Zaro Публикувано: 6 април, 2020 Сподели Публикувано: 6 април, 2020 преди 9 часа, Граф Вронски каза: Мх, Фаро, Портогалия? Не преди 9 часа, Barfly каза: Ронда ? Не Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 6 април, 2020 Сподели Публикувано: 6 април, 2020 Лас Палмас, старият град Вегета, Колумбус хаус Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 6 април, 2020 Сподели Публикувано: 6 април, 2020 Португалско ми се вижда, но само по скаляци съм ходила ...та трудно ще го познаем без помощ от Гугъл Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 април, 2020 Сподели Публикувано: 6 април, 2020 Що ми се види, че пише Обидуш? 1 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 6 април, 2020 Сподели Публикувано: 6 април, 2020 преди 1 минута , AlexandraKo каза: Що ми се види, че пише Обидуш? и аз това виждам.... 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 6 април, 2020 Сподели Публикувано: 6 април, 2020 преди 2 минути , AlexandraKo каза: Що ми се види, че пише Обидуш? Пише я, макар и стилизирано, Обидуш. Това е на централния площад пред църквата. Хванахме сватба там и беше доста интересно. @AlexandraKo да казва ... вероятно който иска да пуска 😂 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 април, 2020 Сподели Публикувано: 6 април, 2020 преди 38 минути , Zaro каза: Пише я, макар и стилизирано, Обидуш. Това е на централния площад пред църквата. Хванахме сватба там и беше доста интересно. @AlexandraKo да казва ... вероятно който иска да пуска 😂 Да, @Граф Вронски, че позна, че е в Португалия. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 април, 2020 Сподели Публикувано: 6 април, 2020 преди 49 минути , AlexandraKo каза: Що ми се види, че пише Обидуш? преди 48 минути , wiliko каза: и аз това виждам.... преди 44 минути , Zaro каза: Пише я, макар и стилизирано, Обидуш. 😂 Леле, съвсем съм окьоравял , къде пише? Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 6 април, 2020 Сподели Публикувано: 6 април, 2020 преди 11 минути , Фичо каза: Леле, съвсем съм окьоравял , къде пише? От двете страни на първата порта вляво. 😎 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 6 април, 2020 Сподели Публикувано: 6 април, 2020 преди 4 минути , Zaro каза: От двете страни на първата порта вляво. 😎 Аха, мерси , това, което виждам като "C" , никога не бих предположил, че било "О" 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 6 април, 2020 Сподели Публикувано: 6 април, 2020 Извинявам се за забавянето. Хайде да опитаме: 3 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 6 април, 2020 Сподели Публикувано: 6 април, 2020 Венеция, гробището на остров Сан Микеле 2 2 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 6 април, 2020 Сподели Публикувано: 6 април, 2020 преди 8 минути , Pantelej Putnik каза: Венеция, гробището на остров Сан Микеле Точно така. Давай ти си. 🙂 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 6 април, 2020 Сподели Публикувано: 6 април, 2020 преди 3 минути , Граф Вронски каза: Точно така. Давай ти си. 🙂 Разкажи ни накратко първо твоята история там 🙂 А аз ще избера снимка през това време. Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 6 април, 2020 Сподели Публикувано: 6 април, 2020 преди 18 минути , Pantelej Putnik каза: Разкажи ни накратко първо твоята история там 🙂 А аз ще избера снимка през това време. О, нямам история, съжалявам, аз дори не съм ходил на този остров. Цял ден се чудех какво да сложа. От един час гледах снимките, но нищо не ми храбна вниманието, и за да не спирам играта, просто бях стигнал до тази снимка. И си каза , защо не. Снимката е моя. Това е за пътя към островите Бурано и Мурано. 2 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 6 април, 2020 Сподели Публикувано: 6 април, 2020 Ето снимка Къде е това? Кое е селището? 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 април, 2020 Сподели Публикувано: 7 април, 2020 Според мен, това е езерото Петен Ица , в Гватемала. А градът е Флорес, старият му град е на остров в езерото, но е свързан с път до сушата. Проучвала съм го, във връзка с Тикал, че оттам е много близо. И ме впечатлиха , на снимкие, едни красиви къщи със сини покриви - отсреща, такава се вижда и на тази снимка. Ако се ходи до Гватемала, от столицата е далече, лети се до Флорес и оттам - Тикал е на 50-60 км, ако не греша. 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 7 април, 2020 Сподели Публикувано: 7 април, 2020 преди 3 часа, AlexandraKo каза: Според мен, това е езерото Петен Ица , в Гватемала. А градът е Флорес, старият му град е на остров в езерото, но е свързан с път до сушата. Проучвала съм го, във връзка с Тикал, че оттам е много близо. И ме впечатлиха , на снимкие, едни красиви къщи със сини покриви - отсреща, такава се вижда и на тази снимка. Ако се ходи до Гватемала, от столицата е далече, лети се до Флорес и оттам - Тикал е на 50-60 км, ако не греша. AlexandraKo отново от първия път позна. Браво! Ти гониш. 🙂 А иначе - Гватемала: Придвижих се от Белиз към Гватемала с автобус. Пътят не е дълъг (може би около 4-5 часа от Белиз Сити), а и околността е приятна. Флорес е изходният град за Тикал. Още с пристигането ми усетих, че хората са далеч по-спокойни от например тези в Белиз и Мексико. Отзивчиви и топли са. Всеки хотел във Флорес може да ви съдейства да си намерите транспорт или тур до Тикал. Понеже не обичам да се влача с група и да ми обясняват небивалици, използвах само транспорт. Пътят до там е може би около час, като около половин час се пътува по път навътре в джунглата. Лично на мен Тикал ми хареса далеч повече от другите градове на маите. Тикал е далеч по-мащабен напр. от Чичен Итца. Отделно от това е и сред джунглата,, което прави опознаването му още по-тайнствено и загадъчно. Ето няколко снимки от Флорес и Тикал. преди 3 часа, AlexandraKo каза: Ако се ходи до Гватемала, от столицата е далече От Флорес до столицата е доста път и то заобиколен. Не че е лошо да видиш половината държава от автобуса, но пък може би е цял ден в автобуса....🤪 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 април, 2020 Сподели Публикувано: 7 април, 2020 преди 7 минути , bulpa каза: Мадейра? Бравооооо, бях предвидила 10 минути за познаване, ти изпревари! Да, това е Фуншал, гледан от високо, от лифта. @bulpa, ти гониииииш! 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 7 април, 2020 Сподели Публикувано: 7 април, 2020 Преди 1 час, Pantelej Putnik каза: От Флорес до столицата е доста път и то заобиколен. Не че е лошо да видиш половината държава от автобуса, но пък може би е цял ден в автобуса....🤪 A навремето с какви мистериозни авиокомпании летяхме ... Тази спря да лети месец след моя полет през юли 2006 3 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 7 април, 2020 Сподели Публикувано: 7 април, 2020 Я, да видим, дали сте внимавали - къде се намират тези колони? 2 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 7 април, 2020 Сподели Публикувано: 7 април, 2020 Билбао 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега