Kalina Ivanova Публикувано: 5 юни, 2022 Сподели Публикувано: 5 юни, 2022 Прилича на фара Волта, Комо Италия 3 3 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 5 юни, 2022 Сподели Публикувано: 5 юни, 2022 Ето че имаме участник, познал правилния отговор. 🙂 Faro Voltiano - страхотно местенце за разходка над Брунате. Може с колело, автомобил или както нас – пеш. Бяхме миналия юли и за жалост беше влажно, та никакви гледки към планината нямаше. Фарът, погледнат от гарата в Комо. И долу градчетата (със зум). 🙂 Попаднахме на сватба Така изглежда фарът от високо, снимката е от нета. Браво на @Kalina Ivanova, от този общо взето крив ракурс го разпозна. @Kalina Ivanova, ти си наред. 🙂 9 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 5 юни, 2022 Сподели Публикувано: 5 юни, 2022 Преди 1 час, Pantelej Putnik каза: Тази камбанария ни озори. Дай жокер, моля 🙂 По ми прилича на фар. ------ "Пенчо, бре чети" Това се отнася преди всичко за мен. Бях стигнал само до края на предишната страница .😀 1 3 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 5 юни, 2022 Сподели Публикувано: 5 юни, 2022 Ах, викам си много ми е познато, ама не мога да се сетя ... Бил съм там преди 20 години (май вече 21) 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 5 юни, 2022 Сподели Публикувано: 5 юни, 2022 преди 1 минута , neuromancer каза: Ах, викам си много ми е познато, ама не мога да се сетя ... Бил съм там преди 20 години (май вече 21) Аз два пъти, но единия беше скоро - преди 3-4-5 години Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 6 юни, 2022 Сподели Публикувано: 6 юни, 2022 Та значи аз трудно се включвам тук, така че го приемам за личен успех това попадение. То и архив нямам наличен тук, пък и моите загадки не оцеляват да дълго време , но съм доволна и на няколкото минутки слава преди 21 часа, Argentique каза: от този общо взето крив ракурс го разпозна Я да видим с тоз ракурс как ще е Коя е сградата, чието отражение съм снимала тук? 3 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 6 юни, 2022 Сподели Публикувано: 6 юни, 2022 Прилича ми на гърба на Театро Масимо в Палермо. Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 6 юни, 2022 Сподели Публикувано: 6 юни, 2022 преди 4 минути , iMari каза: Прилича ми на гърба на Театро Масимо в Палермо. Не е Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 6 юни, 2022 Сподели Публикувано: 6 юни, 2022 Италия е най-вероятно, но къде ли?! 🤔 3 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 7 юни, 2022 Сподели Публикувано: 7 юни, 2022 преди 8 часа, Pantelej Putnik каза: Италия е най-вероятно, но къде ли?! 🤔 Италия е @Argentique , виж ракурса си е важен за една загадка, за да е такава. Щото тук такива заплетени истории са се разнищвали за нищо време. Още помня един син слон от фотозагадка, дето и автора и нямаше идея къде е снимал. 2 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 7 юни, 2022 Сподели Публикувано: 7 юни, 2022 Стесняваме периметъра - Сицилия? 1 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 7 юни, 2022 Сподели Публикувано: 7 юни, 2022 преди 20 минути , Pantelej Putnik каза: Стесняваме периметъра - Сицилия? Не Още една подсказка, театро не е, както имаше предположение, но е културна институция Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 7 юни, 2022 Сподели Публикувано: 7 юни, 2022 Първата ми мисъл е да се ориентирам по цвета на капаците на прозорците. Кафяви са, а такива в Сицилия няма. Не е и съвсем южна Италия, защото там са в други цветове. А кафяви капаци има в Рим. Така че аз питам дали е Рим? 🙂 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 7 юни, 2022 Сподели Публикувано: 7 юни, 2022 преди 2 часа, Kalina Ivanova каза: Италия е @Argentique , виж ракурса си е важен за една загадка, за да е такава. Щото тук такива заплетени истории са се разнищвали за нищо време. Още помня един син слон от фотозагадка, дето и автора и нямаше идея къде е снимал. За съжаление тук и номерата на колите не ми помагат 😉 В Италия не е задължително провинциалният код да е на регистрационната табела. Втората отдясно има провинциален код, но не успявам да го разчета... Може би е FI, тоест Флоренция?... 1 1 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 7 юни, 2022 Сподели Публикувано: 7 юни, 2022 Имаме с точност града Да, Флоренция Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 7 юни, 2022 Сподели Публикувано: 7 юни, 2022 Някой, който скоро да е ходил във Флоренция? Че аз съм ходила няколко пъти, ама преди хиляда години… Ако поразсъждаваме малко… снимката е направена сутрин, защото магазините и заведенията са затворени. Ако е сутрин, то сградата е ориентирана на изток, защото отражението е напечено от слънцето… Имаме и Т- образно кръстовище… Ами сега?! 😜 2 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 7 юни, 2022 Сподели Публикувано: 7 юни, 2022 А този кой е? Това е решаващ жокер 4 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 7 юни, 2022 Сподели Публикувано: 7 юни, 2022 Бар The William 🙂 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 7 юни, 2022 Сподели Публикувано: 7 юни, 2022 преди 2 минути , Gentleman Basta каза: А този кой е? Това е решаващ жокер Според мен се търси сградата, която се отразява в колите. Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 7 юни, 2022 Сподели Публикувано: 7 юни, 2022 В момента, Zaro каза: Според мен се търси сградата, която се отразява в колите. Като се пусне барът в гугъл карти и сградата излиза. 🙂 1 Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 7 юни, 2022 Сподели Публикувано: 7 юни, 2022 Мдааа, само ориентацията на сградата съм объркала. 😂 2 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 7 юни, 2022 Сподели Публикувано: 7 юни, 2022 И аз търсих бара, но в други градове. Националната библиотека във Флоренция. 3 1 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 7 юни, 2022 Сподели Публикувано: 7 юни, 2022 Браво, Библиотека Медичи Лауренциана (Biblioteca Medicea Laurenziana) преди 4 часа, Argentique каза: Като се пусне барът в гугъл карти и сградата излиза. 🙂 Еееее, този бар не влизаше в сметката Но браво на @Gentleman Basta Страхотна игра на всички Все пак @Pantelej Putnik е с финал. Заповядай за нова загадка 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега