Otnesen Публикувано: 31 март, 2020 Публикувано: 31 март, 2020 В Токио е.До стария рибен пазар.Уникалното при него е архитектурните елементи заимствани от индийските храмове. Вътре е поставен орган с 2000 тръби. Ето малко снимки и от вътрешността на храма. Домосед е на ред. 3
домосед Публикувано: 31 март, 2020 Публикувано: 31 март, 2020 Продължавам с френските икони. Вече разиграхме ордена Légion d'honneur, сега е наред легендарният Citroën Traction Avant Къде е паркиран? (с точност поне до град) 2
AlexandraKo Публикувано: 31 март, 2020 Публикувано: 31 март, 2020 (редактирано) Пред музея на Хо Ши Мин, / градския , не на личността/,в любимия ми Сайгон. На мен, да го наричам така, така ми харесва повече:)))))))))) Редактирано 31 март, 2020 от AlexandraKo 2 1
домосед Публикувано: 31 март, 2020 Публикувано: 31 март, 2020 преди 6 минути , AlexandraKo каза: Пред музея на Хо Ши Мин, в любомия ми Сайгон. Да! Сградата е строена за музей още във френската колониална епоха. После през различни войни и при различни режими е служила за комендантска или правителствена резиденция, докато при сегашния не ѝ е върната музейната функция. Не е най-интересният музей в града, но хрумването да паркират тоя ситроен в двора ми бе достатъчно да подкрепя администрацията с покупка на входен билет, за да го снимам не през оградата. @AlexandraKo гони 3
AlexandraKo Публикувано: 31 март, 2020 Публикувано: 31 март, 2020 преди 13 минути , домосед каза: Да! Сградата е строена за музей още във френската колониална епоха. После през различни войни и при различни режими е служила за комендантска или правителствена резиденция, докато при сегашния не ѝ е върната музейната функция. Не е най-интересният музей в града, но хрумването да паркират тоя ситроен в двора ми бе достатъчно да подкрепя администрацията с покупка на входен билет, за да го снимам не през оградата. @AlexandraKo гони Що, тъй, на мен много ми хареса. Впечатли ме колекцията им от монети и историята на виетнамските пари. А пък дворецът, отдолу, целият бил на тунели и проходи, за да могат видните люде да избягат, в случай на нападение.:)) Явно и натеб Сайгон много ти е харесал, че пак беше пуснал загадка оттам, преди време - гледката от оня бар на високо:))) Този път,съм си приготвила снимка. С обичайните въпроси - къде и какво.
домосед Публикувано: 31 март, 2020 Публикувано: 31 март, 2020 преди 29 минути , AlexandraKo каза: какво. Орган! 1
AlexandraKo Публикувано: 31 март, 2020 Публикувано: 31 март, 2020 преди 10 минути , домосед каза: Орган! Браво,позна:)))) А къде е,сещаш ли сеееее?
домосед Публикувано: 31 март, 2020 Публикувано: 31 март, 2020 преди 38 минути , AlexandraKo каза: Що, тъй, на мен много ми хареса. Впечатли ме колекцията им от монети и историята на виетнамските пари. Аз пък такива експонати гледах преди 39 минути , AlexandraKo каза: Явно и натеб Сайгон много ти е харесал Да. Но от музеите фаворит ми е този https://photos.app.goo.gl/2mYzughuYanWc982A 3
AlexandraKo Публикувано: 31 март, 2020 Публикувано: 31 март, 2020 преди 4 минути , домосед каза: Аз пък такива експонати гледах Да. Но от музеите фаворит ми е този https://photos.app.goo.gl/2mYzughuYanWc982A Ох,на мен,там всичко ми харесва:)))) Наумила съм си от доста време да отида сама,за 10 дни и да се пошматкам доволно,само в Сайгон.Ако има и опера или концерт,ще е супер.:)))
Otnesen Публикувано: 31 март, 2020 Публикувано: 31 март, 2020 Ето и един прекрасен ситроен в отлично състояние,който ми позира в Да Нанг в края на февруари. 6
домосед Публикувано: 31 март, 2020 Публикувано: 31 март, 2020 преди 3 часа, AlexandraKo каза: А къде е,сещаш ли сеееее? Не. Чакаме някой по-наблюдателен. Или жокер 1
Pantelej Putnik Публикувано: 31 март, 2020 Публикувано: 31 март, 2020 Хайде поне да започнем от някъде. Това във Франция ли е? 1
AlexandraKo Публикувано: 1 април, 2020 Публикувано: 1 април, 2020 Не, не е във Франция, но е в Европа. Ето още една снимка отвън.Мястото е много, много известно.
master_of_germs Публикувано: 1 април, 2020 Публикувано: 1 април, 2020 преди 2 часа, AlexandraKo каза: Не, не е във Франция, но е в Европа. Ето още една снимка отвън.Мястото е много, много известно. В полусънно състояние ми изглежда много, ама много баварско и на двете снимки. Може и австрийско да е, евентуално. 1
AlexandraKo Публикувано: 1 април, 2020 Публикувано: 1 април, 2020 преди 21 минути , master_of_germs каза: В полусънно състояние ми изглежда много, ама много баварско и на двете снимки. Може и австрийско да е, евентуално. Не, не, по-топличко е:))) Ето още една снимка.
Pantelej Putnik Публикувано: 1 април, 2020 Публикувано: 1 април, 2020 Започна на Испания да ми прилича. 1
ven62 Публикувано: 1 април, 2020 Публикувано: 1 април, 2020 преди 4 часа, AlexandraKo каза: Не, не е във Франция, но е в Европа. Ето още една снимка отвън.Мястото е много, много известно. Не може в такива дни да се пускат такива снимки. Това е гавра с четящите. Португалия, Коимбра, Университета! 4 2
AlexandraKo Публикувано: 1 април, 2020 Публикувано: 1 април, 2020 Преди 1 час, ven62 каза: Не може в такива дни да се пускат такива снимки. Това е гавра с четящите. Португалия, Коимбра, Университета! @ven62Браво на Венчоооо! Да, това е Коимбра, Университетът и прекрасната му Капела и Библиотека. Давай, моля, следващата загадка! Пък аз ще сложа още някоя снимчица. Статуята на Жуао някой си, на него е кръстена библиотеката Жуанина. Дворът: Библиотеката и капелата Сан Мигел/ дано не бъркам името, че ме мързи да проверя/. Там не може да се снима, снимките са чиста кражба. 10
Фил Публикувано: 1 април, 2020 Публикувано: 1 април, 2020 Преди 1 час, ven62 каза: Не може в такива дни да се пускат такива снимки. Това е гавра с четящите. Ти само гледай не пуснеш някой плаж сега! 1
Pantelej Putnik Публикувано: 1 април, 2020 Публикувано: 1 април, 2020 преди 10 минути , Фичо каза: Ти само гледай не пуснеш някой плаж сега! По-добре е книга от известна библиотека. 😉 1 1
t_petkov Публикувано: 1 април, 2020 Публикувано: 1 април, 2020 4 minutes ago, Фичо said: Ти само гледай не пуснеш някой плаж сега! Предлагам да забраним до края на епидемията пускане от плажове, градинки, паркове, слънце, море, океан, круизи, водни съоръжения. Позволяват се снимки на люти зими, ескимоси, студ, мраз, дъжд и облаци :P 3 2
aleksandrina Публикувано: 1 април, 2020 Публикувано: 1 април, 2020 3 minutes ago, t_petkov said: Предлагам да забраним до края на епидемията пускане от плажове, градинки, паркове, слънце, море, океан, круизи, водни съоръжения. Позволяват се снимки на люти зими, ескимоси, студ, мраз, дъжд и облаци 😛 + снимка от прозореца в момента. На шега, на майтап- понатрупа сняг за 1-ви април... 😉 1
ven62 Публикувано: 1 април, 2020 Публикувано: 1 април, 2020 Докато мисля кой точно плаж да плесна (Да бе, аз да не съм мазохист) Ето и от мен малко снимки от Коимбра: Да седнеш на централното площадче, точно срещу Se-to им с кафе и някое португалско сладкишче - достоен финал на културната обиколка на това мнооо-го старо (май от 13-ти век) университетско градче. 5
ven62 Публикувано: 1 април, 2020 Публикувано: 1 април, 2020 Малко неподготвен ме сварихте. Не се сещам за нищо по-засукано, та да не спираме играта: Къде съм го снимал този монограм? Защо? Е, разбира се, на кой е?
домосед Публикувано: 1 април, 2020 Публикувано: 1 април, 2020 преди 6 минути , ven62 каза: на кой е? Karl-Heinz Rummenigge 🙄 1 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега