Георги Публикувано: 23 декември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 23 декември, 2014 Хайде да видим. Много бърза загадка специално за Заро, макар че подозирам че ще бъде изпреварен Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 23 декември, 2014 Сподели Публикувано: 23 декември, 2014 Ръгби ли се играе? Това стадион за ръгби ли е или се играе и футбол? И аз очаквам включване на експерта в темата по стадиони и спортна тематика Zaro Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 24 декември, 2014 Сподели Публикувано: 24 декември, 2014 Калифорния ? Pasadena?! Rоse Bowl ? Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 декември, 2014 Сподели Публикувано: 24 декември, 2014 Не, това е по-скоро стадион за крикет. Те са кръгли. Може би е в Австралия или в Щатите. като гледам Жоро къде е ходил Връзка към коментар
nikolaysto Публикувано: 24 декември, 2014 Сподели Публикувано: 24 декември, 2014 И аз залагам на стадион за крикет, въпреки че може да е стадион за Австралийски футбол, но моето си е чисто гадаене. Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 24 декември, 2014 Сподели Публикувано: 24 декември, 2014 (редактирано) Стадион за крикет в Мелбърн? Melbourne cricket ground? Редактирано 24 декември, 2014 от Травеолани Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 24 декември, 2014 Сподели Публикувано: 24 декември, 2014 Е, сега със загадка в 11 часа вечерта ... крикетните не ги знам толкова добре, колкото футболните. Този обаче е известен. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 декември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 24 декември, 2014 Може да се каже, че Травеолани печели, макар че е малкo групово усилие. Щеше ми се да познаете и спорта Да, това наистина е Melbourne Cricket Ground, един от най-големите стадиони в света, най-големия в южното полукълбо. Така както го гледате празничък малко преди срещата се напълни до средата и се оказа, че са били над 55 000 души, най-масовото събитие, на което съм присъствал. А срещата беше да речем аналога на Славия - Марек в нашето футболно първенство. Може би някое от състезанията на Формула 1 да е събрало повече, но на доста по-разпръсната територия. Ето и повече за стадиона: http://en.wikipedia.org/wiki/Melbourne_Cricket_Ground Само след няколко дни едно от най-посетените събития в историята пак ще се състои там: http://en.wikipedia.org/wiki/Boxing_Day_Test Букавлно цялата държава замръзва и е вперила поглед в стадиона/екрана по време на тези крикет срещи. А иначе срещата на снимката беше по австралийски футбол, нещо което ще ми е трудно да дефинирам, но май е смесица между американски футбол и ръгби. Недейте казвайте, че е ръгби, това е аматьорска грешка, за която всички австралийци ще ви се хилят, това си е австралийски футбол, още известен като footy. Footy, защото там много обичат така да съкращават думите, например breakfast е breakie, barbeque е barbie и т.н. Много забавна държава! Ето и повече за австралийския футбол: http://en.wikipedia.org/wiki/Australian_rules_football Травеолани да дава Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 24 декември, 2014 Сподели Публикувано: 24 декември, 2014 (редактирано) Да, така е, имаше доста жокери от другите участници, които ме ориентираха. Ще се възползвам от възможността да пусна снимка, че рядко ми се случва. Каква е тази сграда и къде се намира? Редактирано 24 декември, 2014 от Травеолани Връзка към коментар
домосед Публикувано: 24 декември, 2014 Сподели Публикувано: 24 декември, 2014 Каква е тази сграда и къде се намира? Това съм го виждал в Санта Барбара, Калифорния. Май беше съдебна палата или бивша съдебна палата. Щеше ми се да познаете и спорта Ами да беше изчакал да ти го кажа спорта Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 24 декември, 2014 Сподели Публикувано: 24 декември, 2014 Да, това е сградата на съда в Санта Барбара. Построена в испански колониален стил през 1929 и понякога възхвалявана каро най-красивата обществена сграда в САЩ. Домосед - ти си Връзка към коментар
домосед Публикувано: 25 декември, 2014 Сподели Публикувано: 25 декември, 2014 Хайде нещо много трудно от мене. Къде (с точност до сграда) е правена снимката и какво е събитието? Жокер: снимката е правена днес. Честит празник на всички 8 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 25 декември, 2014 Сподели Публикувано: 25 декември, 2014 едва ли има някой, който не знае Александър Невски е това, но нека някой друг да пусне снимка, че аз съм много преяла Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 25 декември, 2014 Сподели Публикувано: 25 декември, 2014 (редактирано) ...и патриархът Неофит, с празничната литургия Може ли Домосед да пусне друга снимка? Тази е много оригинален поздрав Честит празник и на теб, Домосед! Редактирано 25 декември, 2014 от AlexandraKo Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 26 декември, 2014 Сподели Публикувано: 26 декември, 2014 Желаещи да продължат Играта? 1 Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 27 декември, 2014 Сподели Публикувано: 27 декември, 2014 Настъпиха празниците и играта умря... Всичко живо яде и пие и няма време за загадки... Айде да поддържаме огъня. Къде е правена снимката? Проблемът е, че не знам точно какво е това, но знам къде е и че е по Коледа. Действайте... 1 Връзка към коментар
dikrasteva Публикувано: 27 декември, 2014 Сподели Публикувано: 27 декември, 2014 Базиликата Свети Стефан в Будапеща Весела Коледа на всички магеланци! Бъдете здрави и не спирайте да пътувате! Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 27 декември, 2014 Сподели Публикувано: 27 декември, 2014 Точно! Коледна Будапеща с греяното вино и джоланчетата.. dikrasteva, ти си наред да поддържаш жив духа на играта. 1 Връзка към коментар
dikrasteva Публикувано: 27 декември, 2014 Сподели Публикувано: 27 декември, 2014 Загадката не е трудна, а по-скоро с цел поддържане на коледния дух! Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 декември, 2014 Сподели Публикувано: 27 декември, 2014 Виена, дворецът Шьонбрун Връзка към коментар
dikrasteva Публикувано: 27 декември, 2014 Сподели Публикувано: 27 декември, 2014 Фичо поема щафетата! Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 27 декември, 2014 Сподели Публикувано: 27 декември, 2014 Уточнението беше необходимо, щото както виждаме има само един опитал да познае загадката. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 декември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 27 декември, 2014 Ако искате дайте да наблегнем малко на празниците, че очевидно има някаква умора в играта. Пък от новата година пак, няма да ни избяга Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 декември, 2014 Сподели Публикувано: 28 декември, 2014 Ако искате дайте да наблегнем малко на празниците, че очевидно има някаква умора в играта. Пък от новата година пак, няма да ни избяга ОК Пък ако някой е нетърпелив - нека пусне вместо мен Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 декември, 2014 Сподели Публикувано: 29 декември, 2014 (редактирано) Уточнението беше необходимо, щото както виждаме има само един опитал да познае загадката. Да, но нали трябва да бъде поканен, за да пусне следващата загадка! Такова е правилото на играта. Ето, докато ви мине преяденото и препитото ;) С разрешението на Фичо, докато той пусне неговата загадка. Редактирано 29 декември, 2014 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега