Valle Публикувано: 10 януари, 2015 Сподели Публикувано: 10 януари, 2015 И на мен, еле с тези къщуркички за по 1000 евро на вечер. То, трябва човек да не мигне цяла нощ при тази цена ;) Те къщичките са за поне минимум 4-5-6 човека (като апартаменти са), за да се разпредели цената поносимо между хората. В един скромен хотел в Тисендал (по пътя за Тролтунга) платихме 150 евро за нощувка - ами това е норвежкият стандарт и норвежките цени. 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 10 януари, 2015 Сподели Публикувано: 10 януари, 2015 Valley - ти си виновен! - да зяпам за Svalbard. Демек още по на север Цените са очарователни в Норвегия, да... А в Svalbard къмпинг е леко не-препоръчителен Извинете оф-топика, ама такива теми бунят в мен асоциации и идеи, та си давам лека свобода... Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 януари, 2015 Сподели Публикувано: 10 януари, 2015 Да, в околността на по-значимото там градче Реине (Reine). Рио с тропическата растителност, слънцето плажовете са за предпочитане. Нюромансер - предавам ти щафетата. Къде сииии, Нюромансер, със следващата снимка? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 10 януари, 2015 Сподели Публикувано: 10 януари, 2015 Ами опитвам се да измисля нещо по-интересно, ама... От кое събитие е тази снимка и горе-долу къде е снимано? 1 Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 10 януари, 2015 Сподели Публикувано: 10 януари, 2015 Да не е карнавалът в Нотинг хил в Лондон? 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 10 януари, 2015 Сподели Публикувано: 10 януари, 2015 Дааа леле, колко сте бързи Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 10 януари, 2015 Сподели Публикувано: 10 януари, 2015 Да, английска полицайка с пера само там може да се види. Независимо, че изглежда азиатско следващата ми загадка е в Европа. Къде се намира и по възможност - как се казва? За децата е страхотна атракция, а и възрастните много харесват това място. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 11 януари, 2015 Сподели Публикувано: 11 януари, 2015 (редактирано) Сиам или Лоро Парк на Тенерифе? И двата парка изглеждат азиатско, защото са посветени на Тайланд. Ако е това. Редактирано 11 януари, 2015 от AlexandraKo Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 11 януари, 2015 Сподели Публикувано: 11 януари, 2015 Това е индонизийската част на конкретния парк. Намира се в Белгия. Остава само името. Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 11 януари, 2015 Сподели Публикувано: 11 януари, 2015 Ще дам отговор на загадката и моля, който има готовност да пусне следващата снимка. Паркът се казва Паири Дайза: има оригинални градини съсъ съответните павилиони - китайска /огромна и много красива/ и индонезийска, пещера от Папуа Нова Гвинея със скулптори и африканско село. Всичко е правино с естествени материяли и в съответната страна. Животните са свободни и е много забавно - кенгуруто току може да се отърка в теб, има 2 мързеливи коли, много сладки марсупиалчета и т.н. папагалите летят около теб и има висящ мост. Паркът е на около 60 км от Брюксел и е наистина много приятн. http://www.pairidaiza.eu/en 3 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 11 януари, 2015 Сподели Публикувано: 11 януари, 2015 Да взема да пусна тогава. Къде е това място? 9 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 11 януари, 2015 Сподели Публикувано: 11 януари, 2015 (редактирано) Нова Зеландия или Ирландия? Редактирано 11 януари, 2015 от Травеолани Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 11 януари, 2015 Сподели Публикувано: 11 януари, 2015 Южният остров? Небето е порядъчно ниско. Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 11 януари, 2015 Сподели Публикувано: 11 януари, 2015 На мен ми прилича на Южна Америка, долу на юг - Патагония? Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 11 януари, 2015 Сподели Публикувано: 11 януари, 2015 Нова Зеландия, Южният остров. Сега остава да познаете езерото и църквичката. Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 11 януари, 2015 Сподели Публикувано: 11 януари, 2015 Езерото Tekapo, църквата е Church of the Good Shepard 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 11 януари, 2015 Сподели Публикувано: 11 януари, 2015 Да, това е верния отговор. Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 12 януари, 2015 Сподели Публикувано: 12 януари, 2015 (редактирано) Eто я и моята загадка: Къде се намира този паметник, как се казва и с какво е известен. Още не съм била там, но се надявам скоро да го видя на живо Редактирано 12 януари, 2015 от Травеолани Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 януари, 2015 Сподели Публикувано: 12 януари, 2015 (редактирано) Eто я и моята загадка: Къде се намира този паметник, как се казва и с какво е известен? Capture.PNG Още не съм била там, но се надявам скоро да го видя на живо Говорим за снимки , които ние сме снимали. Иначе нещата се опорочават и губят своя смисъл.. Дали не може да смениш с нещо твое си? Тук поставяме само снимки, които сме направили лично и от места на които сме били пак лично. Щото, иначе в нетЯ - снимки всякакви. Редактирано 12 януари, 2015 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 12 януари, 2015 Сподели Публикувано: 12 януари, 2015 (редактирано) ОК, махнах снимката. Слагам друга правена от мен - кой е този град? Редактирано 12 януари, 2015 от Травеолани Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 12 януари, 2015 Сподели Публикувано: 12 януари, 2015 Жокер: градът е в Северна Европа. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 януари, 2015 Сподели Публикувано: 12 януари, 2015 Слагам друга правена от мен - кой е този град? Хммм, това доста ми прилича на един комплекс на крайбрежната алея на Хелзингборг ..., обаче пък там май нямаше такъв вълнолом с камъни ... Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 12 януари, 2015 Сподели Публикувано: 12 януари, 2015 Не е Хелзингборг, но градът е в същата държава. Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 13 януари, 2015 Сподели Публикувано: 13 януари, 2015 Гледам, че играта съвсем замря, та ще напиша отговора -това е Малмьо, Западното пристанище. Нека някой друг пусне друга снимка, за да продължи играта. 1 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 13 януари, 2015 Сподели Публикувано: 13 януари, 2015 Нека аз Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега