ДиянаВ Публикувано: 30 септември, 2020 Сподели Публикувано: 30 септември, 2020 Да продължим с още един паметник Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 30 септември, 2020 Сподели Публикувано: 30 септември, 2020 … Сестро, де е Караджата … в Русье (Русе) 1 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 30 септември, 2020 Сподели Публикувано: 30 септември, 2020 преди 23 минути , ven62 каза: де е Караджата … в Русье (Русе) ...зад ХалитЬИ 1 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 30 септември, 2020 Сподели Публикувано: 30 септември, 2020 преди 21 минути , chandni каза: ...зад ХалитЬИ Трудно ми да продължа на този език/диалект, но колежката от Русе я скъсвам от майтап. Аз го знам паметника, защото е в края на главната им (търговска) улица. И тъй като за принцесата (да взаимствам от @ivooo ) винаги трябва да има по нещичко … тази улица не я пропускам. В последно време влизам и в едни други магазини, които подминавах 20-30 години, защото принцесите станаха две. 3 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 30 септември, 2020 Сподели Публикувано: 30 септември, 2020 преди 20 минути , ven62 каза: . И тъй като за принцесата (да взаимствам от @ivooo ) Така, така - шсе научиш и ти на правоговор! 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 30 септември, 2020 Сподели Публикувано: 30 септември, 2020 Извинявайте, че се забавих, но в работно време ме викнаха по работа. Срама нямат тези хора😂 Точно така @ven62. Това е паметникът на Стефан Караджа в Русе🙂 Ще разкажа шеговитата му история с риск да ме сметнете за куха лейка🙂. Една от първите простотии, които научих като дете, беше, че ако гледаш паметника от другия тротоар и по залез, се получава все едно Стефан Караджа държи с ръка нещото между краката си. Майтап от детските ми години, за който се сетих днес, минавайки по обед. Не си мислете, че се подигравам с достойнството на този наш революционер. Всъщност това си е чест за всеки мъж 🙂Днес не можах да постигна точно такава визуализация на паметника, че щтракнах по-набързичко. Досрамя ме някой познат да не ме види какви ги върша 😛 1 9 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 30 септември, 2020 Сподели Публикувано: 30 септември, 2020 38 minutes ago, ven62 said: Трудно ми да продължа на този език/диалект, но колежката от Русе я скъсвам от майтап. Аз го знам паметника, защото е в края на главната им (търговска) улица. И тъй като за принцесата (да взаимствам от @ivooo ) винаги трябва да има по нещичко … тази улица не я пропускам. В последно време влизам и в едни други магазини, които подминавах 20-30 години, защото принцесите станаха две. Може да дишаш вече по-спокойно, когато си в Русе. От март насам доста магазини по главната са празни ... фалираха. Даже и за обувки, а бяха много. Хайде аз от години си пазарувам по интернет, но за детето, а и за обувки предпочитам да меря. Нооо имаше и печаливши бизнеси. Емигрантите се бяха завърнали, градът и съответно кръчмите се напълниха🙂 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 30 септември, 2020 Сподели Публикувано: 30 септември, 2020 Я да видим това лесно или трудно е: Опс, сбърках снимката. Извинявайте. ( @vino4erpec ) Тази е: Няма грешка. Това дърво. 1 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 30 септември, 2020 Сподели Публикувано: 30 септември, 2020 преди 6 минути , ven62 каза: Опс, сбърках снимката. Извинявайте. Еееее, язък , веднага познах и бях готов с точни координати! 1 8 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 30 септември, 2020 Сподели Публикувано: 30 септември, 2020 преди 6 минути , ДиянаВ каза: Може да дишаш вече по-спокойно, когато си в Русе. От март насам доста магазини по главната са празни ... фалираха. Даже и за обувки, а бяха много. Хайде аз от години си пазарувам по интернет, но за детето, а и за обувки предпочитам да меря. Нооо имаше и печаливши бизнеси. Емигрантите се бяха завърнали, градът и съответно кръчмите се напълниха🙂 Спокойно, дишане и Русе. Нещо не ми се връзват тези думи в едно изречение. ------------ Аз, по принцип, не съм конвенционален тип … и за мен ходенето по магазините е удоволствие, така че с тази новина по-скоро ме разтревожи. 1 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 30 септември, 2020 Сподели Публикувано: 30 септември, 2020 преди 7 минути , Фичо каза: Еееее, язък , веднага познах и бях готов с точни координати! Нищо де. Дай ги на дървото. +- веригите около него. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 30 септември, 2020 Сподели Публикувано: 30 септември, 2020 Снимката на кораба е много хубава 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 30 септември, 2020 Сподели Публикувано: 30 септември, 2020 преди 6 минути , neuromancer каза: Снимката на кораба е много хубава Да я пусна ли за календара. Тази година правилата са по-хлабави. 2 4 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 30 септември, 2020 Сподели Публикувано: 30 септември, 2020 преди 1 час, ven62 каза: Няма грешка. Това дърво. Има един много хубав парк близо до Синтагма в Атина, сетих се за него, гледайки снимката 🙂 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 30 септември, 2020 Сподели Публикувано: 30 септември, 2020 преди 13 минути , Мари Николова каза: Има един много хубав парк близо до Синтагма в Атина, сетих се за него, гледайки снимката 🙂 Не е Гърция. Но нещото е топлолюбиво. 1 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 30 септември, 2020 Сподели Публикувано: 30 септември, 2020 Да видим има ли желаещи да познаят това място. Признавам, че има уловка и не е това, което е! 😃 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 30 септември, 2020 Сподели Публикувано: 30 септември, 2020 преди 4 минути , Pandurova каза: Да видим има ли желаещи да познаят това място. Признавам, че има уловка и не е това, което е! 😃 В играта трябва да познаеш снимката на предишния, за да пускаш нова. В момента се търси къде е топлолюбивото нещо на @ven62 2 Връзка към коментар
Pandurova Публикувано: 30 септември, 2020 Сподели Публикувано: 30 септември, 2020 9 minutes ago, домосед said: В играта трябва да познаеш снимката на предишния, за да пускаш нова. В момента се търси къде е топлолюбивото нещо на @ven62 аха, ок! 😃 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2020 преди 11 часа, ven62 каза: Не е Гърция. Но нещото е топлолюбиво. Маслина в Португалия? Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 1 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2020 преди 4 часа, AlexandraKo каза: Маслина в Португалия? Не е Португалия. Макар, че не може да се каже, че мястото е благодатно за топлолюбива флора, то все пак, с много грижа, си живее все там повече от два века. Снегове, студове, дъждове, силно слънце, дори наводнения не могат да го сломят. Защо пък толкоз грижи за едно дърво. И още една подсказка: Фикус Бенджамин не е това което е. Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 1 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2020 Мина още един час. Време е за следващия жокер: Оцелява измежду 4 такива, въпреки че и там (Лондон, Шонбрун и Хановер) вероятно са се грижили не по-зле. Връзка към коментар
traveler Публикувано: 1 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2020 Дали не е Париж Jardin des Plantes? Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 1 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2020 В момента, traveler каза: Дали не е Париж Jardin des Plantes? Не Връзка към коментар
vino4erpec Публикувано: 1 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2020 Ботаническата градина в Канди, Шри Ланка..... Връзка към коментар
Ivaylo A. Публикувано: 1 октомври, 2020 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2020 @ven62 Севиля, Испания ? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега