Oldkozel Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 преди 26 минути , Фичо каза: "Хммм.... ATR-ът на Air Antilles, излетял с леко закъснение малко след 9:30 от Поант а Питр, Гваделупа, сигурно точно е снижавал за кацане в Сан Хуан, Пуерто Рико, когато Домосед e погледнал през илюминатора за да види там долу остров Виекес" - помисли си Холмс. Машина 3 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 преди 44 минути , Фичо каза: "Хммм.... ATR-ът на Air Antilles, излетял с леко закъснение малко след 9:30 от Поант а Питр, Гваделупа, сигурно точно е снижавал за кацане в Сан Хуан, Пуерто Рико, когато Домосед e погледнал през илюминатора за да види там долу остров Виекес" - помисли си Холмс. 🙈 Маааалиииии! Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 преди 49 минути , Фичо каза: "Хммм.... ATR-ът на Air Antilles, излетял с леко закъснение малко след 9:30 от Поант а Питр, Гваделупа, сигурно точно е снижавал за кацане в Сан Хуан, Пуерто Рико, когато Домосед e погледнал през илюминатора за да види там долу остров Виекес" - помисли си Холмс. Лека корекция: Това са мисли на Авакум Захов... Така ми се дава ... 1 3 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 Преди 1 час, Фичо каза: "Хммм.... ATR-ът на Air Antilles, излетял с леко закъснение малко след 9:30 от Поант а Питр, Гваделупа, сигурно точно е снижавал за кацане в Сан Хуан, Пуерто Рико, когато Домосед e погледнал през илюминатора за да види там долу остров Виекес" - помисли си Холмс. Фичо е седял на седалката до Домосед - помисли си Щирлиц 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 преди 10 минути , Goal & Boss каза: Фичо е седял на седалката до Домосед - помисли си Щирлиц Де тоя късмет - помисли си Фичо. 1 7 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 преди 2 минути , Фичо каза: Де късмет - помисли си Фичо. - Седял си ти до Домосед! - Седял съм - каза Фичо. - А после мислиш - де късмет! - Ми мисля! - рече Фичо. 2 2 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 преди 4 минути , Goal & Boss каза: - Седял си ти до Домосед! - Седял съм - каза Фичо. - А после мислиш - де късмет! - Ми мисля! - рече Фичо. Духът на Р. Бърнс има регистрация във форума - помисли си Фичо. 2 1 7 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 преди 3 часа, Фичо каза: "Хммм.... ATR-ът на Air Antilles, излетял с леко закъснение малко след 9:30 от Поант а Питр, Гваделупа, сигурно точно е снижавал за кацане в Сан Хуан, Пуерто Рико, когато Домосед e погледнал през илюминатора за да види там долу остров Виекес" - помисли си Холмс. Безупречна мисъл. @Холмс е наред 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 Къде ли съм снимал това? Връзка към коментар
traveler Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 В Пиза може би? Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 преди 2 минути , traveler каза: В Пиза може би? Не Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 Испания. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 преди 2 минути , Таньо каза: Испания. Si, señor. И малко по-точно? Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 преди 7 минути , Фичо каза: Si, señor. И малко по-точно? Не зная, но безпогрешно разпознавам покривите и специфичните защитни кули на крепостната стена. Още по-сигурен съм, че е там, защото в твоите загадки винаги има невидимо във видимото. 🙂 Имам спомен, че тази статуя има етруски произход, а етрускике са населявали части от Испания. Може би северна Испания, че не съм ходил там. Толкова... 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 Много ми е познато това... Освен в Рим и Пиза, някъде около Мадрид май имаше... Но там ходих далечната 2007-ма, та... може и да бъркам. Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 Сеговия? Допълвам 🙂 Сеговия е и аз имам такава снимка 🙂 9 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 преди 2 часа, Eva eva каза: Сеговия? Допълвам 🙂 Сеговия е и аз имам такава снимка 🙂 Точно така - това е копие на Капитолийската вълчица (има доста такива по света) - дарение от Рим на Сеговия от 1974г. по случай 2000-ната годишнина на акведукта в Сеговия, който е обект на ЮНЕСКО. Ето го и акведукта: @Eva eva , ти си на ход! 9 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 Благодаря 🙂 Прав си, @Фичо, на много места по света има копие на Капитолийската вълчица. Ето я и моята загадка - къде ли съм снимала това /не е в Сеговия/ 🙂 1 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 На центъра на Букурещ има чучната една такава:))))) 3 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 @AlexandraKo, точно там! Тази статуя е подарък от град Рим, подарен на Букурещ през 1906 г. по случай „Общото изложение на Румъния“ (наричано още „Юбилейна национална изложба“), което бележи три събития: 40 години от коронясването на крал Карол I като владетел на Румъния, 25 години от обявяването на независимостта от Румънското кралство, и 1, 800 години от колонизацията на император Траян на Дакия (днешен Румъния) през 106. Браво! Ти си 🙂 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 преди 28 минути , Eva eva каза: @AlexandraKo, точно там! Тази статуя е подарък от град Рим, подарен на Букурещ през 1906 г. по случай „Общото изложение на Румъния“ (наричано още „Юбилейна национална изложба“), което бележи три събития: 40 години от коронясването на крал Карол I като владетел на Румъния, 25 години от обявяването на независимостта от Румънското кралство, и 1, 800 години от колонизацията на император Траян на Дакия (днешен Румъния) през 106. Браво! Ти си 🙂 Аааа, освен на Букурещ, такъв подарък имат и Клуж и Тимишоара. А пък, в Констанца също има, ма май е самоделка, не е подарък:)))))) Някой друг да пусне, моля! Хихи, сетих се още нещо - на соц-блокчето от едната страна, много му тича Лупа-та отпред:)))))) 3 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 преди 18 минути , AlexandraKo каза: Аааа, освен на Букурещ, такъв подарък имат и Клуж и Тимишоара. А пък, в Констанца също има, ма май е самоделка, не е подарък:)))))) Някой друг да пусне, моля! Вълчицата я има и в Брашов, и в Дева, и най-вероятно на още куп други места. Просто трябва да приемем, че Румъния е единственият и автентичен приемник на Рим. 🙂 3 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 преди 3 минути , Radnev каза: Вълчицата я има и в Брашов, и в Дева, и най-вероятно на още куп други места. Просто трябва да приемем, че Румъния е единственият и автентичен приемник на Рим. 🙂 Ми те, явно са почнали серийно да си ги ръкоделстват:)))))Поради причината, посочена от теб:))))) То не че, италианците, в знак на добра воля не са предлагали тоз подарък на половината свят... 1 2 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 Може и да я има на 1 000 места, ама @AlexandraKo позна точно моята снимка от къде е. Адмирации за което 🙂 И тъй като тя се отказва от правото си да пусне снимка, пак аз ще си позволя да действам 🙂 В Гърция съм. Въпросът е - къде точно, кога съм там и защо? Какво ще се случи след малко? Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 24 януари, 2020 Сподели Публикувано: 24 януари, 2020 преди 15 минути , Eva eva каза: Може и да я има на 1 000 места, ама @AlexandraKo позна точно моята снимка от къде е. Адмирации за което 🙂 И тъй като тя се отказва от правото си да пусне снимка, пак аз ще си позволя да действам 🙂 В Гърция съм. Въпросът е - къде точно, кога съм там и защо? Какво ще се случи след малко? Великден, Корфу и се очаква да захвърчат от балконите грънци? 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега