Прескочи до съдържание

Честит Имен Ден!!!


Костов

Препоръчани мнения

Честит Имен Ден на всички Димитровци, Димитринки, Димовци, Димки ( на първо четене се сещам за Домосед но със сигурност има и други) Да сте живи, здрави усмихнати и много пътешествия Ви пожелавам. Весел празник и наздравееееееее :drinks:

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

От участниците във форума знам само лицето @домосед като Димитър. Честит имен ден и поне още толкова нови дестинации да посетиш! Да кажа още толкова държави - то няма още толкова, където да не си ходил.  Честито и на други Димитровци ако има такива, както и на женските вариации на името!

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Честит имен ден на всички именници! Да им е живо и здраво името, пред тях да върви, врати да им отваря и пътища далечни да им дарява! Весел да им е празника!!!

 

P.S. Наистина ли само домосед е Димитър ?!? Димитър е 3-то разпространено име в България по данни от НСИ! Много ще е странно ако е сам с това име във форума.  

Редактирано от petia_a_z
Връзка към коментар

Не е само той, Mitko също е Димитър очевидно, но не пише толкова често :) Бърз преглед в базата с потребителите показва, че имаме едно десетина именници със сигурност, но няма да ги разкривам :)

 

Живи и здрави!

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.