traveler Публикувано: 7 януари, 2020 Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 Голяма бизнес сграда в европейски град. Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 7 януари, 2020 Сподели Публикувано: 7 януари, 2020 Франкфурт? Връзка към коментар
traveler Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 Голяма бизнес сграда в Европа. Има някакъв проблем коментарите,преди малко предните два коментара(и моя) не се виждаха. На запад от Франкфурт. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 преди 15 минути , traveler каза: Голяма бизнес сграда в Европа. Има някакъв проблем коментарите,преди малко предните два коментара(и моя) не се виждаха. На запад от Франкфурт. Kьолн? Там бяха такива ретро-соц сградите... 🙂 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 преди 57 минути , chandni каза: Kьолн? Там бяха такива ретро-соц сградите... 🙂 Не е Кьолн. Не би трябвало да е соц.И се чувства малко самотна. 1 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 преди 2 часа, traveler каза: Голяма бизнес сграда в Европа. Има някакъв проблем коментарите,преди малко предните два коментара(и моя) не се виждаха. На запад от Франкфурт. А това отгоре панорамна площадка ли е? Ако е...значи има нещо за гледане. Връзка към коментар
traveler Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 преди 37 минути , Kalina Ivanova каза: А това отгоре панорамна площадка ли е? Ако е...значи има нещо за гледане. Да,панорамна площадка е,мислех си ,че се вижда.И да има много за гледане. 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 Давай жокери, че няма как да познаем, че това е в Брюксел. 🙂 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 преди 2 часа, traveler каза: И се чувства малко самотна. Монпарнас? За по-самотен и по не на място небостъргач не се сещам. Не съм бил в близост до него, но цветово и като архитектурни елементи ми пасва на картинката. 2 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 преди 8 минути , master_of_germs каза: Монпарнас? За по самотен и по не на място небостъргач не се сещам. Не съм бил в близост до него, но цветово и като архитектурни елементи ми пасва на картинката. Браво! Това трябва да е. 🙂 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 (редактирано) преди 11 минути , master_of_germs каза: Монпарнас? За по самотен и по не на място небостъргач не се сещам. Не съм бил в близост до него, но цветово и като архитектурни елементи ми пасва на картинката. Точно!Това е любимото ми място в Париж -от там не се вижда 😀 @master_of_germs ти си. Снимката е от Люксембургската градина Редактирано 8 януари, 2020 от traveler 3 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 Пътен знак Б-1,пропусни движещите се по пътя с предимство 1 3 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 😂 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 преди 8 минути , Pantelej Putnik каза: Пътен знак Б-1,пропусни движещите се по пътя с предимство Съгласен съм.... Това ме подсеща, че след два месеца ми изтича никога неизползваната шофьорска книжка... Макар че точно на това място знакът е малко странен. Шансът точно там да минат повече от пет коли и един автобус в рамките на час, не е особено голям... Познахме знака - но заданието е да познаем ОТКЪДЕ е снимката. За загадка съм избрал снимка, която да има почти всички характерни елементи на мястото... ... И все пак - може би едно жокерче?! 😉 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 На мен ми прилича на пътен знак Б-1 някъде в Румъния-Унгария. Сякаш малко повече клоня към Румъния, но в близост до Унгария. 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 Холандия, упс Нидерландия? 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 С жокера, който съм дал, заподозрените държави могат да се сведат само до две (в миналото - една). Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 Чехия / Словакия 😁 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 Чехословакия 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 Словакия ще е. Скоро ходи май в него край🙂 А сега мястото 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 Тая къртица смътно си я спомням от някакви анимационни филмчета, но нищо по-съществено 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 Намира се на улица Спишка ном. 1😆 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 преди 15 минути , neuromancer каза: Тая къртица смътно си я спомням от някакви анимационни филмчета, но нищо по-съществено Krtek е за чехите, каквото е "Ну, погоди!" за руснаците 🙂 На снимката за познаване липсва един от характерните елементи - а именно - по-заоблените форми на фасадите... П.П. @ДиянаВ, не съм сигурен, че улицата изобщо си има име. В цялото село улиците се броят на пръстите на едната ръка 😄 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 8 януари, 2020 Сподели Публикувано: 8 януари, 2020 преди 5 минути , master_of_germs каза: На снимката за познаване липсва един от характерните елементи - а именно - по-заоблените форми на фасадите... Знаех си аз, че ни подведе с тези остри покриви, та ме изпрати нейде по границата между Румъния и Унгария... 🤣 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега