Прескочи до съдържание

Януари пътувам до Мароко-да се притеснявам ли от вирус "Ебола"?

ElenaS

Препоръчани мнения

Вие как мислите?! Трябва ли да се шашкам или просто да отида? Така или иначе билетите са запазени вече.... Не че те са определящи в случая. Ако има такава опасност няма да се замислям изобщо. Просто няма да отида!!!

Връзка към коментар

Ебола се предава с директен контакт, ако не смяташ да се целуваш с местните, значи няма проблем :)

На твое място бих отишла, рискът не е голям.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Януари в Мароко би трябвало да се проведе първенството на Африка, но мароканските власти са поискали отлагането му, заради рискът от внасянето на ебола. Чака се решението на ФИФА.

При положение, че не се предава по въздушно-капков път рискът в държави, в които няма регистриран случай, си мисля, че е преекспониран.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

И аз имам купени билети за началота на март.Имам вариант В.Отмяна на нощувките /всичките са с безплатна анулация до 22-23.02.2015г.Горя с два самолетни билети Бергамо-Маракеш и Маракеш-Лондон.Купувам билети Бергамо-Лондон и два дена Бергамо и пет-шест Лондон.

Връзка към коментар

А аз очаквам да обявят регистриран случай на заболяването в Мароко и тогава ще търся билети за там.

Редактирано от Биксбит
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Много ебол-ски теми се насъбраха. Според мен да прочетеш какво се казва в предишната за Танзания, същото важи и за Мароко. До колкото съм чувал няма случай на заразен там, в Нигерия болестта е вече ограничена. Не е някаква неконтролирана епидемия. 

Но ти си знаеш, аз лично не бих се притеснявал да ида където и да е различно от държавите, в които вируса все още не е под контрол. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Напълно подкрепям Георги. В Испания имаше няколко случая вече, но нямаше тема: "Да анулирам ли пътуване до Мадрид заради ебола". В Мароко няма нито един случай, и да има смятам, че лесно ще овладеят ситуацията. Там, за разлика от Сиера Леоне има лекари. Вие си знаете, но според мен е прекалена цялата галимация около еболата и се притеснявате излишно. Не ходете в Гвинея, Сиера Леоне и Либерия. Във всичко останали държави можете да отидете спокойно.

Редактирано от Kaloyan89
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.