Прескочи до съдържание

Търся билет до Мюнхен август 2015


Препоръчани мнения

Здравейте,

планираме пътуване до Мюнхен през август 2015. Какви варианти има за самолетни билети от София до Мюнхен?

И рано ли е да се купуват сега? Намирам само като вариант Луфтханза за около 250 лв. минимум.

Редактирано от alienad
Връзка към коментар

250лв е добра цена за билет до Мюнхен.

Луфтханза са монополисти по тази линия.

 

Друго, което може да се направи е да си пътува до някъде в Германия и от там с влак или автобус. Това си заслужава ако не можеш да намериш билет на поносима цена и имаш свободно време.

 

Не знам дали е рано, но аз 3 месеца преди полета с много ровене намерих билети по 300лв.

Връзка към коментар

Ако действително си намерила билет за 250 лева, СПРИ да търсиш и го купувай НА МОМЕНТА, още повече ако се отнася до месец като август. Както е добре известно и както и другите казват, ЛХ са монополисти, и това си е почти билет подарък. На мен лично транспорта ми е най-огромния и може би единствен проблем тук. Най-ниските билети които аз лично съм намирал при търсене са били непорсредствено след новогодишните празници, и те бяха от порядъка на 110-20 евра. По Великден и сега по Коледа - Нова година цифрите са умопомрачаващи, стигайки 450-500 евра по отсечката за бейсик билет. Именно и поради тази причина ние за Коледа ще си пътуваме от Австрия. 
Естествено това всичкото е само ако искаш да пътуваш директен полет. Ако ти се губи време и ти се пестят пари, имаш Хан, Дортмунд София/Пловдив; Нюрнберг от Букурещ, Кьолн и Меминген (лоукоста на Мюнхен) от Скопие и Белград и Берлин естествено, които обаче след като спре да лети Easy дотам, не знам какво ще стане с цифрите по тая отсечка. 
Трябва да се отбележи обаче че отсечки като Хан, Дортмунд и Берлин, са ти сумарно на около 7 часа от Мюнхен, ако си с обществен транспорт. Казвам го да се знае, понеже и трите съм ги пътувал. 

Връзка към коментар

 Берлин естествено, които обаче след като спре да лети Easy дотам, не знам какво ще стане с цифрите по тая отсечка. 

 

Извинявам се на авторката за нахлуване по темата, но наистина ли Йизи ще спират отсечката до Берлин от Соф.

И от кога ще е това?

 

Иначе и аз се присъединявам към мнението на другите. Купувай билета за 250лв.

Връзка към коментар

Особеността е това, че нито веднъж досега не ми е дало същата или по-ниска цена специално по тая отсечка, през сайта на ЛХ, отколкото през която и да е друга търсачка. 
swoodoo.de специално е доста добра за отсечките SOF-VIE и SOF-MUC. Не знам защо, но в над 90 процента дава по-ниски цени, поне от тук към България. Аз лично поне нея ползвам почти винаги. 

Връзка към коментар

Вече си купих билетите през сайта на Луфтханза. Чекирането през сайта ли става или на летището? Плаща ли се допълниелно?

Ще започна да питам по-нататък за настаняване. Благодаря на всички за бързите отговори!

Редактирано от alienad
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.