Angelika Публикувано: 18 декември, 2014 Сподели Публикувано: 18 декември, 2014 Ах колко сте бързиииииииииииии! Ах, ах, ах, колко сте бързи!!! Докато сътворя инфото за купола обявявам втори тур между позналите. Къде е това гробище ? Връзка към коментар
aneta72 Публикувано: 18 декември, 2014 Сподели Публикувано: 18 декември, 2014 (редактирано) Гърция? /Само помагам на борещите се!/ Редактирано 18 декември, 2014 от aneta72 Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 18 декември, 2014 Сподели Публикувано: 18 декември, 2014 Малта - Моста - Църквата Успение Богородично Великолепният купол – 37м в диаметър , се явява най- големият в Малта , трети по големина Европа и девети в света. Историята за магическото спасяване на храма - по време на бомбардировка на 9 април 1942 година, когато 200 кг бомба попада през купола на пода пред олтара, около който стояли над 300 човека, като по чудо не се взривила. В малка стая в самата църква се намира макет на бомбата в реални размери и снимки от онова време. Присъствахме на украсяване на църквата за Коледа. Огромни венци с коледна звезда и онова, същото трептене което имаме в моментите в които си украсяваме елхата в къщи. Да си призная честно подготовката ми за Малта клонеше към нула. Добре, че Фичо на купона ми направи бързи инструкции, и брошури ми даде, и карти, и толкова много време ми отдели за да ми е в помощ, че чак ми стана неудобно… Благодаря ти Фичо! Всичко ми беше каша, но през цялото време в главата ми звучаха думите му : “ И да седнеш в дясно по посока на движение на самолета, чу ли?!? В дясно! Там е гледката!!” Бях ли сред първите в самолета?! - Бях! Седнах ли до прозорец в дясно?! – Седнах ! Беше ли това правилната посока?! !..... Е ! не беше ….! Било другото дясно. На връщане имах следната логика “Щом първия път, не е била правилна посоката, значи ако седна сега пак в дясно, този път ще имам желаната гледка откъм Валета” Бях ли пак сред първите в самолета ?! – Бях! Имах ли избор къде да седна?! – Имах! Улучих ли гледката?! …..Е! Пак не улучих..самолета заходи по друг път и пак се оказах другото дясно J) Малко снимки от самата църква Гърция? /Само помагам на борещите се!/ Не! Не е Гърция ) Всъщност втората снимка не е по правилата. Ако решите нека някой от позналите да продължи, а гробището да си стои до познаване )) Много ви се зарадвах на бързите отговори ) Благодаря ви ! 9 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 18 декември, 2014 Сподели Публикувано: 18 декември, 2014 woman_in_white беше първата познала Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 18 декември, 2014 Сподели Публикувано: 18 декември, 2014 (редактирано) woman_in_white беше първата познала Благодаря neuromancer! Аз ще отстъпя моя ред на следващия познал kakadu, който допълни отговора ми и приложи много силно доказателство. Редактирано 18 декември, 2014 от woman_in_white 1 Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 18 декември, 2014 Сподели Публикувано: 18 декември, 2014 Е-е, woman_in_white, ти си позналата... Ние само повторихме очевадното. Сега ме хвърляш в размисли следващата загадка стадион ли да бъде или концертна зала... Това познато ли ви е? Връзка към коментар
Polina Публикувано: 18 декември, 2014 Сподели Публикувано: 18 декември, 2014 Прилича ми на зала 1 в НДК... Ако може след като разпознаете залата да се върнем и към гробището на Анжелка... Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 18 декември, 2014 Сподели Публикувано: 18 декември, 2014 Не е НДК-то... Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 18 декември, 2014 Сподели Публикувано: 18 декември, 2014 Прилича ми на зала 1 в НДК... Ако може след като разпознаете залата да се върнем и към гробището на Анжелка... Е, сега, да объркаш сграда, кръстена на дъщерята на вожда и със седалки с тапицерия в партиен цвят с това ... 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 декември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 Zaro, давай жокери, че се успахме, пък и на Анжелика загадката чака на опашка. Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 19 декември, 2014 Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 Заро като не дава аз ще дам - намира се в европейска столица Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 19 декември, 2014 Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 Има ли жокери сред присъстващите лица? Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 19 декември, 2014 Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 Има ли жокери сред присъстващите лица? Дай нещо по сериозно , че сдравата зацикли играта Връзка към коментар
lesy Публикувано: 19 декември, 2014 Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 Много сериозни лица, някои с баджове. Налучквам например Брюксел. Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 19 декември, 2014 Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 Мен на стадион ми ходи Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 19 декември, 2014 Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 Дай нещо по сериозно , че сдравата зацикли играта Загадката не е моя, и аз се блъскам. Долу една ми прилича на Деница Гаджева. Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 19 декември, 2014 Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 Загадката не е моя, и аз се блъскам. Долу една ми прилича на Деница Гаджева. Сори, грешно съм разбрал Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 19 декември, 2014 Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 Балканите... Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 19 декември, 2014 Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 Сава център, Белград 1 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 19 декември, 2014 Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 Атинеума Връзка към коментар
mililia Публикувано: 19 декември, 2014 Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 Аз пък си мисля, че това е концертна зала. Не мога да се сетя дали зала България има балкон. Връзка към коментар
dikrasteva Публикувано: 19 декември, 2014 Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 (редактирано) Белград Арена! Ако може някакъв жокер за гробището - нещо италианско ми изглежда! Редактирано 19 декември, 2014 от dikrasteva Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 19 декември, 2014 Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 Савацентър е. Заро е наред Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 декември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 Става ли да помолим Заро "любезно" да преотстъпи правото на Анжелика, че имаме едно гробище да разконспирираме от по-рано? Ако не, да действа, пък ще продължим с гробището, когато някой отстъпи ред. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 19 декември, 2014 Сподели Публикувано: 19 декември, 2014 (редактирано) Разбира се! Иначе пускайте загадки на стадиони, няма да ви връщам. Редактирано 19 декември, 2014 от Zaro Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега