БраниB Публикувано: 17 декември, 2014 Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 Държавата е позната, но не е Temple de l'Amour в Малкия Трианон. Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 17 декември, 2014 Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 Държавата е позната, но не е Temple de l'Amour в Малкия Трианон. Казах, че прилича, а не че е . Била съм там... Водата река ли е отдолу? Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 17 декември, 2014 Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 (редактирано) Не е река, по скоро езеро. Колкото до Temple de l'Amour, наистина си приличат. В Западна Европа се срещат доста често. Ето още нещо от там. Редактирано 17 декември, 2014 от БраниB Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 17 декември, 2014 Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 Чакам предположения за града. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 декември, 2014 Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 Да не е Анеси? Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 17 декември, 2014 Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 (редактирано) Да не е Анеси? Не. Градът е популярен сред туристите, при това много. Редактирано 17 декември, 2014 от БраниB Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 17 декември, 2014 Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 Явно загадката се оказа по-трудна, от колко си мислех. Който познае града, продължава играта. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 декември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 Явно загадката се оказа по-трудна, от колко си мислех. Който познае града, продължава играта. Я дай още някой жокер като е запецнал народа Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 17 декември, 2014 Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 Както се вижда това е парк и този парк е един от най-големите и посещавани паркове в най-посещавания град във Франция. Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 17 декември, 2014 Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 Това е в Париж ли ? Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 17 декември, 2014 Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 ДААААА Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 17 декември, 2014 Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 Интересно място. И най-интересно , че не се сетихме всички. 1 Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 17 декември, 2014 Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 (редактирано) TeshkaR28 ти си наред А аз ще дам малко повече инфо за парка. Паркът е Parc des Buttes Chaumont . Между другото в Tripadvisor е на 23 място. Паркът не се намира в центъра на Париж и за това, е повече познат при самите французи.Той е един от най-големите и най-оригиналните зелени райони на Париж. Когато бях там се възхитих, че и в Париж има места, където не е препълнено с туристи и макар да беше през зимата, много ми хареса. През 17-18 век е било бунище в покрайнините на Париж, в края на 19век Наполеон III го превръща в парк за Световното изложение в Париж. От върха има невороятна гледка към Montmartre. Наистина си заслужава да се посети, ако човек иска да отдъхне от тълпите и да види нещо по-различно в Париж. (http://www.paris.fr/english/parks-woods-gardens-and-cemeteries/parks/parc-des-buttes-chaumont/rub_8213_stand_34237_port_18989) Редактирано 17 декември, 2014 от БраниB 7 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 17 декември, 2014 Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 ... 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 17 декември, 2014 Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 Я, това да не е голямата джамия Шейх Зайед в Абу Даби? Не съм бил, но помня снимките на Флай Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 17 декември, 2014 Сподели Публикувано: 17 декември, 2014 ихххххххххх изпревариха ме - прекрасна е! Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 18 декември, 2014 Сподели Публикувано: 18 декември, 2014 Я, това да не е голямата джамия Шейх Зайед в Абу Даби? Не съм бил, но помня снимките на Флай Точно така. Наистина красиво място с невероятна архитектура и размери. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 декември, 2014 Сподели Публикувано: 18 декември, 2014 (редактирано) Момчета, моля ви, дайте ред на Ангелика да пусне снимка, че от сто години има желание :) и сега почти се класира. Редактирано 18 декември, 2014 от AlexandraKo 3 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 18 декември, 2014 Сподели Публикувано: 18 декември, 2014 Дообре, няма проблем! Ангелика да пусне следващата 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 декември, 2014 Сподели Публикувано: 18 декември, 2014 Дообре, няма проблем! Ангелика да пусне следващата Това е то, като си имаме кавалери ;) ;) 2 Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 18 декември, 2014 Сподели Публикувано: 18 декември, 2014 (редактирано) Аааааа - огромно благодаря! Имам подготвени няколко загадки, но само тази ми е достъпна в момента Та! Къде е това ?! http://<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/LCmFBDhQhFk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Редактирано 18 декември, 2014 от Angelika Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 18 декември, 2014 Сподели Публикувано: 18 декември, 2014 (редактирано) Гледала съм снимки от Малта и мисля, че това е Ротонда Успение Богородично Купола отвътре... Edit: Макар, че виждам, че не си била там, та може би греша... Редактирано 18 декември, 2014 от woman_in_white 2 Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 18 декември, 2014 Сподели Публикувано: 18 декември, 2014 И аз залагам на катедралата в Моста... И аз залагам на катедралата в Моста... Това е моят поглед отвътре. 1 Връзка към коментар
Iva_a Публикувано: 18 декември, 2014 Сподели Публикувано: 18 декември, 2014 (редактирано) И аз съм ЗА Ротондата в Моста! Историята с неизбухналата бомба е много интересна. Редактирано 18 декември, 2014 от Iva_a 1 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 18 декември, 2014 Сподели Публикувано: 18 декември, 2014 аз имам една много забавна история с тая ротонда та значи, качваме се ние с моя мъж в някакъв автобус в Малта, вече не помня за къде, но минаваше през Моста. Беше тъпканица голяма и в един момент се освобождава място до един чичо и мъж ми сяда, чичото го поглежда, преценява очевидното, че сме туристи и решава, че най-интернационалния език е италианския и започва да говори нещо на мъжа ми. Аз гледам тъпо, обаче моичкия започва да му кима и очевидно се разбират Слиза чичото след няколко спирки и аз питам" "Кво става, кво искаше тоя човек?", отговора ме счупи от смях, защото явно се оказва, че човека искал да ни обясни историята на църквата, а пък моя ми вика " Е как да не го разбера - гранде бомба, гранде куполо - бум !" Е казвам ви цял ден се смях после 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега