bulpa Публикувано: 7 април, 2020 Публикувано: 7 април, 2020 преди 42 минути , Боян Димитров каза: Билбао Позна! Ти гониш 🙂 ПП - тук съм писала за Билбао 2
AlexandraKo Публикувано: 9 април, 2020 Публикувано: 9 април, 2020 Това е един замък в Австрия, на около стотина км. от Виена. Градчето е малко, има минерални води. Ама не се сещам ни за името на замъка, ни за името на градчето. Хотелчето ни беше Тая, така се казва и реката, а това замъче се виждаше от тераската на хотела. В самия замък не съм била. 4 1
Боян Димитров Публикувано: 9 април, 2020 Публикувано: 9 април, 2020 преди 25 минути , AlexandraKo каза: Това е един замък в Австрия, на около стотина км. от Виена. Градчето е малко, има минерални води. Ама не се сещам ни за името на замъка, ни за името на градчето. Хотелчето ни беше Тая, така се казва и реката, а това замъче се виждаше от тераската на хотела. В самия замък не съм била. Да. Ние стигнахме до него съвсем случайно. На път от Кремс за Требич гпс-а ни даде 3 маршрута и съвсем случайно избрахме този. Замакът носи името на градчето Raabs an der Thaya. Вчера си играх 10-15 минути, докато го открия на гугл мапс из възможните пътища между Кремс и Требич и си мислех, че ще е трудна загадка. 🙂 2
домосед Публикувано: 9 април, 2020 Публикувано: 9 април, 2020 Преди 1 час, Боян Димитров каза: Требич Това не беше ли някъде край Нови Искър 😂 3
Фил Публикувано: 15 април, 2020 Публикувано: 15 април, 2020 На 9.04.2020 г. в 9:48, AlexandraKo каза: 1
AlexandraKo Публикувано: 15 април, 2020 Публикувано: 15 април, 2020 преди 16 минути , Фичо каза: Да бе,ама нали чакам покана:)))) Ако приемем,че аз съм наред: Къде е застанало това коте? И каква особеност има на тази снимка?
iMari Публикувано: 15 април, 2020 Публикувано: 15 април, 2020 Това не е ли старата зоологическа в София? 1
traveler Публикувано: 15 април, 2020 Публикувано: 15 април, 2020 Не,това е градината в Пловдив май,но какво е особеното не знам.Никога не съм и обръщал внимание на мечката.Нещо ми розовее,да не си я боядисала? 2
iMari Публикувано: 15 април, 2020 Публикувано: 15 април, 2020 Имам смътният детски спомен,че поне веднъж съм ревала сърцераздирателно да се кача върху тази Баба Меца,а не знам да са ме водили в пловдивската 🙂 1
AlexandraKo Публикувано: 15 април, 2020 Публикувано: 15 април, 2020 преди 12 минути , traveler каза: Не,това е градината в Пловдив май,но какво е особеното не знам.Никога не съм и обръщал внимание на мечката.Нещо ми розовее,да не си я боядисала? @traveler, така е! Това е фонтанът с мечката, в Цар Симеоновата градина, приемам отговора ти за верен! Такава си е мечката - мисля, че е от розов гранит. И с тая мечка са отраснали всички пловдивчани, когато са били деца:)))) Особеното е, че е откъртено едното уше на баба Меца:))) Ако @Zaro беше видял снимката, веднага шеше да каже, сигурна съм:)))) @traveler, ти гониш! преди 6 минути , Мари Николова каза: Имам смътният детски спомен,че поне веднъж съм ревала сърцераздирателно да се кача върху тази Баба Меца,а не знам да са ме водили в пловдивската 🙂 @Мари Николова, заповядай на гости, ще те заведа, да се покатериш:))))))’ш 2 3
bulpa Публикувано: 15 април, 2020 Публикувано: 15 април, 2020 преди 15 минути , Мари Николова каза: Имам смътният детски спомен,че поне веднъж съм ревала сърцераздирателно да се кача върху тази Баба Меца,а не знам да са ме водили в пловдивската Може да са те водили в Кърджали или в Русе - почти същите са на вид 2
iMari Публикувано: 15 април, 2020 Публикувано: 15 април, 2020 преди 28 минути , bulpa каза: Може да са те водили в Кърджали или в Русе - почти същите са на вид А,в Русе може да е било,някъде около Залата на смеха ли e? 🙂 1
bulpa Публикувано: 15 април, 2020 Публикувано: 15 април, 2020 @Мари Николова не знам. Скоро във фейса имаше една игра да познаем коя снимка не е от Пловдив - та там беше снимка на мечката от Кърджали, а после докато се ровех за повече инфо кой може да я правил, попаднах на снимка и на тази в Русе https://opoznai.bg/view/mladejki-park-ruse https://ahrida.org/landmark/central-garden-of-kardzhali/ 1 1
traveler Публикувано: 15 април, 2020 Публикувано: 15 април, 2020 Нещо лесно,но това имам на телефона. Река и град.
traveler Публикувано: 15 април, 2020 Публикувано: 15 април, 2020 преди 13 минути , Pantelej Putnik каза: Пловдив, р. Марица Точно,ако можеш да кажеш от кой мост съм снимал. Давай,ти си.
Zaro Публикувано: 15 април, 2020 Публикувано: 15 април, 2020 преди 1 час, AlexandraKo каза: Особеното е, че е откъртено едното уше на баба Меца:))) Ако @Zaro беше видял снимката, веднага шеше да каже, сигурна съм:)))) Не е мръднала откак се помня! 1
Pantelej Putnik Публикувано: 15 април, 2020 Публикувано: 15 април, 2020 преди 31 минути , traveler каза: Точно,ако можеш да кажеш от кой мост съм снимал. Снимал си от пешеходния мост. Какво е това и къде съм го снимал?
AlexandraKo Публикувано: 15 април, 2020 Публикувано: 15 април, 2020 з преди 1 минута , Zaro каза: Не е мръднала откак се помня! Бях сигурна, че веднага ще се сетиш какво питам. :))) Някъде бях чела, че от самото начало си е била с такова ушЕ:)))))Аз поне, също я помня все така. Да се познава, че си е нашата си мечка. 1
AlexandraKo Публикувано: 15 април, 2020 Публикувано: 15 април, 2020 Тия кръгли камъни са на маите. Сигурно в Тикал си го снимал, в Гватемала. Имам един комшия, женен за гватемалка и живее там. Носи такъв медалион, копие на подобен камък. Той ми е разправял, че из джунглата имало много такива. 1
Pantelej Putnik Публикувано: 15 април, 2020 Публикувано: 15 април, 2020 преди 5 минути , AlexandraKo каза: Тия кръгли камъни са на маите. Сигурно в Тикал си го снимал, в Гватемала. Имам един комшия, женен за гватемалка и живее там. Носи такъв медалион, копие на подобен камък. Той ми е разправял, че из джунглата имало много такива. В Тикал е и съгласно пътеводителя ми е календар. Ти си. 🙂 1
AlexandraKo Публикувано: 15 април, 2020 Публикувано: 15 април, 2020 Хайде, някой друг да се разпише, моля! Който има мерак, да сложи снимка.
Zaro Публикувано: 15 април, 2020 Публикувано: 15 април, 2020 преди 1 минута , Eva eva каза: Аз 🙂 Къде е това? Пула? 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега