Фил Публикувано: 1 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2014 (редактирано) Не съм много навътре с африканските дестинации, но 192€ от Европа до Западна Африка изглежда като да е доста прилична цена. Дават я нашите добре познати испански приятелчета от Иберия. Е, верно, че проклетата Ебола създава доста смут, но уж в Гана няма регистрирани заразени.На север от Гана пък, в Буркина Фасо, тия дни имаше военен преврат, та като цяло районът не е от най-спокойните в момента, на все пак на някой може да е полезно. Става дума за open-jaw билет с тръгване от Брюксел до Акра и после връщане в Мадрид, излизат и други дати през февруари за 199€, за други точки на тръгване и пристигане не съм проверявал. Редактирано 1 ноември, 2014 от Фичо 8 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 2 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2014 Прекрасна оферта, но за там надали скоро ще има желаещи. 1 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 2 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2014 Аз съм желаещ много и то, но нямам възможност в момента да се възползвам. И не ме притеснява нито еболата, нито преврата в Буркина, просто за тази година бюджета за пътувания ми е вече 0 :-( дано по-често излизат подобни оферти. Ако пък някой има желание и възможност - отивайте и да разкажете! 4 Връзка към коментар
Hesoss Публикувано: 19 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 19 февруари, 2015 аз доста го гледах това но ...някак реших да го пропусна поне за сега ....нека малко се по успокоят нещата в Африка като цяло и може пак да погледна към нея с турист оЧо Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега