Pantelej Putnik Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 Селото е Шипка може би, но за къщата ще ми отнеме време. Упс, да ме извиняват хората, но то било ГРАД Шипка. 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 Етнографски музей в Шипка Етнографски музей "Чирпанлиева къща" гр. Шипка 2 Връзка към коментар
tsvetinka Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 2 минути , Pantelej Putnik каза: Етнографски музей в Шипка Етнографски музей "Чирпанлиева къща" гр. Шипка Чудесно! За съжаление при всеки опит до сега да я посети винаги е била заключена. За кратко там е живяла Райна Княгиня. 2 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 След като разгадах ребуса със Слънчака ........... мисля да предположа, че това е "Чирпанлиевата къща" в село Шипка. П.П. Уууупс ..... имало по-вещи и от мен😡. П.П. 2 Пантелейчо, преди да ни питаш какво си ял вчера, днес и утре, нека те предупредим, че не знаем😁😉. 3 4 Връзка към коментар
tsvetinka Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 7 минути , Radnev каза: П.П. 2 Пантелейчо, преди да ни питаш какво си ял вчера, днес и утре, нека те предупредим, че не знаем😁😉. Но вече знаем какво е пил с Марко 🙂 4 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 Загадка специално до Radnev Къде е това, Кока Кола ли е в чашата в ляво, или е Пепси, каква е температурата на узото в дясната чаша 🤣 Хайде по темата, съвсем сериозно - Какво е това и къде се намира? 1 4 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 1 час, ven62 каза: Ясно. ТУК - в смисъл - тук някъде.😀 P.S. Предвид посоката, в която зави играта в последно време, пускам бонус въпрос към @Pantelej Putnik - над кое море лети летящата чиния, колко градуса е температурата на водата, какъв планктон се е скупчил точно под летящата чиния... При правилен отговор на предходните въпроси, си запазвам правото да добавя допълнителни. 🛸 2 10 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 2 минути , chandni каза: Предвид посоката, в която зави играта в последно време, пускам бонус въпрос към @Pantelej Putnik - над кое море лети летящата чиния, колко градуса е температурата на водата, какъв планктон се е скупчил точно под летящата чиния... При правилен отговор на предходните въпроси, си запазвам правото да добавя допълнителни. 🛸 Играта се развива съвсем добре и мисля, че всички се забавляваме. Иначе летящата чиния лети над Черно море, Джулай морнинг е, температурата на дълбочина от 1 м. е около 21,3 градуса. Пиян човек протяга ръка с цел да дръпне летящата чиния, че му пречи на гледката. Планктон няма - все пак е Черно море. 🙂 2 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 На 3.01.2020 г. в 13:48, Георги каза: преди 23 минути , Pantelej Putnik каза: Хайде по темата, съвсем сериозно - Какво е това и къде се намира? Суоменлинна П.П. нещо не разбрах, как цитирах Основателя 🙄 1 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 1 минута , master_of_germs каза: Суоменлинна Точно така! Давай снимка. 🙂 А иначе за Суоменлина, ето няколко снимки още: 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 36 минути , chandni каза: P.S. Предвид посоката, в която зави играта в последно време, пускам бонус въпрос към @Pantelej Putnik - над кое море лети летящата чиния, колко градуса е температурата на водата, какъв планктон се е скупчил точно под летящата чиния... При правилен отговор на предходните въпроси, си запазвам правото да добавя допълнителни. 🛸 Ти си единствения модератор, който подстрекава към 'глупости". Я вземи пример от @Mery 7 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 1 минута , ven62 каза: Ти си единствения модератор, който подстрекава към 'глупости". Вземам си бележка от забележката и си посипвам клавиатурата с пепел... Трети път няма да се повтори! преди 2 минути , ven62 каза: Я вземи пример от @Mery Тая не я знам... Виж, @Mary е готина и за пример! 8 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 1 час, chandni каза: Вземам си бележка от забележката и си посипвам клавиатурата с пепел... Трети път няма да се повтори! Тая не я знам... Виж, @Mary е готина и за пример! За кой ли път обърках имената (mililia, lilia, Mary, Mery, Elena, elena). Ужас. Е, все някой път ще почерпя в допълнение към сегашното извинение. 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 Преди 1 час, ven62 каза: Ти си единствения модератор, който подстрекава към 'глупости". Я вземи пример от @Mery преди 20 минути , ven62 каза: За кой ли път обърках имената (mililia, lilia, Mary, Mery, Elena, elena). Ужас. Е, вся някой път ще почерпя в допълнение към сегашното извинение. Един път стомна за вода, втори път стомна за вода и ... мисли му, @ven62 като дойде третият път! Изпуснала съм ви тук с какво са занимавате, ама ще се поправя щом трябва! 2 4 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 Музей в с.Шипка И що така...половината постове ту изчезват, ту се появяват Връзка към коментар
Фил Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 3 часа, ven62 каза: Е, все някой път ще почерпя в допълнение към сегашното извинение. Защо ли нещо не ти вярвам? 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 7 минути , Фичо каза: Защо ли нещо не ти вярвам? Знае ли човек ... "Совите не са това, което са..." 1 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 11 минути , Фичо каза: Защо ли нещо не ти вярвам? преди 2 минути , ven62 каза: Знае ли човек ... "Совите не са това, което са..." За почерпка ли дочувам нещо ... ?! 🙂 Спомен за планирана такава от години имам и точно за изБроения състав от поста! 😎 3 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 Тодор Колев навремето изпя: "Камион ме блъсна, тракторът ме гази..." Защо е нагазил тоя ми ти трактор във водата? И къде по-точно? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 8 часа, ven62 каза: Ти си единствения модератор, който подстрекава към 'глупости". Я вземи пример от @Mery Подозирам, че нарочно си сбъркал името 😄 Охххх, изкушавам се да пусна едно видео от Иран, ама няма - живейте в заблуда за примерните Връзка към коментар
chandni Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 19 минути , Rainy каза: Охххх, изкушавам се да пусна едно видео от Иран, ама няма - живейте в заблуда за примерните Не, че съм подстрекател... ама не можеш! (така де... като ще ме обвиняват, че подстрекавам към глупости, поне да има за какво...) 1 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 1 минута , chandni каза: Не, че съм подстрекател... ама не можеш! (така де... като ще ме обвиняват, че подстрекавам към глупости, поне да има за какво...) Определено не мога - тук удари на камък Винаги има пръв път... П.П. Ще ни глобят админите за спам, Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 Преди 1 час, master_of_germs каза: Тодор Колев навремето изпя: "Камион ме блъсна, тракторът ме гази..." Защо е нагазил тоя ми ти трактор във водата? И къде по-точно? Ако не ме лъже паметта, с трактора извозваха багажа на пристигащи с лодки при отлив на Рейли. Снимката е при прилив, Поне така беше преди 9 години. 3 3 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 47 минути , chandni каза: така де... като ще ме обвиняват, че подстрекавам към глупости Ко? Не! 🤪 @Rainy, никакво видео нямаш, не се прави! И като стана дума... @Фичо, нямаше ли нещо с едни бири и приложението за обезщетения при закъснения? 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 9 януари, 2020 Сподели Публикувано: 9 януари, 2020 преди 9 минути , Goal & Boss каза: @Rainy, никакво видео нямаш, не се прави! Прав си 😞 Имам три видеа 😄 П.П. Много сте сладки Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега