Георги Публикувано: 2 ноември, 2014 Публикувано: 2 ноември, 2014 Тя се крие и не казва, но е лесно да я разконспирира човек ЧРД, Поли, много километри, много пътувания, много от всичко. Да ни организираш безбройни сбирки, с легендарни спомени, а понякога и липса на спомени Наздраве! 8
Румяна Публикувано: 2 ноември, 2014 Публикувано: 2 ноември, 2014 Честит Рожден Ден! Пожелания за здраве и попътен вятър! 1
mililia Публикувано: 2 ноември, 2014 Публикувано: 2 ноември, 2014 ......и след дългия път винаги да има при кого да се завърнеш.... 2
Георги Матеев Публикувано: 2 ноември, 2014 Публикувано: 2 ноември, 2014 Честит празник и от мен, Поли! Наздраве с една водка от наш'те 1
ruwenzogy Публикувано: 2 ноември, 2014 Публикувано: 2 ноември, 2014 Е, как се е окопала, та никой да не разбере. Добре, че беше Генерала, да я разконспирира. Ха, Честит Рожден Ден ! И НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! 1
tonik Публикувано: 2 ноември, 2014 Публикувано: 2 ноември, 2014 Честит рожден ден, Поли! Много бесни и вълнуващи пътувания ти пожелавам! 1
maik Публикувано: 2 ноември, 2014 Публикувано: 2 ноември, 2014 бъди честита и усмихната, и щастлива, и здрава, и пътуваща, и още каквото душата ти сака! 1
Еmilia Публикувано: 2 ноември, 2014 Публикувано: 2 ноември, 2014 Честит празник, Полинка! Много здраве, късмет и верни приятели! 1
Тони Публикувано: 2 ноември, 2014 Публикувано: 2 ноември, 2014 И от мен и тук! Безброй пътища- спорни и в добра компания! 1
stanimir Публикувано: 2 ноември, 2014 Публикувано: 2 ноември, 2014 Честит рожден ден ! Много здраве и споделени моменти с любимите хора ! 1
captain_oveur Публикувано: 2 ноември, 2014 Публикувано: 2 ноември, 2014 Полинче, верно ли? Честит рожден ден! Да си жива и здрава, до Пловдив да идваш редовно за канички и друг стъклен амбалаж 3
Гост Публикувано: 2 ноември, 2014 Публикувано: 2 ноември, 2014 ...и Господ да те пази! С останалото ще се справиш, щото си пич. И да не забравиш, хубавото предстои
captain_oveur Публикувано: 2 ноември, 2014 Публикувано: 2 ноември, 2014 Поморийска отлежала - зАрежи! Абонатът временно не е достъпен 2
lesy Публикувано: 2 ноември, 2014 Публикувано: 2 ноември, 2014 Честит рожден ден, Поли. Здраве, късмет, любов и пътешествия! 1
noshtna_ptica Публикувано: 2 ноември, 2014 Публикувано: 2 ноември, 2014 Честит празник и от мен! Много слънце, любов и хубави хора! 1
Angelika Публикувано: 2 ноември, 2014 Публикувано: 2 ноември, 2014 И любов! И любов! И любов!! Наздраве, Поли!! 1
wilks Публикувано: 3 ноември, 2014 Публикувано: 3 ноември, 2014 Честит Рожден Ден, Поли! Най-важното да си здрава! Всичко останало - да имаш време и пари да го направиш!
bay_kolio Публикувано: 3 ноември, 2014 Публикувано: 3 ноември, 2014 И ние на патерица се присъединяваме. Да ти се сбъднат желанията и приличните и неприличните! 1
Tedy Публикувано: 3 ноември, 2014 Публикувано: 3 ноември, 2014 Честито и от мен на патерица, Поли! Бъди здрава, обичана, щури купони ти желая, някои с наше участие. 1
Polina Публикувано: 4 ноември, 2014 Публикувано: 4 ноември, 2014 Много, много сте ми милички и много Ви благодаря за пожеланията! :rolleyes: Приятно ме изненадахте и не го очаквах... А чак днес Абонатът е вечен достъпен и успешно успях да стъпя на магеланска територия и да си ги прочета с кеф! Надявам се, да имаме достатъчно поводи за сбирки и още повече изпити канички и водки от наш'те! Оказа се, разбира се, че още от сутринта скрит ятак ме изненада в публичното пространство и оттам изтече тъй цената инфорамция, която Основателя сподели. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега