AlexandraKo Публикувано: 19 май, 2021 Сподели Публикувано: 19 май, 2021 преди 5 часа, Zaro каза: Добре де, читалище "Св. Троица" в Дъбене. Браво, позна!Като в оня виц... 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 19 май, 2021 Сподели Публикувано: 19 май, 2021 От тази библиотека сме пускали снимки тук - Ванката ( @Иван Попов ) не чете достатъчно, ... добре де, чете от скоро (може би) Така или иначе опита му не е успешен и предлагам да се яви на поправителен и като изпитващ. 3 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 22 май, 2021 Сподели Публикувано: 22 май, 2021 На 18.05.2021 г. в 22:56, Zaro каза: Trinity College, Дъблин. Да! Точно така! 😊 Браво! На 18.05.2021 г. в 23:02, master_of_germs каза: Млък, бе, Ванката мене пита! Ти що подсказваш! 😄 Ама докато изчета дивотиите в Ковид-темите и си напиша постовете, си ме изпреварил 😄 Що ли ми трябваше да поглеждам пак по ония теми, вместо да си гледам кефа тук 🙂 Той ти подсказа иначе... 😃 или по-точно те изпревари 😉 И аз съм така като тебе, докато изчета всичко и то чак днес стигнах до тази тема 🙃 @ven62 Чета темите, но е било от доста време и съм забравил. Нямам спомен този мост да е споменат скоро във форума. Та ще пробвам отново, дано този път никой не му подскаже на @master_of_germs 😉 Ето и питането ми 🤩 Къде се намира мостът и как се казва той? 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 22 май, 2021 Сподели Публикувано: 22 май, 2021 преди 8 часа, Иван Попов каза: Да! Точно така! 😊 Браво! Той ти подсказа иначе... 😃 или по-точно те изпревари 😉 И аз съм така като тебе, докато изчета всичко и то чак днес стигнах до тази тема 🙃 @ven62 Чета темите, но е било от доста време и съм забравил. Нямам спомен този мост да е споменат скоро във форума. Та ще пробвам отново, дано този път никой не му подскаже на @master_of_germs 😉 Ето и питането ми 🤩 Къде се намира мостът и как се казва той? Ако подскажа макар, че не вярвам Мастера ( @master_of_germs) да има нужда, ще ми пишеш ли 1. Все пак, в някои държави това е най-високата оценка. 1 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 23 май, 2021 Сподели Публикувано: 23 май, 2021 преди 14 часа, ven62 каза: Ако подскажа макар, че не вярвам Мастера ( @master_of_germs) да има нужда, ще ми пишеш ли 1. Все пак, в някои държави това е най-високата оценка. Ооо 🙃 да разбира се, дори 1-цата ще я смятам "средно аритметично" при оформянето на крайната оценка 🙂 Иначе си прав, че някъде това е максималната оценка. 😉 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 май, 2021 Сподели Публикувано: 23 май, 2021 преди 15 часа, ven62 каза: Ако подскажа макар, че не вярвам Мастера ( @master_of_germs) да има нужда, ще ми пишеш ли 1. Все пак, в някои държави това е най-високата оценка. Стига де, трай малко, @master_of_germsда отговори:))) 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 23 май, 2021 Сподели Публикувано: 23 май, 2021 Ако приемем, че @ven62 отново подсказа, трябва да ограничим зоната на търсене до Австрия и Германия. Аз поне не се сещам за други държави, където единицата да е най-високата оценка. 🙂 1 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 25 май, 2021 Сподели Публикувано: 25 май, 2021 На 23.05.2021 г. в 15:32, master_of_germs каза: Ако приемем, че @ven62 отново подсказа, трябва да ограничим зоната на търсене до Австрия и Германия. Аз поне не се сещам за други държави, където единицата да е най-високата оценка. 🙂 Топло топло 🙃 и за единицата и за снимката 😊 Германия е, но в кой град е мостът 😉 1 Връзка към коментар
settler Публикувано: 26 май, 2021 Сподели Публикувано: 26 май, 2021 На 22.05.2021 г. в 14:58, Иван Попов каза: Ето и питането ми 🤩 Къде се намира мостът и как се казва той? Мостът на Август/Августов мост над река Елба в Дрезден 😃 1 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 27 май, 2021 Сподели Публикувано: 27 май, 2021 преди 17 часа, settler каза: Мостът на Август/Августов мост над река Елба в Дрезден 😃 Точно така! Браво! Ти си наред 🙂 3 Връзка към коментар
settler Публикувано: 27 май, 2021 Сподели Публикувано: 27 май, 2021 преди 51 минути , Иван Попов каза: Точно така! Браво! Ти си наред 🙂 Къде се намира и как се казва? 🤔 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 27 май, 2021 Сподели Публикувано: 27 май, 2021 преди 1 минута , settler каза: Къде се намира и как се казва? 🤔 Франция? 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 27 май, 2021 Сподели Публикувано: 27 май, 2021 Ханой. 😉 Св. Йосиф 1 4 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 27 май, 2021 Сподели Публикувано: 27 май, 2021 преди 10 минути , master_of_germs каза: Ханой. 😉 Св. Йосиф Иха-а-а. Браво. Тъкмо щях да пиша, че това Емануил (Бог с нас) говори за Евангелисти и ... толкова. В смисъл, че аз знам толкова. Иванчо-о-о ( @Иван Попов), Мастера май си е за шестица от всякъде. Или по-добре за единица, че те се пишат доста по-трудно от нашите шестици (поне в Германия) 3 Връзка към коментар
settler Публикувано: 27 май, 2021 Сподели Публикувано: 27 май, 2021 преди 4 часа, master_of_germs каза: Ханой. 😉 Св. Йосиф Супер, браво! Ти си на ход 🙂 Иначе ето и малко повече информация за катедралата: Цитат Катедралата е от края на 19-ти век и служи като катедрала на Римокатолическа архиепископия в Ханой. Кръстена е на Йосиф, покровител на Виетнам, а строителството й започва през 1886 г., като архитектурният стил е описан като наподобяващ Нотр Дам дьо Париж. Църквата е една от първите структури, построени от френското колониално правителство, когато е отворена през декември 1886 г. Това е най-старата църква в Ханой. 3 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 29 май, 2021 Сподели Публикувано: 29 май, 2021 На 27.05.2021 г. в 16:03, ven62 каза: Иванчо-о-о ( @Иван Попов), Мастера май си е за шестица от всякъде. Или по-добре за единица, че те се пишат доста по-трудно от нашите шестици (поне в Германия) Ще му я пишем шестицата, той си я заслужи 😊 Или ти както казваш 😊 нека е единица, ако гледаме оценяването от Германия. 😉 На 27.05.2021 г. в 15:53, master_of_germs каза: Ханой. 😉 Св. Йосиф Браво! 🙂 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 30 май, 2021 Сподели Публикувано: 30 май, 2021 Кой е водопадът на снимката и къде се намира? 2 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 30 май, 2021 Сподели Публикувано: 30 май, 2021 Преди 1 час, master_of_germs каза: Кой е водопадът на снимката и къде се намира? Прилича на Гложенския водопад,до "Воденицата"! 1 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 30 май, 2021 Сподели Публикувано: 30 май, 2021 преди 1 минута , crazyhorse каза: Прилича на Гложенския водопад,до "Воденицата"! Гложенския водопад вчера за пореден път пробвах да го снимам и отново нямаше никаква вода... Е, процеждаха се някакви струйчици, но толкоз. Така че не е той, понеже снимката си е лична и е правена в движение от превозно средство. Водопадът е по-висок, отколкото изглежда на пръв поглед. По-висок е от Райското пръскало, всъщност. 🙂 3 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 30 май, 2021 Сподели Публикувано: 30 май, 2021 Не знам ама нещо като за Хърватия ми изглежда, но може и да бъркам.... 😇 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 30 май, 2021 Сподели Публикувано: 30 май, 2021 преди 1 минута , Иван Попов каза: Не знам ама нещо като за Хърватия ми изглежда, но може и да бъркам.... 😇 Бъркаш. Височина на водопада над тази на Райското пръскало би трябвало да елиминира от търсенето не само Хърватия, но и доста други от посетените от мене държави (всичките са ми отбелязани надлежно в профила). 🙂 Водопадът е постоянен и не пресъхва. С което подсказвам, че трябва да търсите извън Балканския полуостров (сещам се за няколко водопада на Балканите, по-високи от Райското, но всичките пресъхват). 2 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 31 май, 2021 Сподели Публикувано: 31 май, 2021 На 30.05.2021 г. в 9:22, master_of_germs каза: Кой е водопадът на снимката и къде се намира? Да събудим интереса: Италия? и по-конкретно: Chiavenna? 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 31 май, 2021 Сподели Публикувано: 31 май, 2021 преди 4 минути , ven62 каза: Да събудим интереса: Италия? и по-конкретно: Chiavenna? Това е за "шест минус" 🙂 Ако беше написал и името на водопада - Acquafraggia - щеше да е пълна шестица 😉 Намира се в едно село Боргонуово, Киавена е съвсем малко по-надолу по течението на реката; няма и час пеш до центъра на града 🙂 Дай си книжката за заверка, и поеми ролята на изпитващ в следващата снимкова сесия! 😉 4 1 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 31 май, 2021 Сподели Публикувано: 31 май, 2021 По-скоро между Chiavenna и Ponteggia, писали сме заедно с мастера. Но Венчо печели(и да почерпи кръстницата си АлександраКо 🙂 3 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 1 юни, 2021 Сподели Публикувано: 1 юни, 2021 преди 17 часа, master_of_germs каза: Това е за "шест минус" 🙂 Ако беше написал и името на водопада - Acquafraggia - щеше да е пълна шестица 😉 Намира се в едно село Боргонуово, Киавена е съвсем малко по-надолу по течението на реката; няма и час пеш до центъра на града 🙂 Дай си книжката за заверка, и поеми ролята на изпитващ в следващата снимкова сесия! 😉 Като сме на водопади, ето едно водопадче и от мен: 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега