Pantelej Putnik Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 AlexandraKo ти си. Давай снимка. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 В момента, Pantelej Putnik каза: AlexandraKo ти си. Давай снимка. Да уточня. Томсън до 1940 година е бил действащ архотект в Ню Йорк. Когато започва войната, го мобилизират и през 1946 година , го изпращат в Бангкок. След като мисията му приключва, остава там и започва бизнес с тайландска коприна.Клюката казва, че има намеса и на ЦРУ, нали, през 1967 година изчезва безследно.:)))) А къщата е по негов проект - докарват от Аютая / ако правилно помня/ 6 уникални, тайландски къщи и ги съчетават по интересен начин. Давай пак ти, моля , нямам снимки в момента:))) 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 преди 23 минути , AlexandraKo каза: Давай пак ти, моля , нямам снимки в момента:))) Виждам, че има няколко, които следят в момента играта. Нека някой, който желае, да пусне снимка. Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 Ето нещо от мен 🙂 Къде е това място? Какво е? 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 На мен ми се струва, че е в Оман. Това е първото ми предчувствие. Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 На табелата вдясно пише Марокански ресторант 🙂 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 преди 8 минути , iaia_mama каза: На табелата вдясно пише Марокански ресторант 🙂 Видях първо това, но ми се струва, че не е в Мароко, защото никой не нарича ресторанта си с националното наименование в същата страна. Или поне така аз си мисля. Но мисля, че точно това е заблуждаващото и, че всъщност "совите не са това, което са" 🙂 2 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 ОК, нека бъде Катар, а не Оман. Souk Waqif? Какво ще каже Eva eva? 3 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 Браво, @Pantelej Putnik! Точно там е 🙂 Ти си. 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 преди 7 минути , Eva eva каза: Браво, @Pantelej Putnik! Точно там е 🙂 Ти си. Хаха, това беше само по предчувствие. Не съм ходил там. Освен това видях впоследствие, че си била там и сякаш всичко пасна. Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 Хаха, проучи ми пътешествията значи 🙂 Добре, добре, следващият път няма да е толкова лесно 🙂 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 преди 8 минути , Eva eva каза: Хаха, проучи ми пътешествията значи 🙂 Първо беше предчувствието, че е някъде в ОАЕ, но погрешно посочих Оман. Гледал съм много снимки от ОАЕ и се чудих дали не е в Абу Даби или Катар. Чекнах в посетените държави и това не ми помогна много, защото там е посочен и Катар и ОАЕ. Както и да е. Какво се случва с круиза ви в Карибите, който трябваше да е през април? Питам и знам, че може би ще засегна най-болната ти тема. 😐 Къде е това? 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 Хм, интересно място, но тук май не съм била 🙂 Да предположа - някъде във Франция? Наистина болна тема с нашия круиз 😞 Толкова го чакахме, от юли правя програмата и проучвам ... Както и да е, не се ядосвам, така е трябвало да стане. Добрата новина е, че успях за всички полети и круиза да получа кредити. Само един полет остана висящ, но и него ще оправя. За нощувките си върнах парите. Та, здраве да е, не се губи нищо 🙂 Надявам се есента всичко да е наред и да пътуваме 🙂 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 преди 13 минути , Eva eva каза: Хм, интересно място, но тук май не съм била 🙂 Да предположа - някъде във Франция? Наистина болна тема с нашия круиз 😞 Толкова го чакахме, от юли правя програмата и проучвам ... Както и да е, не се ядосвам, така е трябвало да стане. Добрата новина е, че успях за всички полети и круиза да получа кредити. Само един полет остана висящ, но и него ще оправя. За нощувките си върнах парите. Та, здраве да е, не се губи нищо 🙂 Надявам се есента всичко да е наред и да пътуваме 🙂 За куиза - пак ще го направите и ще е супер. На мен ми пропадна също пътуване и въпреки, че се "набутах" по цялата организация само с около 100 лева, то все още ме е яд, че се провали самото пътуване. За снимката - не е Франция. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 Ронда. Пак си ти:)))) 2 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 преди 20 минути , AlexandraKo каза: Ронда. Пак си ти:)))) Хахахахахахах……! И аз те обичам. 😄 Нека пак някой друг да пусне, че искам аз да се чудя къде е. Между другото - Ронда е уникално градче в Андалусия. Всяка програма в Андалусия не бива да пропуска Ронда. Тя е едно от онези бели селища, които са типични за региона на юг от Севиля. Ронда обаче си има собствен дух, който трябва да се почувства и аз лично препоръчвам да се преспи там, да се разходите бавно по улиците, да седнете на чаша вино с гледка, да посетите арабските бани и т.н. Ето и още няколко снимки от Ронда. 6 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 Учудвам се от себе си. И двете предни загадки ги познах. А, за първата дори имах време да отговоря, ама мързел 😄 Ето нещо от мен - къде се намираме и какво виждаме: 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 Това в Канада ли е? Първо предчувствие. Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 Не е Канада. Връзка към коментар
Роми Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 Чили, Патагония? 3 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 преди 22 минути , Роми каза: Чили, Патагония? Да, остава да допълним върха, но съм сигурен, че го знаеш. Така че ти си на ход. 😉 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 25 март, 2020 Сподели Публикувано: 25 март, 2020 Ама върха е на границата, а снимката е откъм Аржентина. Щото откъм Чили има само ледници 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 март, 2020 Сподели Публикувано: 26 март, 2020 преди 8 часа, Pantelej Putnik каза: Хахахахахахах……! И аз те обичам. 😄 Нека пак някой друг да пусне, че искам аз да се чудя къде е. Между другото - Ронда е уникално градче в Андалусия. Всяка програма в Андалусия не бива да пропуска Ронда. Тя е едно от онези бели селища, които са типични за региона на юг от Севиля. Ронда обаче си има собствен дух, който трябва да се почувства и аз лично препоръчвам да се преспи там, да се разходите бавно по улиците, да седнете на чаша вино с гледка, да посетите арабските бани и т.н. Ето и още няколко снимки от Ронда. По- назад в темата сме си говорили за Ронда, за нейните красоти, за нейната Арена, която е построена, в средата на 18 -ти век и е първата , с кръгла форма. Най- старата в Испания и с най- голям диаметър. Най- известният гражданин на Ронда, е тореадорът Педро Ромеро, основател на съвременната корида. Имахме случка, точно, на тази арка на снимката , на Фелипе някой си- как се навряхме там с колата и ни напред, ни назад.:))))) 2 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 26 март, 2020 Сподели Публикувано: 26 март, 2020 Ето нещо и от мен: От кой град и от коя известна градина е снимката? Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 март, 2020 Сподели Публикувано: 26 март, 2020 Шанхай, Радостната градина? 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега