stanimir Публикувано: 25 април, 2013 Сподели Публикувано: 25 април, 2013 Какво ще кажеш за един раздел от сорта "Виза за ..." , където да се разисква само това , защото имаме хора пътували до най-невероятни дестинации и май може да получим инфо от първа ръка за почти всяко кътче по света . Освен това както казваш нещата се менят и е добре да имаме постоянно актуално инфо. В крайна сметка какво е най-важното за едно пътуване - виза , резервация на полети и хотели . Това е необходимо за всеки , а едва после според интересите идват разните забележителности , музеи , вътрешни екскурзии. 4 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 25 април, 2013 Сподели Публикувано: 25 април, 2013 Със сигурност има място нещо такова, но на тоя етап мисля да си седи в Дестинации. Даже мисля съм го отбелязал в описанието на форума...А, не съм, ей сега ще го добавя Със сигурност и нов раздел няма да е оптимално решение, но в обозримото бъдеще ще има място, където подобна информация с достатъчно желаещи ще я поддържаме свежа, малко по метода на уики. Само търпение Връзка към коментар
Георги Публикувано: 25 април, 2013 Сподели Публикувано: 25 април, 2013 Допълнение: Мисля да закова една тема в Дестинации, като междинно решение. Но нека е утре на свежа глава. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега