строен кораб, гордостта на династията Ваза е пропътувал само километър и половина и е потънал в акваторията на пристанището, преди да излезе в открито море. На борда му е имало 64 оръдия, 450 души екипаж. Украсен с повече от 500 склуптури, които са изключително запазени в релеф, детайли и цвят . Кораба е невероятна и впечатляваща гледка. И нямам нито един кадър на който да съм хванала великолепието му, за това: https://www.vasamuseet.se/en @neuromancer ти си на ход! 2 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 6 януари, 2020 Сподели Публикувано: 6 януари, 2020 (редактирано) Забравих....Стокхолм! Ами русото си е русо....ти си го казал града Редактирано 6 януари, 2020 от Kalina Ivanova 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 януари, 2020 Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 Малко съм затруднен, толкова снимки съм пускал, че по едно време почнах да повтарям... 1 Връзка към коментар
mangysta Публикувано: 7 януари, 2020 Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 Сингапур Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 януари, 2020 Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 Да, това е Navy Pier в Чикаго, май е бил някакво военно пристанище, а сега е зона за забавление. Има музей на играчките, фойерверки два пъти седмично през лятото, снимката е от виенското колело. @traveler e наред Връзка към коментар
traveler Публикувано: 7 януари, 2020 Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 Коя е сградата и откъде е снимана? Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 7 януари, 2020 Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 Прилича на съвременен търговски център🏢 Такъв има обаче във всеки град Много любопитно 🤔 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 7 януари, 2020 Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 Не е търговски център. Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 7 януари, 2020 Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 Сядам на резервната скамейка и ще чакам време за жокер Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега