Екси Публикувано: 20 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2014 Добре заварили! Ето, че дойде и моето време да се представя Както всички хора и аз ходя всеки ден на работа, срещам се с приятели в свободното си време, излизаме на разходки в парка, на кино, на теаатър, зимата на ски, но най-много от всичко обожавам да пътувам и да обикалям из нови и непознати за мен места. Приятелите ми даже се шегуват, че съм станала като американците- само за едно си мисля на лягане и на ставане- как да се пренаеса там и там За съжаление, все още не съм обиколила всички места, които искам (разбирай целия свят), но и това ще стане, а с този прекрасен форум мисля, че планирането и осъществяването на пътуванията ще е още по-приятно. Успешна седмица на всички! 8 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 20 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2014 Здравей и добре дошла! Много пътешествия, а защо не и целия свят ! Връзка към коментар
mililia Публикувано: 20 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2014 Добре дошла и от мен! Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 20 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2014 Добре дошла Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2014 Ех тия ски, още не мога да ги науча, но толкова скъп спорт са, че не съм навит да направя компромиса да се лиша от други пътувания заради тях. Ма може и да си заслужава, кой знае. Добре дошла Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 21 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 21 октомври, 2014 Успех с пътешествията! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега