master_of_germs Публикувано: 10 май, 2022 Публикувано: 10 май, 2022 преди 3 минути , Pantelej Putnik каза: Хайде тогава аз да пусна нещо. Моля да разгадаете кой е градът, който съм снимал от самолета след около 2-3 часа след излитане от Дубай към София. Самият аз не знам кой е този град, но поне изглеждаше доста голям. Хайде заедно да го разгадаем! Аз първи да изкажа предположение - Багдад? Верен отговор. Пускай следващата снимка! 😉 2
Pantelej Putnik Публикувано: 10 май, 2022 Публикувано: 10 май, 2022 В момента, master_of_germs каза: Верен отговор. Пускай следващата снимка! 😉 Давай, Мастър, пусни моля. 🙂 1
master_of_germs Публикувано: 10 май, 2022 Публикувано: 10 май, 2022 Що е то, къде е и за какъв дявол е там? 😉
stebal Публикувано: 10 май, 2022 Публикувано: 10 май, 2022 Tова ми прилича на полилей, сниман отдолу нагоре🙂 1 1
Argentique Публикувано: 10 май, 2022 Публикувано: 10 май, 2022 На мен пък ми прилича на Бузлуджа, но там май нямаше баш такава дупка по средата. 1
master_of_germs Публикувано: 10 май, 2022 Публикувано: 10 май, 2022 преди 27 минути , stebal каза: Tова ми прилича на полилей, сниман отдолу нагоре🙂 Има нещо вярно. Отдолу нагоре и отвътре навън са и двете снимки, но от различни нива. На първата снимка се виждат подметките на човека, който снима втората снимка... А да е полилей, може би не точно, но има доста осветителни тела на снимките... а има и звук, освен светлините, ама трябва да си представите едно силно монотонно и всеразтърсващо жужене. Айде, нека и отвън да го покажа 🙂 1
iaia_mama Публикувано: 10 май, 2022 Публикувано: 10 май, 2022 Преди 1 час, master_of_germs каза: Има нещо вярно. Отдолу нагоре и отвътре навън са и двете снимки, но от различни нива. На първата снимка се виждат подметките на човека, който снима втората снимка... А да е полилей, може би не точно, но има доста осветителни тела на снимките... а има и звук, освен светлините, ама трябва да си представите едно силно монотонно и всеразтърсващо жужене. Айде, нека и отвън да го покажа 🙂 Хм, освен 5-те емотикона, май трябва да има още няколко, чрез които да се коментира 🙂 1
bibi Публикувано: 10 май, 2022 Публикувано: 10 май, 2022 Кошерът - инсталация на Бътсър в кралската ботаническа гградина в Лондон. Прилича на рояк пчели и е вдъхновена от проучваниятя на пчелната комуникация. Прилича и на пчелна пита, защото е съставена от 6-ъгълни детайли. Свети, вибрира, издава звуци. Всичко това се контролира от истински кошери в градината. ( помагах на едната щерка за презентация по темата 😊) 2 1 3
master_of_germs Публикувано: 10 май, 2022 Публикувано: 10 май, 2022 преди 3 часа, bibi каза: Кошерът - инсталация на Бътсър в кралската ботаническа гградина в Лондон. Прилича на рояк пчели и е вдъхновена от проучваниятя на пчелната комуникация. Прилича и на пчелна пита, защото е съставена от 6-ъгълни детайли. Свети, вибрира, издава звуци. Всичко това се контролира от истински кошери в градината. ( помагах на едната щерка за презентация по темата 😊) Пристъпи към задаване на следващата загадка! 🙂 2
bibi Публикувано: 11 май, 2022 Публикувано: 11 май, 2022 Ето нещо елементарно (според мен) за магеланското братство. Какво е и къде се намира ? 1
iaia_mama Публикувано: 11 май, 2022 Публикувано: 11 май, 2022 преди 10 минути , bibi каза: Ето нещо елементарно (според мен) за магеланското братство. Какво е и къде се намира ? Хмм, църква? 2
stebal Публикувано: 11 май, 2022 Публикувано: 11 май, 2022 В първия момент реших, че е саркофаг.. по скоро е олтар , или…май имаме нужда от жокер…:)
stanislavpp Публикувано: 11 май, 2022 Публикувано: 11 май, 2022 Църквата Сан Никола в Бари и мощите на светеца 1 1
iaia_mama Публикувано: 11 май, 2022 Публикувано: 11 май, 2022 преди 20 минути , stanislavpp каза: Къде точно се намира кулата ? Прилича ми на кулата на хълма Бродуей в графство Уорчестър, добрата стара Англия. Наблизо е село Бродуей. 1
stanislavpp Публикувано: 11 май, 2022 Публикувано: 11 май, 2022 @iaia_mama вие сте наред 👍 п.п. май трябваше да я поотрежа още малко 😉 1
iaia_mama Публикувано: 11 май, 2022 Публикувано: 11 май, 2022 Кой/какъв е този замък и къде се намира?
Pantelej Putnik Публикувано: 11 май, 2022 Публикувано: 11 май, 2022 На мен това ми прилича на Турция. 2
stanislavpp Публикувано: 11 май, 2022 Публикувано: 11 май, 2022 И на мен ми прилича на Турция , знамето също отговаря с червеният си цвят , но не мога да видя полумесеца ,хаха 2
master_of_germs Публикувано: 11 май, 2022 Публикувано: 11 май, 2022 Струва ми се, че има и зелено на знамето, та затова - Португалия? 1
stanislavpp Публикувано: 11 май, 2022 Публикувано: 11 май, 2022 Турция е , но къде ? Отпада Истанбул , някой щеше да е отговорил вече . По пътя на логиката , Анкара или следващият там голям град, който е с кейбъл кар . Има ли други градове в Турция с кейбъл кар или да гласувам за Анкара? 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега