deian Публикувано: 4 февруари Публикувано: 4 февруари Дублирали ли сте резервация в Букинг за същите дати, но за друга локация? Може ли, и удачно ли е да се прави от един и същ профил? Вдига ли някакви аларми към дублираните места/хостовете им, или ти дава нормално право да избереш кое да запазиш в срока на безплатната анулация, ако знаете?
Marisha Публикувано: 4 февруари Публикувано: 4 февруари преди 9 минути , deian каза: Дублирали ли сте резервация в Букинг за същите дати, но за друга локация? Може ли, и удачно ли е да се прави от един и същ профил? Вдига ли някакви аларми към дублираните места/хостовете им, или ти дава нормално право да избереш кое да запазиш в срока на безплатната анулация, ако знаете? Правила съм го, просто те предупреждава, че имаш резервации за едни същи дати, но няма праблем да ги държиш до последно. 1 1
muchachote Публикувано: 4 февруари Публикувано: 4 февруари Преди 1 час, Marisha каза: Правила съм го, просто те предупреждава, че имаш резервации за едни същи дати, но няма праблем да ги държиш до последно. Няма никакъв проблем. Можеш да направиш резервации за едни и същи дати в 100 хотела или хостели в различни точки на планетата , стига да са с безплатно анулиране. В последния момент решаваш къде ще отидеш и анулираш останалите, разбира се до посочения краен срок. 2 1
neuromancer Публикувано: 4 февруари Публикувано: 4 февруари може и да не анулираш... пак няма да има проблем, поне за Букинг или хотела 🙂 5
chandni Публикувано: 4 февруари Публикувано: 4 февруари преди 2 часа, deian каза: Дублирали ли сте резервация в Букинг за същите дати, но за друга локация Много пъти. Никога не сме имали проблеми във връзка с това, нито с хостовете, нито с букинг. 1
EliNik Публикувано: 7 февруари Публикувано: 7 февруари Днес исках да направя резервация за 3 нощувки в Германия, но на някои имоти ми пише, че не мога да направя резервация от моя регион. Какви са тези ограничения, не съм виждала такова нещо преди. Property not available in your region This property is not available for new bookings from your region but if you have an existing booking, it is still valid. 3
Zaro Публикувано: 13 февруари Публикувано: 13 февруари За сефте получавам съобщение да преведа гаранционен депозит по резервация в Букинг за Дубай. От мястото за настаняване ми пуснаха някакъв линк. Оценката му е висока, не е ново, има над 700 отзива и оценка 8,7.
searus Публикувано: 13 февруари Публикувано: 13 февруари преди 2 минути , Zaro каза: За сефте получавам съобщение да преведа гаранционен депозит по резервация в Букинг за Дубай. От мястото за настаняване ми пуснаха някакъв линк. Оценката му е висока, не е ново, има над 700 отзива и оценка 8,7. Това въпрос ли е или ще ги платиш без да питаш? Аз веднага бих се обадила на букинг (след като прочета и дребния шрифт, какво точно съм букнала, че може и да си го пише някъде) 1
Zaro Публикувано: 13 февруари Публикувано: 13 февруари преди 8 минути , searus каза: Това въпрос ли е или ще ги платиш без да питаш? Аз веднага бих се обадила на букинг (след като прочета и дребния шрифт, какво точно съм букнала, че може и да си го пише някъде) Няма да плащам, просто се чудех. Най-лесно е да анулирам резервацията, и без това ми е втора за същите дати, така че не е проблем.
r_nikolov1 Публикувано: 13 февруари Публикувано: 13 февруари преди 15 минути , Zaro каза: За сефте получавам съобщение да преведа гаранционен депозит по резервация в Букинг за Дубай. От мястото за настаняване ми пуснаха някакъв линк. Оценката му е висока, не е ново, има над 700 отзива и оценка 8,7. Кое е мястото за настаняване? Иначе имах подобна ситуация, описал съм я тук: https://magelanci.com/forums/topic/325-въпрос-за-bookingcom/page/65/#findComment-670864
Дани Магелани Публикувано: 13 февруари Публикувано: 13 февруари преди 2 часа, Zaro каза: Няма да плащам, просто се чудех. Най-лесно е да анулирам резервацията, и без това ми е втора за същите дати, така че не е проблем. При толкова предлагане в Дубай, аз не бих плащала.
Граф Вронски Публикувано: 13 март Публикувано: 13 март Привет. Имам едно питане. Гледам за всеки хотел в Милано, при check-in пише , че искат кредитна карта. Например: Hotel Palladio Guests are required to show a photo identification and credit card upon check-in Въпросът ми е следният: в момента ще платя с дебитна карта с автоматично плащане няколко дни преди престоя ми. И като се отиде там , ще трябва да покажа кредитна карта ? За първи път виждам такова изискване. Някой сбълвал ли си е?
stanimir Публикувано: 13 март Публикувано: 13 март 40 minutes ago, Граф Вронски said: Привет. Имам едно питане. Гледам за всеки хотел в Милано, при check-in пише , че искат кредитна карта. Например: Hotel Palladio Guests are required to show a photo identification and credit card upon check-in Въпросът ми е следният: в момента ще платя с дебитна карта с автоматично плащане няколко дни преди престоя ми. И като се отиде там , ще трябва да покажа кредитна карта ? За първи път виждам такова изискване. Някой сбълвал ли си е? Вероятно просто не си обръщал внимание.Повечето места го имат като стандартно условие от съображения за сигурност.Никога не са искали на място изрично кредитна карта.Много пъти съм плащал и в брой , с дебитна ...никакъв проблем.Изобщо не го мисли ! 1 1
neuromancer Публикувано: 13 март Публикувано: 13 март Според мен просто така си пише, а всъщност няма значение. Или е като в Америка да искат блокиране на малък депозит по картата (дори и да си платил предварително). 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега