AlexandraKo Публикувано: 5 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2015 България? Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 5 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2015 България? В Западна Европа е. Фигурата е типична за твореца и се намира в дворчето между двете части на музея. Много интересно е направен този музей. Друг образ на тази фигура е на висока стълба, протягаща се към звездите. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2015 Да не е къщата на Екзюпери в Лион? Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 6 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2015 Голям зор с тази снимка! Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2015 (редактирано) Голям зор с тази снимка! По-скоро мисля, че Ushakal е заета и се явява рядко, та върви бавно. Разпознаването. Редактирано 6 февруари, 2015 от AlexandraKo Връзка към коментар
Ushakal Публикувано: 6 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2015 Изминявам се за забавянето, но нямах възможност да се включа. Фолон е много интересен белгийски творец--мъжът с бомбето е доста характерна фигура за някои белгийски художници, среща се в различен вид при Магрит, Фолон, Делво. Музеят е много интересно направен, входът му представлява огромна книга, която се отваря след като си платиш, на различни нива и т.н. Намира се съвсем близа до Брюксел, в Ls Hulpe. Има огромен парк, в която през лятото има изложби на открито, малко замъче и фондацията Фолон. на близо е и езерото Женвал. http://www.fondationfolon.be/ Моля, който има готовност да пусне следващата снимка. 3 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 6 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2015 Възползвам се от поканата Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 6 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2015 Минералния извор в Bath? Много ми прилича 3 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 6 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2015 (редактирано) Много бързо падна тази.. Това е един от басейните с топла минерална вода в римските бани в центъра на Бат Другият път ще сложа по-трудна, даже вече съм си отделил! Neuromancer ти си. Редактирано 6 февруари, 2015 от Alexander Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 Ако нямаш готовност, да пускам пак? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 5 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 Село Косово? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 Нeee Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 (редактирано) Боженци Къщите в оня край са с такива покриви. Църквата "Пророк Илия", разрових си снимките. Редактирано 7 февруари, 2015 от Zaro Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 7 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2015 Да разбира се, Боженци. Zaro, ти си. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2015 F1060026.JPG Малко оф топик - страхотна снимка! Аз за това, всеки път, като се върна от някъде се умилявам колко си е хубаво у нас. Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 9 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2015 (редактирано) Хайде, нещо лесно от мен. Редактирано 9 февруари, 2015 от Zaro 2 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 9 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2015 Толкова е лесно,че чак не ми се отговаря 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 9 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2015 Толкова е лесно,че чак не ми се отговаря Ми аз не обичам някакви гърчави, на които само авторът може да познае, и то с известна доза трудност, какво има на снимката. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 9 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2015 Да не е военният музей в София? Напомня ми, също, на паметник в Портсмут на загиналите в В.С.В. Загадката е трепач 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2015 На нещо хвърковато ми мяза :wacko: :wacko: Ако туй синьото наколо е все небе.... Връзка към коментар
Фил Публикувано: 9 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2015 (редактирано) А на мен ми прилича на мост Метален, висящ и бял - залагам на Ержебет хид , Будапеща Редактирано 9 февруари, 2015 от Фичо 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 9 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2015 (редактирано) Sőt! Ето и друга снимка на снимания обект: Редактирано 9 февруари, 2015 от Zaro 5 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 12 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2015 Освен да тръгне играта..... 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега