Прескочи до съдържание

Здравейте


Ханку Брат

Препоръчани мнения

Чета форума от няколко месеца и страшно много ми харесвате. Толкова много научих от Вас, че не е за вярване. С Вашата неоценима помощ /без да подозирате дори/, вече реализирах едно поклоническо пътуване до Сантяго де Компостела. И смятам да не спирам до тук. Пътувам често, и не пропускам където ходя, да посещавам места свързани с християнската религия. На добър час на всички Вас!

Редактирано от Ханку Брат
  • Харесвам 11
Връзка към коментар

Здравей и от мен! Не съм ровила сериозно в испанските теми, но ще съм благодарна да споделиш от къде мина маршрута ти до Сантияго де Компостела. Хей така, наготово :-)

Това е първото ми Камино. Тръгнах с нагласата да го направя с велосипед от Порто по португалския маршрут. Но фирмите които предлагаха велосипеди под наем в Порто искаха да върна велосипеда обратно в Порто, а аз вече бях резервирал полет за прибиране от Сантияго де Компостела. Това наложи промяна на плана ми, и тръгнах пеш от Валенча/Португалия/. За 6 дни изминах около 130 километра. Този маршрут много ми хареса-хубава природа, малки селца и градчета в провинция Галиция, не толкова много поклонници, но пък за сметка на това срещнах много интересни хора. Спях само в албергета-много прилична цена /6 евро/ за нощувка, с всички необходими удобства. Заради полетите успях да си напрява еднодневни посещения в Брюксел, Порто и Мадрид. Ще опитам да кача и някоя снимка по-късно.

Редактирано от Ханку Брат
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.