mililia Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 Къде е направена снимката и какво е заснето? Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 (редактирано) Този лъв ми прилича на спящите лъвове на един италиански скулптур Бонанни. Трябва да е в Италия. Макар че, в Русия също има. Ама няма цикаси . всъщност, в Крим има, ама пък ти не си ходила. Редактирано 18 януари, 2015 от AlexandraKo Връзка към коментар
mililia Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 Този лъв ми прилича на спящите лъвове на един италиански скулптур Бонанни. Трябва да е в Италия. Макар че, в Русия също има. Ама няма цикаси . всъщност, в Крим има, ама пък ти не си ходила. Не е в Италия, нито Русия, нито Крим. Жокер: Европейски остров Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 Мадейра? Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 Ще е съвсем догадка: Ахилеон на Корфу? В романтичната традиция няма начин да не се спотайва и лэв. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 (редактирано) Ще е съвсем догадка: Ахилеон на Корфу? В романтичната традиция няма начин да не се спотайва и лэв. Приемам, че държавата е позната. Гръцки остров. Нови жокери: - Театърът на този остров е умалено копие на Миланската скала /в първоначалния и вид, а не днешния/ . - Юнеско Редактирано 18 януари, 2015 от mililia Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 (редактирано) Тогава е Сирос. Редактирано 18 януари, 2015 от AlexandraKo Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 Ако не се лъжа, тази кула и този лъв (или поне подобни)съвсем скоро ги гледах на снимките на една приятелка - беше ходила някъде по Цикладските острови, ама кои точно... Връзка към коментар
mililia Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 (редактирано) Ако не се лъжа, тази кула и този лъв (или поне подобни)съвсем скоро ги гледах на снимките на една приятелка - беше ходила някъде по Цикладските острови, ама кои точно... Lirea, на прав път си. П.П Александра ти си дала правилен отговор. На снимката е част от църквата Св. Никола в Ермуполи, Сирос. Лъвът пък е част от паметника на загиналите герои, който се намира пред църквата. В градът е построен театър Аполон, който е умалено копие на Миланската скала. Известна сграда там освен театърът е и сградата на общината с площадът пред нея и статуята на вицеадмирал Андреас Мираули - собственик на флота, изиграл главна роля при защитата на града от турци и пирати. Най-красивата част от Ермуполи е старата част на градчето т. нар. Ано Сирос /горен Сирос/, която е под егидата на Юнеско. Представлява хълм, на върха на който има построена католическа църква Св. Георги и достигането му е по многобройни стъпала. Няма транспорт и пренасянето на багаж за живеещите в тази част на града става изцяло на ръка. Ето и няколко снимки Изглед от църквата Св. Георги към града Редактирано 18 януари, 2015 от mililia 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 (редактирано) Е, с всичките ти жокери стана като в милиционерска кръстословица - река, която започва с Д и завършва на УНАВ. Да пусне следващата снимка някой, че нямам комп и в телефона нямам снимки. Редактирано 18 януари, 2015 от AlexandraKo Връзка към коментар
Гост Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 Аз, аз, аз - иначе никога няма да се вредя само да я изровя загадката... Какво е това и къде е това? Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 Ужас, на голяма смрад прилича. Да не е нещо индийско? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 Хах, не Жокер - Европа. Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 (редактирано) Приличат ми на някакви терми. Съдейки по лошото състояние, може би Южна Италия? Редактирано 18 януари, 2015 от Lirea Връзка към коментар
Гост Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 Терми са Нов жокер - свързани са пряко с Александър Македонски... Връзка към коментар
домосед Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 свързани са пряко с Александър Македонски... Разбира се! Златният му трон не може да се сбърка. 8 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 Хахаххахахааа... задавих се, като зацепих. При следващо виждане ще те цапна! хахахахаха... Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 Джакузи за наркомани? 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 Хахахаххаа... Не съвсем, макар че колко му е вече да се използва и за това. Следващ жокер - намира се на остров. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 18 януари, 2015 Сподели Публикувано: 18 януари, 2015 ...остров в Гърция. Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 19 януари, 2015 Сподели Публикувано: 19 януари, 2015 На теб това ли е била целта ти. Като се вредиш да ни разкажеш играта с толкова трудна загадка. 3 Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 19 януари, 2015 Сподели Публикувано: 19 януари, 2015 Остров Самотраки? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 19 януари, 2015 Сподели Публикувано: 19 януари, 2015 Остров Самотраки? Да! Сега ако разкажеш и обекта... Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 19 януари, 2015 Сподели Публикувано: 19 януари, 2015 Да! Сега ако разкажеш и обекта... Rainy обекта не знам кой е , нека някой друг се включи... Но острова ми е в списъка за посещение. Два пъти вече ходя до Александруполис и се каня да го посетя и все не успявам... Единият път изпуснахме ферибота . Оказа се, че е само един за деня и трябва да се предвиди поне една нощувка там. Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 19 януари, 2015 Сподели Публикувано: 19 януари, 2015 Според мен друг няма да се вкючи, защото ако някой знаеше щеше да го е направил вече. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега