Ханку Брат Публикувано: 22 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2014 (редактирано) Чета форума от няколко месеца и страшно много ми харесвате. Толкова много научих от Вас, че не е за вярване. С Вашата неоценима помощ /без да подозирате дори/, вече реализирах едно поклоническо пътуване до Сантяго де Компостела. И смятам да не спирам до тук. Пътувам често, и не пропускам където ходя, да посещавам места свързани с християнската религия. На добър час на всички Вас! Редактирано 22 октомври, 2014 от Ханку Брат 11 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 22 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2014 На добър час и на теб! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 22 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2014 Държиш на официалната форма, но мисля че може да махнеш главната буква на в-то. Тук сме си приятели и не си говорим на вие Та, добре дошъл де! 1 Връзка към коментар
Sju Публикувано: 22 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2014 Здравей и от мен! Не съм ровила сериозно в испанските теми, но ще съм благодарна да споделиш от къде мина маршрута ти до Сантияго де Компостела. Хей така, наготово :-) 1 Връзка към коментар
Ханку Брат Публикувано: 22 октомври, 2014 Автор Сподели Публикувано: 22 октомври, 2014 (редактирано) Здравей и от мен! Не съм ровила сериозно в испанските теми, но ще съм благодарна да споделиш от къде мина маршрута ти до Сантияго де Компостела. Хей така, наготово :-) Това е първото ми Камино. Тръгнах с нагласата да го направя с велосипед от Порто по португалския маршрут. Но фирмите които предлагаха велосипеди под наем в Порто искаха да върна велосипеда обратно в Порто, а аз вече бях резервирал полет за прибиране от Сантияго де Компостела. Това наложи промяна на плана ми, и тръгнах пеш от Валенча/Португалия/. За 6 дни изминах около 130 километра. Този маршрут много ми хареса-хубава природа, малки селца и градчета в провинция Галиция, не толкова много поклонници, но пък за сметка на това срещнах много интересни хора. Спях само в албергета-много прилична цена /6 евро/ за нощувка, с всички необходими удобства. Заради полетите успях да си напрява еднодневни посещения в Брюксел, Порто и Мадрид. Ще опитам да кача и някоя снимка по-късно. Редактирано 22 октомври, 2014 от Ханку Брат 3 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 22 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2014 Добре дошъл! Ползваш ли този ник и в други форуми? Някъде съм го срещал, но не мога да си спомня. Връзка към коментар
Ханку Брат Публикувано: 22 октомври, 2014 Автор Сподели Публикувано: 22 октомври, 2014 Да. От време на време в дир.бг. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега