stanimir Публикувано: 5 ноември, 2014 Публикувано: 5 ноември, 2014 Рядко чета зодиака , но този път се загледах и доста се посмях . Аз съм в графата "Корупция и контрабанда" което си е успокояващо ... това са все интелигентни занимания http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4399995 6
stanimir Публикувано: 5 ноември, 2014 Автор Публикувано: 5 ноември, 2014 Аха , поне вече знам към кого да се обърна Ние с теб сме душици ама Рак , Лъв , Стрелец , Риби са мамата си джаса 1
Mary Публикувано: 5 ноември, 2014 Публикувано: 5 ноември, 2014 Заобиколена съм от ... убийци в семейството. Ужас. 1
stanimir Публикувано: 5 ноември, 2014 Автор Публикувано: 5 ноември, 2014 Всичко изписано да не се приема като самопризнание за нуждите на съдебното производство
Iva_a Публикувано: 5 ноември, 2014 Публикувано: 5 ноември, 2014 Ха, ха... Аз съм от "мамата си джаса" - неуловим измамник и обирджия.
noshtna_ptica Публикувано: 5 ноември, 2014 Публикувано: 5 ноември, 2014 Аз съм хакер и "ало"-измамник, но съм щастлив родител на виртуоз в прането на пари! Приемете го като оферта
Childish Публикувано: 5 ноември, 2014 Публикувано: 5 ноември, 2014 хаха, аз съм бос в организираната престъпност. Май не бива да си го признавам съдейки по броя на арестите... 2
mililia Публикувано: 5 ноември, 2014 Публикувано: 5 ноември, 2014 Ауууу, аз съм от наркоманите и масовите убийци. 1
Angelika Публикувано: 5 ноември, 2014 Публикувано: 5 ноември, 2014 Тези от Труд са си направили труда да ни разконспирират Това, че сме хвалипръцковци е верно...и че ламтим за слава е верно ..ама с перверзията малко са попрекалили.... и какво не им харесват на колегите лъвове?! Не знам, не знам... Престъпни наклонности: Много опасни, извършват престъпления от честолюбие. Видни Лъвове: Италианският Хитлер - Бенито Мусолини (на съвестта му лежат 30 хил. етиопци, избити по време на италианскат окупация и около 400 000 италианци, загинали във Втората световна война), Слободан Милошевич (230 000 жертви), монахът-мошеник Григорий Разпутин, легендарната шпионка Мата Хари и Наполеон Бонапарт. Безмалко да пропуснем Хълк Хоугън и Бил Клинтън. Хиперсексуални и суетни перверзници, които ламтят за слава. 2
Childish Публикувано: 5 ноември, 2014 Публикувано: 5 ноември, 2014 Ауууу, аз съм от наркоманите и масовите убийци. "Джъстин Бийбър (стотици милиони жертви)" хахаха 3
wilks Публикувано: 5 ноември, 2014 Публикувано: 5 ноември, 2014 "Вие сте Дракула на наркотици. Кикотещ се, извратен, ненормален и чудовищно умен изверг. Като навита до край пружина сте." хаха наркоманизиран Дракула баси... И почти никога не ни залавят 1
Childish Публикувано: 5 ноември, 2014 Публикувано: 5 ноември, 2014 "Вие сте Дракула на наркотици. Кикотещ се, извратен, ненормален и чудовищно умен изверг. Като навита до край пружина сте." хаха наркоманизиран Дракула баси... И почти никога не ни залавят Май авторът на статията е от твоята зодия, wilks
wilks Публикувано: 5 ноември, 2014 Публикувано: 5 ноември, 2014 Май авторът на статията е от твоята зодия, wilks Ако си права, със сигурност никъде няма да откриеш доказателства за това :D 1
Травеолани Публикувано: 6 ноември, 2014 Публикувано: 6 ноември, 2014 Рядко чета зодиака , но този път се загледах и доста се посмях . Аз съм в графата "Корупция и контрабанда" което си е успокояващо ... това са все интелигентни занимания http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4399995 И аз съм от тези
Костов Публикувано: 6 ноември, 2014 Публикувано: 6 ноември, 2014 (редактирано) Приятно ми е. Корумпиран контрабандист Жената - убиец, дъщерята - шеф на организирана престъпност. И после се чудим що семейно ни влече Италия Редактирано 6 ноември, 2014 от Костов 5
ElenaS Публикувано: 6 ноември, 2014 Публикувано: 6 ноември, 2014 Ха ха голяма забава......И аз се причислявам към курумпираната група на stenk Трябва да се измисли някоя схема май.....
mililia Публикувано: 6 ноември, 2014 Публикувано: 6 ноември, 2014 "Джъстин Бийбър (стотици милиони жертви)" хахаха А към това като прибавим и аксцедента ми, включващ садистичните убийци начело с Мики Маус, нещата стават доста опасни . Моля никой да не се базика с мен 1
Astika Публикувано: 6 ноември, 2014 Публикувано: 6 ноември, 2014 ЛЪВ Колят от честолюбие Престъпни наклонности: Много опасни, извършват престъпления от честолюбие. Ауууууу, много опасен 2
Mary Публикувано: 6 ноември, 2014 Публикувано: 6 ноември, 2014 Stenk, снощи ме беше страх да заспя до мъжа ми... Защото...зодията на мъж ми ...Обикновено извършват убийства от страст, не се задоволяват само с един труп и до жертвите оставят някакъв отличителен знак. Сутринта, като се събудих си викам ... жива съм още, ама погледнах да няма някой знак все пак. 5
Еmilia Публикувано: 6 ноември, 2014 Публикувано: 6 ноември, 2014 Stenk, снощи ме беше страх да заспя до мъжа ми... Защото...зодията на мъж ми ...Обикновено извършват убийства от страст, не се задоволяват само с един труп и до жертвите оставят някакъв отличителен знак. Сутринта, като се събудих си викам ... жива съм още, ама погледнах да няма някой знак все пак. И аз така 1
Duke Публикувано: 6 ноември, 2014 Публикувано: 6 ноември, 2014 Stenk, снощи ме беше страх да заспя до мъжа ми... Защото...зодията на мъж ми ...Обикновено извършват убийства от страст, не се задоволяват само с един труп и до жертвите оставят някакъв отличителен знак. Сутринта, като се събудих си викам ... жива съм още, ама погледнах да няма някой знак все пак. Очевидно не си разбрала правилно посланието. Ти си този отличителен знак... 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега