AlexandraKo Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 преди 8 минути , Фичо каза: Това е банкетът по случай 50-тата годишнина на сър Антъни в специално декорирана палата на Пловдивския панаир! Браво, позна!😀 На сър Ентъни, че до 50 има Е До тука имаме една позната позиция - че е банкет Чакам нататък. 1 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 Градският стадион в Пловдив. Мястото е известно с футболното си хулиганство. С червената рокля си ти, познах те по стойката и изтънченият ти вкус. 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 преди 2 часа, AlexandraKo каза: Рових, рових... 1. Къде е събитието? Държава, град, къде в града. 2. Какво точно е това събитие? 3. С какво е известно мястото? Съдейки по множеството от облеклото на мъжете - касае се за келнери. На снимката има и готвачи. Има и няколко по-тъмни хора, което ме кара да си мисля, че не е в България. Жените с бели рокли на цветя са вероятно танцьорки от ансамбъл. Бих си помислил за круизен кораб, но пък въпросът е за град, което изключва възможността. Да се познае град и място от тази снимка е твърде трудно и ми се струва, че ключът се крие в нулата на петдесет. Това сякаш съм го виждал някъде преди години. Може би е "Е", което може да бъде и Евмолпия, а може и съвсем друго да е. Забравил съм откъде съм го виждал, а и определено не съм присъствал на събитието. Хайде да заложа тогава на честването на 50 години от създаването на Пловдивската опера през 2003 г. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 преди 52 минути , Adventurer каза: Градският стадион в Пловдив. Мястото е известно с футболното си хулиганство. С червената рокля си ти, познах те по стойката и изтънченият ти вкус. Хихихи, по твоите сметки, отдааавна съм подминала 100:)))))) преди 7 минути , Pantelej Putnik каза: Съдейки по множеството от облеклото на мъжете - касае се за келнери. На снимката има и готвачи. Има и няколко по-тъмни хора, което ме кара да си мисля, че не е в България. Жените с бели рокли на цветя са вероятно танцьорки от ансамбъл. Бих си помислил за круизен кораб, но пък въпросът е за град, което изключва възможността. Да се познае град и място от тази снимка е твърде трудно и ми се струва, че ключът се крие в нулата на петдесет. Това сякаш съм го виждал някъде преди години. Може би е "Е", което може да бъде и Евмолпия, а може и съвсем друго да е. Забравил съм откъде съм го виждал, а и определено не съм присъствал на събитието. Хайде да заложа тогава на честването на 50 години от създаването на Пловдивската опера през 2003 г. Виждал си го Е-то и правилно ръзсъждаваш, но не е в Бг. И не е круизен кораб, ресторант е. В исторически хотел. Ето подсказка: 1 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 преди 57 минути , AlexandraKo каза: Хихихи, по твоите сметки, отдааавна съм подминала 100:)))))) Виждал си го Е-то и правилно ръзсъждаваш, но не е в Бг. И не е круизен кораб, ресторант е. В исторически хотел. Ето подсказка: Куба, |Хавана? Да не е 50-годишнината от революцията и падането на Батиста? 1 Връзка към коментар
vino4erpec Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 Havana Riviera Hotel 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 преди 57 минути , Asya Assenova каза: Куба, |Хавана? Да не е 50-годишнината от революцията и падането на Батиста? Не, не е Хавана. Има връзка със снимката. Преди 1 час, vino4erpec каза: Havana Riviera Hotel Не. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 Ето го Е-то: Сега вече, трябва да е ясно:)))) 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 А тук, съм разказала/показала подробно за това място: На страница 3 -та . Моля, който има желание, от всички участници, да пусне следващата загадка! 2 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 Ай нещо лесно 🙃 1 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 Лисабон, кеят с колоните? (Cais das Colunas Pier) 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 преди 5 минути , stotan каза: Лисабон, кеят с колоните? (Cais das Colunas Pier) Нда. ти си на ход. 1 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 Какво има в бъчвите и къде се намира? Връзка към коментар
stotan Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 По- отблизо. 🙂 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 Мадейра, Португалия? Вино? 1 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 Да, остров Мадейра и виното е мадейра: Когато една непродадена пратка вино се върнала на Мадейра, винопроизводителите на острова открили, че по време на дългото пътуване по море вината са изложени на прекомерна топлина и движение, които променят вкуса. Днес Мадейра се отличава с уникалния си процес на производство на вино, който включва нагряване на виното. Виното се поставя в съдове от неръждаема стомана, които се загряват. Горещата вода при температура между 45 и 50 градуса по Целзий минава през серпентинова система за период от не по-малко от три месеца. След като процесът на отопление приключи, виното се подлага на период на почивка, най-малко 90 дни. Тези вина никога не могат да бъдат бутилирани и да се търгуват преди 31 октомври на втората година след прибирането на реколтата и обикновено са партидни вина. Поради този уникален процес мадейра е много трайно вино, което остава добро доста дълго, дори след като бъде отворено. Ти си. 5 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 Нека да пусне някой, който има желание, но не може да се вреди или поне не е пускал скоро. 2 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 Ето една снимка от мен. Къде се возя на корабче 🙂 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 Черна гора - Которския залив? 2 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 2 minutes ago, neuromancer said: Черна гора - Которския залив? Да, точно там е! Много красиво място, качвам още една снимка. 🙂 Ти си, @neuromancer. 4 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 Не мога да намеря снимката, която исках да пусна, така че тази снимана с телефона. Много гадно се получава, ама отраженията не мога да разкарам Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 Турция? Връзка към коментар
traveler Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 Англия или Шотландия Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 23 юли, 2020 Сподели Публикувано: 23 юли, 2020 Да. А по-точно? Моста е доста известен, за балоните не съм сигурен, ама беше голямо събитие когато съм го снимал... ПП още се провежда 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега