Прескочи до съдържание

Игра: Познай откъде е тази снимка

Препоръчани мнения

преди 6 минути , stotan каза:

Не, не е раница. Красиво място, но кое? 🙂

Не съм била в  Исландия, но имам планче и съм гледала много снимки.

Ако това езеро  е Миват, да не е Северната  Синята лагуна или лавовият комплекс?

Връзка към коментар
преди 11 часа, AlexandraKo каза:

Какво ще гледаме тук?

Представление? 🤔

преди 11 часа, AlexandraKo каза:

И къде ще го гледаме?

В тази зала? 🤔 

Мисля, че съм на прав път! 😄

Връзка към коментар
преди 1 минута , bulpa каза:

@AlexandraKo ни проверява дали четем сводките й 😎

Ееее, който чете е отличник!

Да, това е Операта в Антверпен.

@bulpa, заповядай, моля, за следващата снимка/загадка.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Обществен парк Енрике Лаге, в Рио де Жанейро, се намира в подножието на планината Корковадо. През 1922 год. Енрике Лаге построява вила в италиански стил за жена си италианската оперна певица Габриела Бесанзони. Днес тази вила е училище за визуални изкуства (на снимката по-долу), а снимката от загадката е обществено кафене. От парка тръгва пешеходен маршрут за изкачване/слизане до статуята на Христос. Самият парк е много приятен за разходка.

20160318-IMG_4629.jpg.3ac9eefc2e5fc255b36d483cba961f4c.jpg

Предлагам @strelec72 да пусне следващата загадка, защото без да иска нацели, че съм пила кайпириня точно там 🙂

ПП Надявам се, че не се сърдиш  @AlexandraKo

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 17 минути , bulpa каза:

Обществен парк Енрике Лаге, в Рио де Жанейро, се намира в подножието на планината Корковадо. През 1922 год. Енрике Лаге построява вила в италиански стил за жена си италианската оперна певица Габриела Бесанзони. Днес тази вила е училище за визуални изкуства (на снимката по-долу), а снимката от загадката е обществено кафене. От парка тръгва пешеходен маршрут за изкачване/слизане до статуята на Христос. Самият парк е много приятен за разходка.

Предлагам @strelec72 да пусне следващата загадка, защото без да иска нацели, че съм пила кайпириня точно там 🙂

Нее, разбира се!:girl_crazy:Иначе, щях да река, че отзад се вижда Корковадото:girl_crazy:

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 1.07.2020 г. в 12:08, bulpa каза:

Защо си мислиш че без да искам споменах кайпиринята😃.....................И да не бавя играта да попитам : Къде могат да се видят тези глинени къщички.20180929_155523.jpg.225a2bf86bf02239933003d6a584d730.jpg

20180929_160848.jpg

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.