Прескочи до съдържание

Игра: Познай откъде е тази снимка

Препоръчани мнения

преди 8 минути , Фичо каза:

Това е банкетът по случай 50-тата годишнина на сър Антъни в специално декорирана палата на Пловдивския панаир! :grin:

Браво, позна!😀

На сър Ентъни, че до 50 има Е:clapping::clapping:

До тука имаме една позната позиция - че е банкет:dance2::dance2:

Чакам нататък.

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, AlexandraKo каза:

Рових, рових...

1. Къде е събитието? Държава, град, къде в града.

2. Какво точно е това събитие?

3. С какво е известно мястото?

IMG_E3505.JPG.99dababf6e3f1797c5fcf75f0af611c8.JPG

Съдейки по множеството от облеклото на мъжете - касае се за келнери. На снимката има и готвачи. Има и няколко по-тъмни хора, което ме кара да си мисля, че не е в България. Жените с бели рокли на цветя са вероятно танцьорки от ансамбъл. Бих си помислил за круизен кораб, но пък въпросът е за град, което изключва възможността. Да се познае град и място от тази снимка е твърде трудно и ми се струва, че ключът се крие в нулата на петдесет. Това сякаш съм го виждал някъде преди години. Може би е "Е", което може да бъде и Евмолпия, а може и съвсем друго да е. Забравил съм откъде съм го виждал, а и определено не съм присъствал на събитието. Хайде да заложа тогава на честването на 50 години от създаването на Пловдивската опера през 2003 г.   

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 52 минути , Adventurer каза:

Градският стадион в Пловдив. Мястото е известно с футболното си хулиганство. :focus:

С червената рокля си ти, познах те по стойката и изтънченият ти вкус. :girl_dance:

Хихихи, по твоите сметки, отдааавна съм подминала 100:)))))):clapping::dance2::clapping::dance2::clapping:

преди 7 минути , Pantelej Putnik каза:

Съдейки по множеството от облеклото на мъжете - касае се за келнери. На снимката има и готвачи. Има и няколко по-тъмни хора, което ме кара да си мисля, че не е в България. Жените с бели рокли на цветя са вероятно танцьорки от ансамбъл. Бих си помислил за круизен кораб, но пък въпросът е за град, което изключва възможността. Да се познае град и място от тази снимка е твърде трудно и ми се струва, че ключът се крие в нулата на петдесет. Това сякаш съм го виждал някъде преди години. Може би е "Е", което може да бъде и Евмолпия, а може и съвсем друго да е. Забравил съм откъде съм го виждал, а и определено не съм присъствал на събитието. Хайде да заложа тогава на честването на 50 години от създаването на Пловдивската опера през 2003 г.   

Виждал си го Е-то и правилно ръзсъждаваш, но не е в Бг. И не е круизен кораб, ресторант е. В исторически хотел.

Ето подсказка:

IMG_E3509.thumb.JPG.1ae1cfc5cc8e397cfd3fe40911d0102e.JPG

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 57 минути , AlexandraKo каза:

Хихихи, по твоите сметки, отдааавна съм подминала 100:)))))):clapping::dance2::clapping::dance2::clapping:

Виждал си го Е-то и правилно ръзсъждаваш, но не е в Бг. И не е круизен кораб, ресторант е. В исторически хотел.

Ето подсказка:

IMG_E3509.thumb.JPG.1ae1cfc5cc8e397cfd3fe40911d0102e.JPG

Куба, |Хавана?  Да не е 50-годишнината от революцията и падането на Батиста?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 57 минути , Asya Assenova каза:

Куба, |Хавана?  Да не е 50-годишнината от революцията и падането на Батиста?

Не, не е Хавана. 

Има връзка със снимката.

Преди 1 час, vino4erpec каза:

Havana Riviera Hotel

Не.

Връзка към коментар

А тук, съм разказала/показала подробно за това място:

На страница 3 -та .

Моля, който има желание, от всички участници, да пусне следващата загадка!

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар

Да, остров Мадейра и виното е мадейра:

Когато една непродадена пратка вино се върнала на Мадейра, винопроизводителите на острова открили, че по време на дългото пътуване по море вината са изложени на прекомерна топлина и движение, които променят вкуса. Днес Мадейра се отличава с уникалния си процес на производство на вино, който включва нагряване на виното. Виното се поставя в съдове от неръждаема стомана, които се загряват. Горещата вода при температура между 45 и 50 градуса по Целзий минава през серпентинова система за период от не по-малко от три месеца. След като процесът на отопление приключи, виното се подлага на период на почивка, най-малко 90 дни. Тези вина никога не могат да бъдат бутилирани и да се търгуват преди 31 октомври на втората година след прибирането на реколтата и обикновено са партидни вина. Поради този уникален процес мадейра е много трайно вино, което остава добро доста дълго, дори след като бъде отворено.

Ти си.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Не мога да намеря снимката, която исках да пусна, така че тази снимана с телефона. Много гадно се получава, ама отраженията не мога да разкарам

IMG_20200723_131646048~2.jpg

Връзка към коментар

Да. А по-точно? Моста е доста известен, за балоните не съм сигурен, ама беше голямо събитие когато съм го снимал...

ПП още се провежда

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.