Прескочи до съдържание

50$ off в AirBnb за първо пътуване на нови регистрации

Препоръчани мнения

До колкото разбрах с моя персонален код някой може да си направи първата резервация и да получи $50 off . Ако на някой му трябва, моля!

Моля някой по-запознат да каже дали това е възможно!? Ако ли не, ще помоля да се изтрие темата, ако е ненужна информацията!

:)

Връзка към коментар

Точно така е, ама ти май трябва да шернеш кода който ще получиш на мейл или СМС. Аз с радост бих се възползвал за предстоящото ми пътуване до Лайпциг.

Всъшност е $50!

Редактирано от nikolaysto
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Точно така е, ама ти май трябва да шернеш кода който ще получиш на мейл или СМС. Аз с радост бих се възползвал за предстоящото ми пътуване до Лайпциг.

Всъшност е $50!

Дам всъщност са 50$ .Грешката е моя!

Получих го по мейла, тъй като днес резервирах!

Ето това получих:

"Share your personal referral code xxx to give friends $50 off their first trip! You'll get $25 when they travel and $75 when they host."

Ако е възможно (тъй като аз не мога да я направя тази корекция) да се промени заглавието на 50$ off
Редактирано от Георги
Връзка към коментар

Това е стандартната отстъпка, когато поканиш приятели и познати да се регистрират през твоя линк. Важи само за нови профили, които все още нямат нито едно пътуване. Новото в случая, е че приятеля получава $50, а не $25 както беше преди. Т.е. преди беше $25 за теб, $25 за него. Сега е $50 за теб, $50 за него.

По начало не са разрешени външни кодове за регистрация, освен форумните, за да не се превърнем в рекламно табло, в което всеки се надпреварва да си пусне неговия код. Ще редактирам връзките по-горе.

Форумния линк може да намерите в други теми за airbnb, не искам да го пускам пак тук за да не прихващам темата на Елена. Нека стои с чисто информативна стойност.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Това е стандартната отстъпка, когато поканиш приятели и познати да се регистрират през твоя линк. Важи само за нови профили, които все още нямат нито едно пътуване. Новото в случая, е че приятеля получава $50, а не $25 както беше преди. Т.е. преди беше $25 за теб, $25 за него. Сега е $50 за теб, $50 за него.

По начало не са разрешени външни кодове за регистрация, освен форумните, за да не се превърнем в рекламно табло, в което всеки се надпреварва да си пусне неговия код. Ще редактирам връзките по-горе.

Благодаря за уточнението.

Но ако искаш направо я закрий, и поправката да е 50$ off на ЛС и примерно препратка към моя профил (ако е възможно). Така или иначе няма на кой да ги дам тези -50$ :)

Връзка към коментар

Нещата са се променили към по-зле, първо никъде не видях тези 39Е/50 долара, пак се получават 20Е/25 долара за регистрация през нечий линк, но вече има и минимална сума 75 долара, за да важи купона.

Връзка към коментар

Нещата са се променили към по-зле, първо никъде не видях тези 39Е/50 долара, пак се получават 20Е/25 долара за регистрация през нечий линк, но вече има и минимална сума 75 долара, за да важи купона.

И в моя профил вече пише, че приятеля ще ползва ваучер за $50, явно е променено, виж си профила по-внимателно :) А условието за минимум $75 мисля го е имало винаги, със сигурност от поне няколко години откакто ползвам сайта. 

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Трябва да резервирам 3 нощувки за другия месец. Може ли някой да ми прати линк или код? Аз имам регистрация , но ще си направя нова за да ползвам отстъпката.

Връзка към коментар

http://airbnb.com/c/gpenin

обещавам този уикенд да поработя малко над ръководството, където тази информация да е по-лесно достъпна и описана...

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Искам да използвам тази тема, за да питам за Airbnb. Досега не сме ползвали този сайт, но сега се замислям дали да не го пробваме за Сан Хуан. Има ли някакви важни неща, които да се знаят предварително? Как става размяната на ключовете и има ли възможност да се наеме апартамент, където хоста не живее там? Също ни притеснява и момента с даването на личните данни, но това явно е неизбежно.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.