Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2014

Георги

Препоръчани мнения

Получих подаръка си още миналата седмица :-) .Мислех си да удържа на изкушението и да изчакам до Коледа...,но уви не успях...:-)

Коледата дойде малко по-рано тази година....Ихааа

Подаръка ми е страхотно сладък....Много ми харесва!!!Благодарности на моя дядо Коледа :-) и очарователният му вкус за хубави подаръци!

post-1644-0-34488200-1418149059_thumb.jpg

post-1644-0-60449700-1418149069_thumb.jpg

post-1644-0-89276800-1418149086_thumb.jpg

post-1644-0-47798000-1418149141_thumb.jpg

Редактирано от ElenaS
  • Харесвам 18
Връзка към коментар

Скъпи Магеланци, днес и аз преживях предварително вълшебството на Коледа!.Моята Снежанка  /woman_in_white/ ме развълнува толкова много със своите подаръци! За които и благодаря от сърце !                                                                                post-2017-0-66703500-1418159182_thumb.jpg

• Харесвам 21
Връзка към коментар

ИМАМ ПОДАРЪЪЪЪЪЪЪК!!! :yahoo: :yahoo:

Много съм щастлив.Хиляди благодарности на  Снежанка - Доротея ( Предполагам че това е Teya )  за прекрасният подарък!

Ето го и самият подарък

post-145-0-58410400-1418235299_thumb.jpg

Стилен свещник като свещта ще гори в Коледната нощ и Trymax гривна да ме защитава от лоши погледи и зли магии :lol:

Редактирано от Костов
  • Харесвам 13
Връзка към коментар

Ееее, честито! И ти си, явно от послушните, че виж, какъв хубав подарък си получил! :) :) :)

Ех, тези магеланци беееее, не стига, че много знаят, ами и какви страхотни хубави и оригинални подаръци измислят. Става ми едно сантиментално, та чак сълзливо, колко близки могат да си бъдат непознати хора. И колко малко му трябва на човек да е щастлив. :)

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 10
Връзка към коментар

Айде да видим дали нямам най-хубавия подарък, а!

IMG_20141213_111809.jpg

Гигантски Тоблерон и сглобяемо дървено самолетче със слънчева батерия за перката! Естествено, първата ми работа беше да го сглобя, и макар че слънцето го няма никакво днес, то под лампата работеше перфектно. 

PC130621.JPG

Благодаря много на Asterisk и за самолета, и за шоколада, и за картичката. А на мен ми минават подли мисли в главата, догодина като организирам играта да ви пиша на всички, че сте се паднали с мен, да прибера 40 подаръка и да се покрия някъде :)

• Харесвам 27
Връзка към коментар

Дядо Коледа   :santaclaus:  намина и при мен днес за да ми донесе подарък от ... Тони! Тони, благодаря за хубавия подарък! Много ме зарадва! :)

Да ви разкажа как отварям подаръците...

Първо го поопипвам и започвам да предполагам какво можа да е. Пораздрусвам го, за да чуя какъв звук издава и отново мисля на какво ми прилича звука. :)

Точно като малките деца едновременно хем искам да видя какво има вътре, хем очакването е много сладко... 

Свалям опаковката и ако още не се вижда какво е(както днес), продължанам с гадаенето. :P

Днес познах единствено, че има метална кутия, която е много красива и в близките дни ще я напълня с домашнопригетвени сладки. :)

Децата ми много се зарадваха на шоколадовите неща в кутията, а аз на книгата.

Оше веднъж, Тони, благодаря ти! :giverose:

Подаръка - опакован:

PC130884.JPG

Отвързах панделката:

PC130885.JPG

И отворих кутията:

PC130886.JPG

Книгата:

PC130887.JPG

И картичката:

PC130888.JPG

• Харесвам 23
Връзка към коментар

Днес Дядо ви Коледа донесе подарък и на мен!

Всъщност донесе ми го Памела в ролята на Снежанката му :)

Идва тя на купона, показва подаръка и заявява - това е подаръка за един човек дето с него сме родени на една и съща дата. И си го прибра...и така повече от час... Всеки плюе в пазва и вика *охданодасъмазданодасъмаз* обаче...късметлийката се оказах аз!!!!  :girldance:

Скъпа, Пам - за по разкошен подарък не съм и мечтала! Невероятна книга за Истанбул(любимият ми град), коледна кърпа и кутия за сладки...е! сега ще се наложи да пека сладки, което не е баш най-силната ми страна, но е добър повод да се съберем на по кафе, плетки и разбор на рецепти за канелени курабийки. 

Огромно Благодаря! Запознаването ми реала с теб е също част от  подаръка :)

п.с. имам идея - да направим литературно четене на книгата в самия Истанбул - групово. Кой идва с нас?!?!

post-615-0-89893500-1418514941_thumb.jpg

Редактирано от Angelika
  • Харесвам 21
Връзка към коментар

Днес Дядо ви Коледа донесе подарък и на мен!

Всъщност донесе ми го Памела в ролята на Снежанката му :)

Идва тя на купона, показва подаръка и заявява - това е подаръка за един човек дето с него сме родени на една и съща дата. И си го прибра...и така повече от час... Всеки плюе в пазва и вика *охданодасъмазданодасъмаз* обаче...късметлийката се оказах аз!!!!  :girldance:

Скъпа, Пам - за по разкошен подарък не съм и мечтала! Невероятна книга за Истанбул(любимият ми град), коледна кърпа и кутия за сладки...е! сега ще се наложи да пека сладки, което не е баш най-силната ми страна, но е добър повод да се съберем на по кафе, плетки и разбор на рецепти за канелени курабийки. 

Огромно Благодаря! Запознаването ми реала с теб е също част от  подаръка :)

п.с. имам идея - да направим литературно четене на книгата в самия Истанбул - групово. Кой идва с нас?!?!

attachicon.gif20141213_195543~2.jpg

Пу, да се запиша и аз. Откога те врънкам да идем там :lol: , а сега Пам ти направи и подарък, който прави задължително посещението на града.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Огромно удоволствие е за мен, че Angelika си хареса подаръка. Ще се постарая и догодина :) А идеята за групово четене в Истанбул съм я прегърнала здраво, така че на пролет може да се получи чудна магеланска сбирка извън граница.

Но сега искам и аз да се похваля с моя прекрасен подарък, който получих от Цвети (clete) :)post-1941-0-76903000-1418578476_thumb.jpg

Някое джудже информатор е издало на Цвети, че съм голям любител на чая и че всеки мой ден започва с него :) Цвети ми е написала и много мили инструкции за употреба на коледната чаша, които тържествено обещавам да не пренебрегвам. Към чашката е прибавила чай и курабийки с канела, които не издържах и опитах още днес. И не е пропуснала да ми напише картичка със сърдечни пожелания за здраве, любов, успехи и екзотични пътувания :) Дай Боже всеки му!

Благодаря ти, Цвети!

Редактирано от pamelanb
  • Харесвам 17
Връзка към коментар

ИМАМ ПОДАРЪЪЪЪЪЪЪК!!! :yahoo: :yahoo:

Много съм щастлив.Хиляди благодарности на  Снежанка - Доротея ( Предполагам че това е Teya )  за прекрасният подарък!

Ето го и самият подарък

attachicon.gif20141210_194842.jpg

Стилен свещник като свещта ще гори в Коледната нощ и Trymax гривна да ме защитава от лоши погледи и зли магии :lol:

Радвам се, че ти харесва и си ми разгадал посланието .Много се чудих, ама що съм разконсперирана, нали съм Снежанка :lol:

И аз имам  :lol:  :lol:  :lol: .Забавих се , защото търсех форума и много работа  :wacko: .Много се зарадвах, бързах към Еконд и мн-о-о-ого ми харесва.Книжка за Монголия/ колекционирам книги за страни/.Направо не мога да повервам като , че ли знае моето джудже! Коледен свещичка и невероятно пожелание.Така ме трогна.Много истинско и много много мило! Да ми е живичко и здравичко джуджето и много щастливо! :wub:

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Влизам да ви покажа напълнената кутия със сладки, които направихме сутринта с големия ми син.

Повода е традиционния Коледен базар, който се провежда в училишето му(СМГ) и където всеки желаещ приготвя нещо, което после продава, а парите отиват за реализиране на различни проекти!

PC150893.JPG

• Харесвам 15
Връзка към коментар

Влизам да ви покажа напълнената кутия със сладки, които направихме сутринта с големия ми син.

Повода е традиционния Коледен базар, който се провежда в училишето му(СМГ) и където всеки желаещ приготвя нещо, което после продава, а парите отиват за реализиране на различни проекти!

attachicon.gifPC150893.JPG

Браво на вас! Курабийките изглеждат вкусноооо ;) ;) ;) такива препеченки, зачервенки ммммм ;) ;) ;)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

И аз си получих Коледния подарък. Благодаря на Георги от все сърце.Благодаря за пожеланията и удоволствието, което ми предстои да изживея.

post-1412-0-58397600-1418658354_thumb.jpg

post-1412-0-66784100-1418658397_thumb.jpg

Редактирано от Румяна
  • Харесвам 22
Връзка към коментар

Ето го и моя подарък :)

Alienad, благодаря за хубавите пожелания, за интересните идеи, за всичко! :)

Играта си е голяма тръпка и ни стопли всички :)

post-764-0-07593700-1418664558_thumb.jpg

Редактирано от Asterisk
  • Харесвам 18
Връзка към коментар

Йееее, имам си подаръче :)

Подозирам, че моят Дядо Коледа се казва nezi11, така че искам специално да и благодаря за хубавата изненада :)

post-1179-0-39934000-1418753333_thumb.jpg

Особено бонбоните как ги е оцелила - обожавам шоколад и всякакви производни! Даже се замислям, не трябваше ли никът ми тук да е Chocolate girl вместо Яничка... Ама вече е късно...

Хубавата опаковка не можах да я снимам, защото веднагически разопаковах всичко, за да си видя изненадата.

Благодаря още веднъж на nezi11 и разбира се, на виновника за цялото това коледно вълнение, което ни радва всички тук - Георги :)

Редактирано от Яничка
  • Харесвам 18
Връзка към коментар

Ехеее, и аз имам подарък!!!

Тъй като често сме в група и с няколко коли ще  ми е страшно полезен!

Много благодаря на Елеонора!

А бонбонките са ми любими!!!

Ооооще веднъж благодаря!

:wub: :wub:

post-108-0-58690600-1418816738.jpg

• Харесвам 14
Връзка към коментар

Ето го и моя подарък :)

Alienad, благодаря за хубавите пожелания, за интересните идеи, за всичко! :)

Играта си е голяма тръпка и ни стопли всички :)

Аааа, не всички, не всички :lol: :lol: :lol: Някои още си чакаме, чакаме  и се чудим, като толкова много слушкаме, що няма още нищо за нас :lol: :lol: :lol: :lol:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Аааа, не всички, не всички :lol: :lol: :lol: Някои още си чакаме, чакаме  и се чудим, като толкова много слушкаме, що няма още нищо за нас :lol: :lol: :lol: :lol:

И аз вече почвам да се замислям - слушала ли съм изобщо :lol: ?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз вече почвам да се замислям - слушала ли съм изобщо :lol: ?

Ааааа не е така... Най-послушните са най-накрая :):P

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Ааааа не е така... Най-послушните са най-накрая :):P

Ха дано! Ама догодина хич няма да слушам, на дядо ви Коледа да му е ясно от сега! :protest: :protest: :protest:

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.