alienad Публикувано: 31 октомври, 2014 Публикувано: 31 октомври, 2014 (редактирано) Здравейте, планираме пътуване до Мюнхен през август 2015. Какви варианти има за самолетни билети от София до Мюнхен? И рано ли е да се купуват сега? Намирам само като вариант Луфтханза за около 250 лв. минимум. Редактирано 31 октомври, 2014 от alienad
miroslava Публикувано: 31 октомври, 2014 Публикувано: 31 октомври, 2014 250лв е добра цена за билет до Мюнхен. Луфтханза са монополисти по тази линия. Друго, което може да се направи е да си пътува до някъде в Германия и от там с влак или автобус. Това си заслужава ако не можеш да намериш билет на поносима цена и имаш свободно време. Не знам дали е рано, но аз 3 месеца преди полета с много ровене намерих билети по 300лв.
alienad Публикувано: 31 октомври, 2014 Автор Публикувано: 31 октомври, 2014 Мерси за бързия отговор. Ще се поровя още малко.
Plovdivian Публикувано: 31 октомври, 2014 Публикувано: 31 октомври, 2014 Ако действително си намерила билет за 250 лева, СПРИ да търсиш и го купувай НА МОМЕНТА, още повече ако се отнася до месец като август. Както е добре известно и както и другите казват, ЛХ са монополисти, и това си е почти билет подарък. На мен лично транспорта ми е най-огромния и може би единствен проблем тук. Най-ниските билети които аз лично съм намирал при търсене са били непорсредствено след новогодишните празници, и те бяха от порядъка на 110-20 евра. По Великден и сега по Коледа - Нова година цифрите са умопомрачаващи, стигайки 450-500 евра по отсечката за бейсик билет. Именно и поради тази причина ние за Коледа ще си пътуваме от Австрия. Естествено това всичкото е само ако искаш да пътуваш директен полет. Ако ти се губи време и ти се пестят пари, имаш Хан, Дортмунд София/Пловдив; Нюрнберг от Букурещ, Кьолн и Меминген (лоукоста на Мюнхен) от Скопие и Белград и Берлин естествено, които обаче след като спре да лети Easy дотам, не знам какво ще стане с цифрите по тая отсечка. Трябва да се отбележи обаче че отсечки като Хан, Дортмунд и Берлин, са ти сумарно на около 7 часа от Мюнхен, ако си с обществен транспорт. Казвам го да се знае, понеже и трите съм ги пътувал.
fam Публикувано: 31 октомври, 2014 Публикувано: 31 октомври, 2014 Берлин естествено, които обаче след като спре да лети Easy дотам, не знам какво ще стане с цифрите по тая отсечка. Извинявам се на авторката за нахлуване по темата, но наистина ли Йизи ще спират отсечката до Берлин от Соф. И от кога ще е това? Иначе и аз се присъединявам към мнението на другите. Купувай билета за 250лв.
Plovdivian Публикувано: 31 октомври, 2014 Публикувано: 31 октомври, 2014 EasyJet спират да летят отсечката София-Берлин, да. Края на март е последният полет.
Георги Публикувано: 1 ноември, 2014 Публикувано: 1 ноември, 2014 Купувай, въпреки че има ужасно много време до август по-евтин няма как да стане с Луфтханза.
alienad Публикувано: 1 ноември, 2014 Автор Публикувано: 1 ноември, 2014 Ще резервирам, но да питам през сайта на Луфтханза ли е най-добр?.Има ли някакви особености, на които да обърна внимание?
Георги Публикувано: 1 ноември, 2014 Публикувано: 1 ноември, 2014 Ако цената е същата давай през Луфтханза. Няма особености, ок си е там.
Plovdivian Публикувано: 1 ноември, 2014 Публикувано: 1 ноември, 2014 Особеността е това, че нито веднъж досега не ми е дало същата или по-ниска цена специално по тая отсечка, през сайта на ЛХ, отколкото през която и да е друга търсачка. swoodoo.de специално е доста добра за отсечките SOF-VIE и SOF-MUC. Не знам защо, но в над 90 процента дава по-ниски цени, поне от тук към България. Аз лично поне нея ползвам почти винаги.
alienad Публикувано: 1 ноември, 2014 Автор Публикувано: 1 ноември, 2014 (редактирано) Вече си купих билетите през сайта на Луфтханза. Чекирането през сайта ли става или на летището? Плаща ли се допълниелно? Ще започна да питам по-нататък за настаняване. Благодаря на всички за бързите отговори! Редактирано 1 ноември, 2014 от alienad
Препоръчани мнения